Рекомендуемые сообщения

На шині написано було, що максимальний тиск 2,5 атм., можливо треба було качати приблизно хоча б стільеи.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 47
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Только что, ВОВ@Н сказал:

На шині написано було, що максимальний тиск 2,5 атм., можливо треба було качати приблизно хоча б стільеи.

2.5атм.-це всерівно що на деревяних колесах їхати.2.2-предел мечтаний.

Щас правда подкачки для колес показують різні атмосфери.

Я весь час качав до 2 атм. але візуально було видно, що колесо ніби то приспущене, але так і їздив, бо я ж накачав "норму", от воно мабуть боком і вилізло. Меені цих коліс не жалко, бо вони вже своє відходили, я переживаю за нові, які я купив недавно, не хочеться наступити на тіж самі граблі.

r119p.gif

Бортовий журнал

Я ж кажу,на сьогоднішній день манометр манометру різнь,може не правильно показує.

А на розвалі давно був,з нашими дорогами мабудь раз в рік треба заїзжати,якщо не частіше-по рахунку ям,які зловив.Наприклад 10 ям і на розвал:smile:

6 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Прицепа тягаю 1-2 рази в рік, і то не особо загружаю. Можливо про низький тиск і є правдою, я завжди качав 1,9-2 атмосфери, щоб менще тряски було і м'якше їхати, як результат вбив - резину. Хоча за 5 років і так мабуть добре, що стільки виходила.

вот вам везёт. я в этом году рекорд поставил-10 колёс бу в утиль за 50 000.  весной добил 4 зимние покрышки, потом две бу камы 217 ( грыжи) 2 бу амтела (грыжи)  и 2 бушных дебицы. последние просто стали лысыми. вся резина была не первой свежести, но и с нашими дорогами....за весну прокатал все 4 диска после ям. 

хочешь много секса-купи машину...

19 минут назад, Volf сказал:

мабудь раз в рік треба заїзжати

По нормальному - минимум 2 раза. Хотя бы при сезонной смене резины.

21 минуту назад, Volf сказал:

Я ж кажу,на сьогоднішній день манометр манометру різнь,може не правильно показує.

А на розвалі давно був,з нашими дорогами мабудь раз в рік треба заїзжати,якщо не частіше-по рахунку ям,які зловив.Наприклад 10 ям і на розвал:smile:

В мене манометр ще часів ссср

5c21acas_960_500.jpgi.gif

звіряв його на трьох різних шиномонтажах, то всі по різному показують, з моїм ні один не співпав.

На рахунок розвалу, робив десь на початку весни, але машину нікуди не тягне, то й не спішу його робити.

r119p.gif

Бортовий журнал

Только что, ВОВ@Н сказал:

В мене манометр ще часів ссср

5c21acas_960_500.jpgi.gif

звіряв його на трьох різних шиномонтажах, то всі по різному показують, з моїм ні один не співпав.

На рахунок розвалу, робив десь на початку весни, але машину нікуди не тягне, то й не спішу його робити.

Тоді з тиском в тебе все гаразд,манометр то що треба.За пять років,я думаю,можна і плюнуть на ті покришки.Полюбому навіть на іномарках,які обслуговуються на СТО,за такі роки резина не набагато краща.

Короче, зроблю нормальне фото тих шин, щоб можна було зробити аналіз.  Можливо я дарма кіпішую, бо передні не міняв 5 років, а задні мінялися, то  одне, то інше.

r119p.gif

Бортовий журнал

Зробив фото переднього колеса (друге таке саме). Ваші коментарі?

Фото1635_новый размер.jpg

1 минуту назад, ВОВ@Н сказал:

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти