Atom.DP 800 Опубликовано 30 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2015 Шнурок\уплотнитель задней фары 2108 - продается отдельно. Непроблема.Пойдеш на рынок - лучше возьми кусочег своего для образца, А то некоторые торгуют им, но незнают что оно для 8го фонаря. да в том то и дело , что проблемапродается универсальный, и он не такой по профилю как заводской 2108но лучше чем старый стоковый Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 30 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2015 (изменено) Сьогодні майже весь день дощ... Мав невелику поїздку. Заглянув в багажник. Ту зрадницьку каплю води обвів... Ну а ще затарився маслом. Останніх років три заливаю Лікві моллі. Коли була можливість, заливав Liqui Moly 10w-40 Super Leichtlauf, потім попробував Motul 10w-40 turbolight 4100, останні два чи три рази заливаю Liqui Moly 10w-40 Optimal. В принципі на цю заміну, що зараз має бути думав в +/- такому ціновому діапазані придбати. Але випадково перестрівся з одним хорошим знайомим, який крутить різні іно людям, то він порекомендував попробувати Комма. Тим паче що в нього є вихід на якийсь склад чи базу (мотюль в нього раніше також купував)... По ціні 5 літрів Комма получилось як 4 літри Лікві самого простого, тобто бюджетніше... Зі всіх мною опитаних лише один чоловік чув що Комма випускає хороше трансмісійне масло.... В загальному попробую що воно таке... Думаю, що різниці не відчую )) Изменено 30 ноября, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
m@estro 29 Опубликовано 1 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2015 промывку будешь использовать или просто слил-залил? Автозапчасти для иномарок: https://euro-car-parts.com.ua/ Скидка для клуба 5% Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
amigo86 31 Опубликовано 1 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2015 два года на таком же масле езжу, никаких вопросов. Не рекламы ради, беру его в интеркаре, они вроде оф.диллеры ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2015 (изменено) промывку будешь использовать или просто слил-залил?Ще не думав над цим... до п'ятниці визначусь. По хорошому треба було б використати, але хз чи воно вартує того для ВАЗів... Коли міняв Лікві на Мотюль та назад з Мотюль на Лікві то нічого такого не використовував... Так само було коли міняв ТНК на Лікві (перших 10 тисяч пробігу авто було ТНК - те що заливали на офф станції обслуговування від якої по умовах гарантії не можна було відмовитись)... Неодноразово чув історії що люди льють в двиг взагалі незрозуміло що і в незрозумілих пропорціях (типу змішують різні масла) і все в них супер пупер... Звісно такою хрінню займатись не збираюсь, а от щодо промивки - хз. Зазвичай мастило змінюю на максимум гарячому двигуні (щоб стрілка була в 90+) для того щоб максимально злити старого масла... Промывочную жидкость используют в случаях замены одного вида масла на другое (в случае если не известно какое масло было залито до этого), после экстремальных ситуаций (например если были смешаны различные марки и сорта моторных масел), после ремонта двигателя автомобиля (для максимальной очистки от продуктов износа).Навіть не знаю що сказати. Попереднє масло мені відоме . Допуски, АРІ та інше в них вродь як однакові. Та і вартість промивочного мастила (чи рідини) є більшою вартості нового масла, що для мене взагалі сюрприз... два года на таком же масле езжу, никаких вопросов. Не рекламы ради, беру его в интеркаре, они вроде оф.диллеры Дякую за відгук! Тепер маю дві думки людей і обидві позитивні. Изменено 1 декабря, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2015 Ну а ще затарився маслом. . Зі всіх мною опитаних лише один чоловік чув що Комма випускає хороше трансмісійне масло.... В загальному попробую що воно таке... Думаю, що різниці не відчую ))у меня в кпп кома 80-90 для блокировок, хорошее масло (и цена адекват)в целом фирма хорошаяпромывку будешь использовать или просто слил-залил?а зачем ? слил \ залил и вперед Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ukr823f 186 Опубликовано 1 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2015 Езжу на коме что на 2109 (раньше) что на субаре сейчас. Масло отличное. Угар меньше чем мотюлей и Q8, стоимость адекватная. Знаю парочку 500 сильных субарей в Ростове, тоже на Коме ездят и только радуются! Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 декабря, 2015 Дякую за відгуки по маслу, так як скоро потрібно буде і в КПП зробити заміну, то напевне також туди заллю Комма... Отже по ущільнювачу заднього фонаря. Вчора в обід зганяв на авторинок. Купив там ущільнювача... за 40 грн отримав 1,8 метра (з розрахунку на два фонаря). Ввечері під будинком замінив... фоток по місцю не робив - там все просто. Порівняння стокового (зліва) та того що купив (справа). На другому фото видно що стоковий окрім того що в перетині як буква " Т ", так ще й має форму чотирикутника. Якщо засовувати той, що купив (типу універсальний), то по кутках він трохи перегинається і, суб'єктивно, герметизація в тому місці слабша. Трошки сьогодні вранці сніг був + потім дощик. Тьфу тьфу тьфу все сухо... поки катаюсь зі всім "задетрим"... декілька днів ще поспостерігаю... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 2 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 декабря, 2015 Навіть не знаю що сказати. Попереднє масло мені відоме . Допуски, АРІ та інше в них вродь як однакові. Та і вартість промивочного мастила (чи рідини) є більшою вартості нового масла, що для мене взагалі сюрприз... Переходил с минералки на полусинтетику,купил обычную 5-ти минутку,поработало,слил.Залил полусинтетику ТНК,все нормально,потом доливал что было на складе из остатков,ничего мотору не было и маслу тоже,покрайней мере год я отьездил,потом продал. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 6 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 декабря, 2015 (изменено) Сьогодні була гарна погода, трохи провів часу з авто...Пробіг був 72044 км...Перше що зробив - замінив масло. Поки двигун гарячий, старе злив, бистренько замінив фільтр. Новий фільтр HOLA (такий біленький) звісно попередньо залив новим маcтилом... Ну і залив нове масло. Промивку ніяку не використовував, просто замінив масло на гарячу. Двигун навіть охолонути не встиг... Злив/залив приблизно 3 літри... Щодо масла Comma, як на мене все гуд, звук двигуна не змінився, після заведення авто тиск набирає як і зазвичай, на ощуп масло як масло. якщо буду через тиждень регулювати теплові зазори, то подивлюсь який колір воно матиме після тижневого пробігу... Повітряний фільтр не поміняв... Зроблю його заміну вже в районі нового року (забувся його на Волині), цей що зараз 1 ткм проїде без питань... .Далі, раз вже заліз на естакаду пошарився знизу... 1. Підтягнув ручник2. Замінив ущільнювальне кільце між штанами та каталізатором (попереднє чомусь сильно перекосило та зплющило, по фото видно)3. Замітив, що наполовину порвалась одна резинка, що тримає глушник + скоро надірветься ще одна (вони ще стокові, 10 років тримались)Коли вже "зліз" з естакади, замінив кінцвик однієї дверки (тупо не спрацьовував). Поставив відрізний з пильником, получилось достатньо акуратно і спрацьовує при маленькій щілинці...Тако підключив ГБО до ноута... Якось останнім часом почала сильно відчуватись різниця між роботою на бензі та газу (особливо на температурах 50-60-70 градусів), + витрата пального не подобалась... Переключення поставив на 47 градусах... Також якимось дивом крива корекції відкриття газових форс стала нижче бензової... або газомозг назбирав більше статистичної інформації і показав більш реальну картину або я хз... Підкоригував, попіднімав трохи коефіцієнти, через тиждень-два знову загляну туди... Деякі фотки:Розплющене кільце:Кінцевик купував такий:А получилось так:Ну і скрін по бензо та газо кривихНа наступні вихідні запланував замінити передню та бокову подушки ДВС, якщо все буде ок, підрегулюю клапани (5 ткм назад туди заглядав, зазори в 3 клапанів чуть чуть просіли десь на 0,01-0,02, остальні були ок ), заміню резинки глушника, Изменено 6 декабря, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти