Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Сьогодні був день замврів напруги :)

Напруга вимірювалась на клемах під сідушками при ввімкненому підігріву одного сидіння.

Отже при прогріві авто від 0 до 50-55 градусів напруга була при старті 13,8, опустилась до 13,6 В

Далі саме цікаве) Напруга в русі)

Я їду, Дружина з тестером на руках дивиться і фіксує напругу)))

Отже, ввімкнені габарити, автомагнітола, відеореєстратор і підігрів одного з сидінь.

Мінімально 13,12 В, максимально 13,6 В, в середньому в русі тримається напруга 13,32-13,45 В.

При ввімкненому ближньому світлі, автомагнітолі, відеореєстраторі і підіргіві одного з сидінь.

Мінімально 12,73В, максимально 13,32 В, в середньому в русі напруга тримаєтсья на рівні 13,22-13,26 В

На прогрітому авто вмикання обігріву заднього скла опускає напругу на 0,4 В, вмикання ближнього - десь так само.

Вмикання обігріву другого сидіння - десь на 0,5 В, вмикання обігріву обігріву дзеркал десь так само (вони ж живляться по одному проводу...)

Опубликовано

забув написати, підігрів був ввімкнений на сидіння пасажира. Дружина відчула підігрів як я і казав... десь через 200-300 м їзди... тобто хвилин 5-7 прогрівались відчутно не було, достатньо менше хвилини в русі і підігрів відчувається... чому так, хтось знає?

Опубликовано

Я тобі скажу, що твоє авто в гарному стані. Основну частину своєї вартості воно втратило і надалі буде втрачати зовсім по трішки. Я би на твоєму місці продовжив накопичувати кошти на дійсно гарний автомобіль (хоча би 6-7 тисяч). Вони час від часу і на нашому форумі трапляються і якісь знайомі зможуть щось запропонувати.

Полностью поддерживаю! Лучше ещё какое-то время потерпеть, но взять машину, а не вечно ломающееся ведро с болтами.

Також проскакують думки поїздити ще до весни-літа і тоді повернутись до цього питання...

Правильно! Хотя бы потому, что осенью авто в цене немного падают, а весной немного поднимаются.

Сьогодні свершилось :) закінчив підключення попогрійок...

Поздравляю! Классная вещь :good: Сам только недавно поставил себе.

Забув "проштампуватись", підігрів підключений на пробігу 48430.

Проїався на роботу... Воно працює)

Хто собі ставив, розкажіть як вони мають гріти?

Справа в тому, що вийшов вранці - авто біле-біле, звісно в ньому не тепло) Сів, завів, ввімкнув підігрів заднього скла і одночасно підігрів сидіння... скло встигло розмерзнутись, авто встигло прогрітись десь до 70 градусів, а в *опу так нічого і не гріє... вже почав думати, що може десь обрив в проводі маси під сидінням (адже на "+" напруга туди доходить, перевірено)... однак варто мені було проїхати 200-300 метрів, як почали гріти... гріють добре... але мені не зрозуміло чому вони так працюють...

У меня первые несколько раз тоже долго нагревались. Сейчас буквально через минуту-полторы уже чувствуется тепло.

Сьогодні був день замврів напруги :)

Напруга вимірювалась на клемах під сідушками при ввімкненому підігріву одного сидіння.

Отже при прогріві авто від 0 до 50-55 градусів напруга була при старті 13,8, опустилась до 13,6 В

Далі саме цікаве) Напруга в русі)

Я їду, Дружина з тестером на руках дивиться і фіксує напругу)))

Отже, ввімкнені габарити, автомагнітола, відеореєстратор і підігрів одного з сидінь.

Мінімально 13,12 В, максимально 13,6 В, в середньому в русі тримається напруга 13,32-13,45 В.

При ввімкненому ближньому світлі, автомагнітолі, відеореєстраторі і підіргіві одного з сидінь.

Мінімально 12,73В, максимально 13,32 В, в середньому в русі напруга тримаєтсья на рівні 13,22-13,26 В

На прогрітому авто вмикання обігріву заднього скла опускає напругу на 0,4 В, вмикання ближнього - десь так само.

Вмикання обігріву другого сидіння - десь на 0,5 В, вмикання обігріву обігріву дзеркал десь так само (вони ж живляться по одному проводу...)

Чехлів на сидіннях немає. На клемах під сидінням було в холосттому ході (без підключення обігріву) 13,8 В. на включенному не заміряв, якщо получиться сьогодні ввечері заміряю...

Просто в мене заведений постійний "+" з акума проводом 2,5 мм2... от і напруга на тому плюсі нормальна...

Не ломай себе мозг. Это нормальное падение напряжения (для ВАЗов).
Опубликовано

Полностью поддерживаю! Лучше ещё какое-то время потерпеть, но взять машину, а не вечно ломающееся ведро с болтами.

Правильно! Хотя бы потому, что осенью авто в цене немного падают, а весной немного поднимаются.

Поздравляю! Классная вещь :good: Сам только недавно поставил себе.

У меня первые несколько раз тоже долго нагревались. Сейчас буквально через минуту-полторы уже чувствуется тепло.

Не ломай себе мозг. Это нормальное падение напряжения (для ВАЗов).

Дякую за відповідь!

Щодо авто - так і буде... тільки ГРМ відремонтую)

Щодо попогрійок - можливо дійсно їм як і нормальним динамікам, потрібний час для "розробки" до нормального робочого стану...

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Відпишусь трішки

Підігрів опи працює добре:)

В п'ятницю ввечері стану на деякий час пішоходом...

Домовився про ремонт ГБЦ...

Ох і вартість "вирисовується"...

Що ж, аби все получилось і норм працювало...

З основних моментів, клапани будуть азотировані AMP, будуть шліфуватись фаски сідел, виведення всіх фасок під один рівень (типу щоб клапани сиділи на однаковій глибині)... і ще там кучка робіт....

Раз пішла така жара, то для оновленої голови буде новий антифриз, нове мастило...

вже по кінцевих роботах відзвітуюсь, що буде зроблено...

Опубликовано

Льоня, а ти не думав піднять ступінь стиснення заодно при ремонті головки? Для газу дуже корисно буде, та й аитрати пального зменшаться.

Льоня, а ти не думав піднять ступінь стиснення заодно при ремонті головки? Для газу дуже корисно буде, та й аитрати пального зменшаться.

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Опубликовано

Ем... якщо чесно, то ні. В мене ж під капотом все стокове, думав просто зробити толковий ремонт з використанням якісних запчастин.

Сьогодні після роботи заганяю авто майстру. Заодно з ним поговорю про ступінь стиснення. Я з ним розмовляв щодо того, щоб заміряти компресію перед ремонтом та після, він казав, що нажаль в нього компресометер чи зламався чи невірно показує, тому замір компресії буде проблемний...

А що ро***ть з двигуном та ГБЦ для збільшення компресіїї? Які деталі/шліфовки/проточки?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти