Рост 2 Опубликовано 8 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2015 Що ж, переїздив я на більшості з існуючих амортизаторів для 2108. Були стокові, каяба масло, сакс масло, боге масло, делфі газ, герцог масло, більштейн масло, більштейн газ-масло, тепер поставив монро газ-масло. Отже, список з короткими коментарями. 1. Більштейн найкращі. Газ-масло - для комфортної їзди, масло - для кращої керованісті, вони жорсткіші. 2. Монро. Непогано, але не завжди справляються з гребінкою. Далі з більшим відставанням. 3. Каяба. 4. Сакс. 5. Боге. Решта не варта уваги взагалі. Не знаю тільки, куди штатні запхати. Якщо попадуться нормально зібрані, то десь в районі сакса і боге. ПС. І дякую Антону (Atom.DP) за опори. Мої SS20 Queen на четвертому році, після десь так 70-80 тисяч здалися, потріскала гума, хоча підшипники живіші за живих. Нові, надіюсь, прослужать не менше. Вони, до речі, дещо їх змінили, чомусь підняли машину на сантиметр. Правда, на око так і не помітиш. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 А где Koni-Sport? Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 А где Koni-Sport?Это аморты? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 (изменено) А перепак?Это аморты?да Изменено 9 сентября, 2015 пользователем Vitamin.V Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Это аморты?Для гражданского тюнинга - это лучший вариант. ИМХО естественно. Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Для гражданского тюнинга - это лучший вариант. ИМХО естественно.Как по мне платишь за имя которого ой как давно нет. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Що ж, переїздив я на більшості з існуючих амортизаторів для 2108. Були стокові, каяба масло, сакс масло, боге масло, делфі газ, герцог масло, більштейн масло, більштейн газ-масло, тепер поставив монро газ-масло.Решта не варта уваги взагалі. Не знаю тільки, куди штатні запхати. Якщо попадуться нормально зібрані, то десь в районі сакса і боге.рейтинг честно говоря с ног на голову перевернутый 1. Більштейн найкращі.Більштайн окрім Б6 усе непотріб Газ-масло - для комфортної їзди, масло - для кращої керованісті, вони жорсткіші.і тут взагалі то навпаки б2 дуже мякий і кволий, б4 дубовий2. Монро. Непогано, але не завжди справляються з гребінкою.Далі з більшим відставанням.3. Каяба.4. Сакс.5. Боге.Решта не варта уваги взагалі. Не знаю тільки, куди штатні запхати. Якщо попадуться нормально зібрані, то десь в районі сакса і боге.ну то шо ти не ставив інших не каже про те шо вони не варі увагизагальна тема ось: Стойки с опорами и братья пружины Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 9 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Я говорю про амортизатори для повсякденної їзди нашими горбатими дорогами, а не спеціалізовані під заниження, під аматорські змагання, і, тим більше, під спорт. Їздити по бруківці на Б6 я не буду, у мене не вистачить грошей на стоматолога пломби назад вставляти. Коні? Комплект Монро Рефлекс от щойно мені обійшовся в 3600. Комплект коней вийде мінімум в десятку (чи більше?). І при цьому, по-перше, вони все рівно не зро***ть з зубила бмв, по-друге, з такими цінами на запчастини чому б одразу бмв не купити (бмв - це умовно, будь-яку машину з багаторичажкою), і, по-третє, вони забезпечать плавну їзду по тій же бруківці, чи вони теж заточені під найкращу керованість на ідеальних асфальтових дорогах? Тому цей рейтинг так, суб'єктивний, під мої потреби, - як, не надто втративши в керованості, отримати достатній рівень комфорту, при цьому не перетворивши по ціні зубило в іномарку класом вище. Тому що смисл зубила, як недорогої, достатньо надійної (при нормальному догляді), здатної витримати значне знущання над собою машини тоді втрачається. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kriket 22 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 (изменено) Как по мне платишь за имя которого ой как давно нет.Кони круче всех ... могу обосновать и доказать ... у меня на двух машинах пробеги за 100 тыс ... но у меня из старых ... За новые сейчас ходят слухи что качество хромает ... но то наверное подлива или лицензия ...ОРИГИНАЛ круче всех гражданских стоек какие я знаю на тазы ..рейтинг честно говоря с ног на голову перевернутый Більштайн окрім Б6 усе непотріб і тут взагалі то навпаки б2 дуже мякий і кволий, б4 дубовийну то шо ти не ставив інших не каже про те шо вони не варі увагизагальна тема ось: Стойки с опорами и братья пружиныБ6 уже давно нэма на тазы ... имерл дело разговаривать с дилером Украины ... то все Китай испортил рейтинг ... бильштайн б4 у меня отходили более 130 тыс ... и не потекли ... так и продал ... но то оригинал ...Кстати китай бильштайн набегали уже тыс 70 ... и все окей ... сзади .Я говорю про амортизатори для повсякденної їзди нашими горбатими дорогами, а не спеціалізовані під заниження, під аматорські змагання, і, тим більше, під спорт. Їздити по бруківці на Б6 я не буду, у мене не вистачить грошей на стоматолога пломби назад вставляти.Коні? Комплект Монро Рефлекс от щойно мені обійшовся в 3600. Комплект коней вийде мінімум в десятку (чи більше?). І при цьому, по-перше, вони все рівно не зро***ть з зубила бмв, по-друге, з такими цінами на запчастини чому б одразу бмв не купити (бмв - це умовно, будь-яку машину з багаторичажкою), і, по-третє, вони забезпечать плавну їзду по тій же бруківці, чи вони теж заточені під найкращу керованість на ідеальних асфальтових дорогах? Тому цей рейтинг так, суб'єктивний, під мої потреби, - як, не надто втративши в керованості, отримати достатній рівень комфорту, при цьому не перетворивши по ціні зубило в іномарку класом вище. Тому що смисл зубила, як недорогої, достатньо надійної (при нормальному догляді), здатної витримати значне знущання над собою машини тоді втрачається.Кони ... 110 $ одна ...-+ ... кони спорт в паре эйбах прокит сделают лучше чем бмв .... и по каменке тож ... ходовку я имел ввиде ... не в общем машину ... Изменено 9 сентября, 2015 пользователем kriket с ув. Kriket Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 9 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Дозволю собі не погодитись з Ростиславом, хоч він і авторитет в автозвуці для мене і решта дисциплінах в тч і "поговорить" І підтримаю Антона Так от Юзаю на своій Сакс масло вже овер 150тис, задні СААЗ (думаю оригінал бо були голограми) овер 180 тис Думаю що режим більше адекватний, трошки Льв бруківки, трохи укр доріг, але найбільше рівних доріг України та Европи, іноді перевантаження (хто читає форум вкурсі про мої підробітки) Так от - мягкувато як на мене, але то думаю тому що просто хочеться більше спорту і тд, а машина плануеться як 2-га і для душі. Інші сідають і кажуть типу б за щастя мати таку. Вчора перевірив аморти на трясучці і всі в зеленій зоні, що для мене дивно бо думав шо їм вже б мав прийти тихий ппц. + перед тим думав купити нові аморти Боже/Сакс га/масло то найшов що передні Сакс ро***ться в німеччині, передні Боже в Туреччини, задні і Боже і Сакс все в Іспанії Хз що сказати, може трохи зам"ягко суб"єктивно але такі пробіги і підвіска цілком жива (об"єктивно, вібростенд не намахаеш), вважаю хорошим вкладенням грошей З іншої сторони купа друзів що купили Більштайн Б4 особливо на зад, швидко їх поставили на продаж і поміняли на сток в тч з своїми зубними пломбами. Може онлі позитивом зараз керуюсь, але наступні б купив Боже/Сакс газ/масло із заниженими пружинами (вміру -20) Фобос чи шось таке. Не вводьте інших в оману, хіт-парад як на мене фейковий Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти