Брод 7 Опубликовано 10 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 (изменено) Что рено-гавно, подтверждаю, и сделано все через одно место. У отца на Логане 1.6, неделю назад ремень грм порвался, хз чего 10 тыс пробега у ремня. Загнуло два клапана. Цены, особенно если делать на сто-космос. Если сам и запчасти на рынке, то еще терпимо. Кратко: -клапана впуск 120шт, выпуск170шт. -прокладка гбц, от 280 и до 500 -сальники клапанов 120 -болты гбц, книжка пишет менять каждый раз, 240 -ремень 280 Но цены то такое, главное что сделано все немного придурковато. Двигатель подвешен за крышку грм, чтобы просто проверить натяжение ремня, надо вывешивать двигатель и снимать с правой опоры. На блоке, только одна направляющая для головки. Ставиш головку на блок, а она со стороны противоположной направляйке, гуляет вперед-назад гдето на 3мм. Выбирай положение, какое тебе нравится. Ну и главное, гнет клапана при обрыве ремня, в любом случае. Хотя маленькие проточки в поршнях, решили бы проблему. Клапан достает поршень, только краишком.Якщо ще не купили запчастини можу дати номер класного магазину з супер цінами та продавщицею, яка радить реально хороші запчастини. Вже рік на 4 машини там закуповуємо. Наприклад тільки на одному повітряному фільтрі економія 60 грн. А по темі, то реально або Фабія, або Фіат Добло 1,4 бенз + ставиш ГБО. Але Добло бажано з розпашонкою, а то ляда хоче підтягуватись ( хоча зірочкою підтягнути раз в один-два тижні не проблема ). Про останню машину знаю з власного досвіду, адже така в нас експлуатувалась на попередній роботі - в інкасації, а там якщо не встигаєш на загрузку у Львові, то мигалки і вйо... Пофік все.Як власники французів можу сказати, що у них хвороба саленблоки та втулки. Наприклад на своєму Мастері за майже 2 роки поміняв всі 4 втулки ( ціна від 30 до 70 грн. ), а на маминому Фіаті саленблоки. Изменено 10 августа, 2015 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mashinist 35 Опубликовано 10 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 Якщо ще не купили запчастини можу дати номер класного магазину з супер цінами та продавщицею, яка радить реально хороші запчастини. Вже рік на 4 машини там закуповуємо. Наприклад тільки на одному повітряному фільтрі економія 60 грн. Авто вже їздить. Стаханівськими темпами, за три дні поїхало. Але все одно, давай номер, може й згодиться в майбутньому. Це я так розумію інтернет магазин? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 10 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 І 4 а не 5 місць фактично. 5ю хіба дитина поміститься.Та і Румстер дорожче не на багато.Да? В четверг 300 грн вези, я пригоню половины своей машину и будем менять. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 10 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 Авто вже їздить. Стаханівськими темпами, за три дні поїхало. Але все одно, давай номер, може й згодиться в майбутньому. Це я так розумію інтернет магазин?Номер в пп. Ні, це реальний магазин у нас в Івано-Франківську. Жіночці можеш довіряти. Скажеш, що від Ігора на Мастері та Фіаті. Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 або Фіат Добло Як власники французів можу сказати, що у них хвороба саленблоки та втулки. Наприклад на своєму Мастері за майже 2 роки поміняв всі 4 втулки ( ціна від 30 до 70 грн. ), а на маминому Фіаті саленблоки.Друг працював на Добло 2009 року. Мені на джипа запчастини дешевше обходяться. Та й з каблуків мені лише Румстер подобається.Щодо сайлентблоків, то по дорогам західної України то не дивно. Та й по решті т.зв. доріг сайленти в першу чергу рвуться. Треба поліуретан туди пхать.Да? В четверг 300 грн вези, я пригоню половины своей машину и будем менять.Ну запхнути то 3 чоловіка на заднє сидніння можна мабуть і у ФВ Лупо. Або 3 дрища як я. Можна і в Запорожця 11 чоловік запакувать. Але я скільки заглядував, то здається у зубилі і то просторіше для 3х пасажиріва сзаду буде. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 10 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 августа, 2015 Друг працював на Добло 2009 року. Мені на джипа запчастини дешевше обходяться. Та й з каблуків мені лише Румстер подобається.Щодо сайлентблоків, то по дорогам західної України то не дивно. Та й по решті т.зв. доріг сайленти в першу чергу рвуться. Треба поліуретан туди пхать.От ціни http://hotline.ua/zapchasti/fiat/doblo-cargo-4743/19328/ Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
El Matador 0 Опубликовано 12 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 августа, 2015 кароч нарушил я свое правило 4Ф и купил Рено Клио 1,4 16v 2007 года, с кучей соплей и мелких недоделок, но не битую критично и вцелом живую, по итогу всех ремонтов и переборок должна будет выйти 6,5-6,7. Причем получилось как - взял его на неделю покататься, а потом понравился он мне и решил забрать, т.к. на вторичке в мой бюджет и критерии попадали только "дрова" и ГЛП и я просто их устал смотреть и слушать "вах какой хороший машЫн". Жалею немного что ушел 207 одного уважаемого человека... но то такое, дело житейское... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 12 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 августа, 2015 Друг працював на Добло 2009 року. Мені на джипа запчастини дешевше обходяться. Та й з каблуків мені лише Румстер подобається.Щодо сайлентблоків, то по дорогам західної України то не дивно. Та й по решті т.зв. доріг сайленти в першу чергу рвуться. Треба поліуретан туди пхать.Ну запхнути то 3 чоловіка на заднє сидніння можна мабуть і у ФВ Лупо. Або 3 дрища як я. Можна і в Запорожця 11 чоловік запакувать. Але я скільки заглядував, то здається у зубилі і то просторіше для 3х пасажиріва сзаду буде.Вези бабло и будем мерять! и 2108 и универсал от шкоды фабию...и поймеш что ты батенька не прав))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2015 Вези баблоБуло б шо везти Я все ж більше заглядуюсь на Румстери. Але, судячи з усього, то від 2007 року хіба лачик світить. Треба планку по рокам буде спускати до 2004, або навіть і 2002 років. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 13 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2015 Треба планку по рокам буде спускати до 2004, або навіть і 2002 років.2002..... будеш ремонтувати постійно, або закривати очі на малі проблеми з машиною що "раз едет, значит не поломана"... Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения