ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 В 01.04.2018 в 10:00, emigrant-l сказал: Всім привіт! Наразі відпишусь коротко. З'явитсья більше часу розпишу що та як. 99 так би мовити вже не моя, але лишається в моїй родині, так що бачитиму її регулярно) зараз доготовлюю її на віддачу Собі купив форд мондео мк1 1993 року. 1.8, 16 кл(гідрики). гбо-4, кондюк, гур, передні есп, електродзеркала (регулювання +підігрів). В порівнянні з 99 наразі в мене тільки позитивні емоції. зрозуміло що її потрібно буде ремонтувати, але вартість запчастин така ж як і вазовських, ну трішки дорожче. от тільки тут їх не треба допилювати і ходять довше. По ціні можете подивитись самі. деяки люди жиги дорожче продають. середньориночна ціна 99 походу більша чим цього форда))) тому без відносно великих затрат для себе я пересів в більшу і комфортнішу машинку. Вітаю. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 (изменено) Ти просто повинен придбати моретте (MORETTE TWIN HEADLIGHTS,), а колір тільки темно-синій. Изменено 2 апреля, 2018 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 10 минут назад, Mustang-1991 сказал: Ти просто повинен придбати моретте, а колір тільки темно-синій. на розборках такі попадаються раз на пару тисяч напевне))) ну а з-за бугра - Online Store of Performance Car Lighting, Car Accessories, Wiper Blades and Bulbs for Ford Mondeo - Optima Auto Style 380 євриків без доставки))) думаю я і зі стоковими поїзджу. а не сподобається - лінзи ) да, темносиній пасує їй. але і білий непоганий. просто ця фарба вже вицвіла геть. пам'ятаєш як там по віну вона називалась :) діамантовий білий ))) доречі, на фото темносиній - це ліфтбек. у мене седан (не уточнив в описі авто) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 10 минут назад, emigrant-l сказал: на розборках такі попадаються раз на пару тисяч напевне))) ну а з-за бугра - Online Store of Performance Car Lighting, Car Accessories, Wiper Blades and Bulbs for Ford Mondeo - Optima Auto Style 380 євриків без доставки))) думаю я і зі стоковими поїзджу. а не сподобається - лінзи ) да, темносиній пасує їй. але і білий непоганий. просто ця фарба вже вицвіла геть. пам'ятаєш як там по віну вона називалась :) діамантовий білий ))) доречі, на фото темносиній - це ліфтбек. у мене седан (не уточнив в описі авто) Та зрозуміло що таку оптику потрібно шукати тільки Б/У. А щодо кольору, то щось білий мені не дуже довподоби, але от світло сірий на нормальних колесах буде гарно і при цьому стримано виглядати. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 (изменено) Интересный аппарат! Молодца Леня! Изменено 2 апреля, 2018 пользователем av2108ri Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 23 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2018 (изменено) Дякую! По 99-ці. Віддав її ще на Великдень. Все немає часу відписатись. По її "підготовці". Що я вспів зробити: 1. перекинув магнітоли з форда на 99 і навпаки (в форді була якась простенька за 600 грн) 2. Зняв відео реєстратор (вживлення було заведене під боковий пластик стойки та потолок) 3. Зняв камеру заднього виду 4. Нове лобове скло + новий ущільнювач лобового 5. Новий ущільнювач заднього скла 6. кордова латка на заднє праве колесо (невелика гуля була від наших доріг) 7. Новий трос сцепи останні фото - дата 06.04.2018 також фоткав наявні косяки по ЛКП все, крім рижиків реально заполірувати окрім одного місця (там не впевнений чи то до мого грунту чи то остатки фарби іншого авто). це в нас так класно на парковці люди вміють двері відкривати. за перший місяць після мого переїзду три дверки тернули, гади. ще були легенькі рижики на стику порога (вертикальний стик ближче до заднього колеса). Изменено 23 апреля, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 24 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 (изменено) Отже фордік. Хоча машинці 25 років, їде вона гарно) Як на мене значно краще і комфортніше 21099. Краще не в плані швидше (розгін десь такий же як і сток 99), а в плані того, що дорогу тримає гарно і слухається гарно. ) Тормоза на рівень кращі чим на 99 (хоча я там і поставив передні 14 вентеля). ГУР - штука класна) правда якщо не працюватиме - то руки накачати можна класно. АБС не працює. Викаблучуєтсья якийсь із датчиків (на стоячому не горить, тільки поїдеш - загораєтсья лампочка). Але це мене не турбує. Кондішин є, але поки що не працює. Пробитий радіатор кондішина. На заміну з розборки вже є (кста ціна 200 грн). Лишилось знайти час і віддати кондиціонерщикам в роботу. Подобається наявність рецеркуляції (особливо проїзджаючи повз села коли там весняні "паління всього і вся"). Салон просторий, реально просторий. дещо уграний. Але) Знайшов розборку з досить хорошими цінами) Сама машинка з самого початку була з веслами та ручними дзеркалами. До мене в машину заінсталили передні ЕСП та електродзеркала. Що я вспів собі купити з розборки: 1. мех-зми ЕСП задніх дверей - 2 х 150грн 2. кнопки задніх ЕСП - 2х 50 грн 3. проводка задніх дверей з конекторами під ЕСП - 2х 150 грн 4. пластик накладок під кнопки + обшивка стоєк - безкоштовно 5. карти дверей в хорошому стані без отворів під весла! - 4х 200 грн + 150 грн за доставку. 6. тонель з сток підлокотником - 400 грн (як потім я поняв - він мені до одного місця, так як я не сильно високий (трохи більше 1,7 м), то сидіння підсовую близько - локтем майже не попадаю на цей підлокітник. 7. перемикач поворотів - 150 грн (той що був, чомусь не відщолкував при закінченні повороту) 8. перемикач двірників з регулятором паузи (там положень десь 6 чи 8 пауз ) - 150 грн 9. реле світла салону (з паузою в 12 сек після закриття дверей) - 20 грн 10. Задній лівий ремінь безпеки (чомусь був зрвзаний ще до попереднього власника) - 50 грн 11. Комплект круїзконтролю ( кермо з кнопкаами, подушка аірбек керма, шлейф керма, кінцевики педалей, серфопривід з тросом) - 2500 грн (включаєтсья без конекту з основними мозгами і мають просту схемку). 12. Передній лівий ричаг (на авто стояв погнутий). 13. Підрамник - 400 грн (є підозра на його підогнутість із-за зігнутого ричага, так як ціна невелика, то хай лежить). 14. 4 шт. сток залізних дисків Р15 - 4х 250 грн Що куплено нового: 1. Пружини передні - 1100 грн 2. Задні пружини - 950 грн 3. Поліуретанові сайлетблоки та втулки - 150+150+150+100+100 грн (один сайлент був в стані фактично нового, тому лишився) 4. Каністра мастила Комма 10в40 - 430 грн 5. Повітряний фільтр - 110 грн. 6. Масляний фільтр MANN W71927 - 139 грн 7. Бензофільтр Mahle KL61 - 150 грн (так як авто на газу, то хоч раз на указ не дешевий фільтр) 8. Масло в коробку Комма 75в90 ЖЛ4 - 3х 170 грн 9. Коврики ЕВА - 950 грн + 90 грн доставка 10. Зовнішні злизувачі скла (дял передніх дверей підходять внутрішні від 2108, а для задніх - внутрішні від передніх дверей 2109 ) - 220 грн + 50 грн доставка Заінсталено вже пункти 6, 7, 8, 9, 12 з списку розборки та 1, 2, 3, 5, 9, 10 з нового. Передні пружини + передній лівий ричаг (що був погнутий) + поліуретанові сайленти + повітряний фільтр встановлені разом. Пройдено розвал - 240 грн. Машину нікуди не тягне. їде рівно. Питання підрамника поки закрито, хоча він і лежить куплений. Після заміни передніх пружин передок замітно піднявся. Тому замовив задні пружини. Недавно замінили задні пружини ( 500 грн за роботу - самому часу просто не вистачає). І бліна нічого не змінилось)))) Тому замовив проставки між кузовом та опорами 30 мм. Ще не отримав. Разом з проставками проведеться перше моє ТО - заміна масла КПП, двига, масло- та бензофільтра. Газофільтри сам осилю - на це вже знайду час. Окрім цього я роздуплився в тому, щоб перебирати личинки замків форд)))) З машиною мені дісталось два ключі - один від замка запалення (з іммо) і один від водійської двері. Ключа від пасажирської двері і від багажника немає). На розборках вицепили декілька дверних личинок і одну багажника. Трохи прийшлось помудохатись - але воно того вартує. Переробив личинки дверей під ключ запалення, з нього збираюсь зробити копію. Личинку багажника вже заінсталив. Личинки дверей зібрав, але ніяк не дійдуть руки зняти карти. Та і якщо вже їх знімати, то заразом замінити проводку водійської двері під 4-ох кнопочний ЕСП, але вона буде мені доступна десь через тижнів два-три. Сам перебор личинок коштує вродь 350 грн (от тільки не пам'ятаю чи за одну чи за комплект), тому в принципі непоганий скіл)))). Изменено 24 апреля, 2018 пользователем emigrant-l 2 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 24 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 Ну ти й заморочився... У цього авто однозначно почнеться нове життя. П.С. не можу назаздритися цінам на деталі на розборках..... ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 24 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 36 минут назад, Mustang-1991 сказал: Ну ти й заморочився... У цього авто однозначно почнеться нове життя. П.С. не можу назаздритися цінам на деталі на розборках..... то не на всы машини такі ціни ) п.с. Льоня давай фото, а то одне блабла бла ) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 24 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 (изменено) 1 час назад, Atom.DP сказал: п.с. Льоня давай фото, а то одне блабла бла ) Те що знайшов: дві поряд (передній бампер доречі вже перефарбували) Погнутий і замінений ричаг А це я так торпедо розібрав щоб замінити перегорівші лампочки приборки та вирізати той колхоз по приєднанню магнітоли, який був ще від перед перед хазяїна Я не знаю як, але цей чудік (перед перед хазяїн) не знайшов проводів сток проводки до динаміка водійської двері. і кинув туди напряму совковий провід для підключення елекроприборів (такий білий, два багатожильні в одинарній ізоляції) ))) це все "вирізалось" і викинулось Кста, я забув написати. першою купівлею на це авто була акустика в передні двері. купив Alpine SXE-5725S - 960 грн. В форда в дверях нестандартні овали. не звичні 6х9 (вибору яких досить багато), а 5х7. яких і не багато і ціна побільше. В задні двері буду ставити 6х9 через проставки. (вже лежать, чекають свого часу) . щоб вас "добити" по цінах)))) ось домовився тільки що, після травневих свят забиратиму: Торпеда чорна в хорошому стані 300 Накладка панелі приборів з цілими шторками чорна 500 (ціна висока, бо дуже важко знайти з цілими шторками із-з любителів повставляти туди пахнючок ) Проводка водійської двері 150 Накладки піддторпедні + бокові + салонні чорні 200 це в гривнях))) (просто мені світлий салон не подобається) по трохи його "міняю" під себе Изменено 24 апреля, 2018 пользователем emigrant-l 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти