21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Не в курсі, самому реально "доробити" ті лампи, що я собі встановив?

Світлодіодні лампи в нас не купую, дешевше замовити на єбей або дх з безкоштовною доставкою (єдиний "-" треба зачекати десь місяць). Як виглядають лампи з обманкою? як відрізнити просто світлодіодні від "правильних" ?

Светодиоды мы с Димкой брали у одного и того же человека.

Находится он в Киеве, звать Денис

0506052005

Скажешь что Жека Сирота дал телефон выберешь себе светодиод на любой вкус.

Металлопластиковые окна REHAU. 066-325-33-91; 098-350-99-93

"Грубый вы всё-таки народ, таксисты. Для такого тонкого дела, как ралли!" Евгений Леонов к/ф "Гонщики".

"Каждый из нас - беспонтовый пирожок." Е.Летов

Бортовик

• Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

Светодиоды мы с Димкой брали у одного и того же человека.

Находится он в Киеве, звать Денис

0506052005

Скажешь что Жека Сирота дал телефон выберешь себе светодиод на любой вкус.

Дякую за "наводку"! :thank_you: :thank_you:

Вродь підібрав ще одні (з приміткою "With decoding function" :) ) за 2 шт - 4,25$

Правда, все одно не впевнений, чи це вони... Напевне все таки звернусь до Дениса...

В найближчому часі знову ТО...

Подивився цінники на масло і трохи підофігів... :wacko:

З 15000 і по поточних 44 з копійками в двигуні використовувалось мастило Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40

Поточна ціна на офф сайті 597 грн за 4 л......

16.11.2013 року таке ж масло я купував за 320 грн...

ріст цін вражає...

Думаю використати зараз Liqui Moly Optimal 10W-40. Поточна ціна 355 грн за 4 л... (якщо тарування по 1 л - 96 грн)

Ще в мене з минулого разу лишилось LM Super Leichtlauf десь 1,3 л...

Питання таке.... Якщо я в двигун заллю цих 1,3 л LM Super Leichtlauf + зверху Optimal 10W-40 скільки треба буде, чи буде норм таке діло?

В найближчому часі знову ТО...

Подивився цінники на масло і трохи підофігів... :wacko:

ну так курс який - такі і ціни

може не треба лікві молі, а шось більш просте ?

використовувалось мастило Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40

Поточна ціна на офф сайті 597 грн за 4 л......

16.11.2013 року таке ж масло я купував за 320 грн...

Думаю використати зараз Liqui Moly Optimal 10W-40. Поточна ціна 355 грн за 4 л... (якщо тарування по 1 л - 96 грн)

ціні якісь нереально низькі, ви краще поточнюйте по телефону...

ось наші ціни в евро:

1916 SUPER LEICHTLAUF 10W40 4л 27.5

1928 1л 8.00

1929 5л 33.00

1917 LEICHTLAUF MoS2 10W40 4л 24.00

1930 1л 7.5

1931 5л 30.00

1317 LEICHTLAUF 10W40 1л 9.00

1318 4л 29.00

1310 5л 35.00

4743 LKW LEICHTLAUF 10W40 20л 111.00

3929 OPTIMAL 10W40 1л 6.8

3930 4л 22.5

3933 OPTIMAL DIESEL 10W40 1л 6.5

3934 4л 22.0

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

ну так курс який - такі і ціни

може не треба лікві молі, а шось більш просте ?

А яке масло зараз хороше? Shell, Xado, Zic ???

Якщо чесно, давно не цікавився моторними маслами... як колись зупинився на лікві моллі, так досі і купував його для ТО...

На даний момент перехід на мастило іншого виробника насторожує із-за:

- авто на газу, хочеться щоб його "серце" добре себе почувало...

- промивати двигун навряд буду (вартість дешевшого мастила + промивки = вартість дорожчого мастила). На скільки бородата байка щодо небажаності змішування мастил різних торгових марок із-за реакції між їх присадками?.

ціні якісь нереально низькі, ви краще поточнюйте по телефону...

Ціни написав з офф сайту... ось ссилки... можливо дійсно вони не вспівають коригувати ціни на сайті за курсом... Завтра подзвоню до них уточню...

Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40

http://www.liqui-moly.com.ua/index.php?rou...p;product_id=89

Liqui Moly Optimal 10W-40

http://www.liqui-moly.com.ua/index.php?rou...;product_id=260

А яке масло зараз хороше? Shell, Xado, Zic ???

mobil1 , aral , eni , ravenol , valvoline , ...

такую попсу як шелл\кастрол я не дивлюсь навiть

На даний момент перехід на мастило іншого виробника насторожує із-за:

- авто на газу, хочеться щоб його "серце" добре себе почувало...

- промивати двигун навряд буду (вартість дешевшого мастила + промивки = вартість дорожчого мастила). На скільки бородата байка щодо небажаності змішування мастил різних торгових марок із-за реакції між їх присадками?.

1. взагалi нема нiяких пiд газ специфiк

2. провивати нiчого не треба. головний крiтерiй будь якого мастила це здатнiсть змiшуватись

Ціни написав з офф сайту... ось ссилки... можливо дійсно вони не вспівають коригувати ціни на сайті за курсом... Завтра подзвоню до них уточню...

ну на супер цiна як би адекватна, а на оптiмал занизька

я би брав напiвсинтетику до 400 грн канiстра 4 лiтри ( 300-350 грн оптимальнiше)

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• 3 недели спустя...

Трошки з запізненням, але відпишусь)

Масло змінив 29.11 з пробігом на одометрі приблизно 44500 - 44600 (з останньої заміни біля 9500). Нове масло - Motul 4100 Turbolight 10W40. Різниці не відчув, все ок. Єдине що змінилось - індикатор давки масла швидше тухне після заведення авто (нагадаю, раніше була також напівсинтетика 10w40 лікві молі).

Тепер запитання...

Підігрів сидінь в сідухи вмонтував, але ж досі не підключив... трохи покумекавши, хочу щоб перед кнопкою появлявся "+" після того, як заведеться двигун... Підскажіть, де під приборкою найлегше знайти провідок, на якому появляється "+" після того як заведеться двигун і на який можна повісити релюшку? цікавить саме після заведення двигуна, не після того, як поверну ключ в замку...

Трошки з запізненням, але відпишусь)

Масло змінив 29.11 з пробігом на одометрі приблизно 44500 - 44600 (з останньої заміни біля 9500). Нове масло - Motul 4100 Turbolight 10W40. Різниці не відчув, все ок. Єдине що змінилось - індикатор давки масла швидше тухне після заведення авто (нагадаю, раніше була також напівсинтетика 10w40 лікві молі).

Тепер запитання...

Підігрів сидінь в сідухи вмонтував, але ж досі не підключив... трохи покумекавши, хочу щоб перед кнопкою появлявся "+" після того, як заведеться двигун... Підскажіть, де під приборкою найлегше знайти провідок, на якому появляється "+" після того як заведеться двигун і на який можна повісити релюшку? цікавить саме після заведення двигуна, не після того, як поверну ключ в замку...

к проводку лампы зарядки аккумулятора можно прицепиться. Как раз там + появляется после заводки.

Я вірно розумію, це треба приєднатись до контакту 12 роз'єму що справа? (лампа під №12 - лампа заряду акума)

Изображение

це якого кольору провідок? Біло-коричневий?

Изображение

Изменено пользователем emigrant-l

все правильно.Коричнево белый,12 контакт.

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти