Mustang-1991 Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 Веерные форсунки очень требовательны к производительности моторчика. Вон @ВОВ@Н написал что у него с двухдырочными все ок. Если бы у тебя был седан, то можно было бы по моторчику кинуть на каждую форсунку, тогда бы валило как надо ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 А про яку машину взагалі йде мова? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mustang-1991 Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 (изменено) 1 минуту назад, ВОВ@Н сказал: А про яку машину взагалі йде мова? Вроді як 21093, якощо в профілі автора вірно вказано Изменено 11 декабря, 2017 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 (изменено) То я в профілі теж бачив що ВАЗ 21093. Якщо так то можна зробити такого І можна зробити на кожну форсунку по моторчику. Изменено 11 декабря, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
MotorManiac Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 (изменено) Клапаны применяются в (старых) смывателях где один мотор. Клапаны открывают поток на один из трёх потребителей: лобовое, заднее и фары. Т.к. надёжность таких клапанов не высока, единственный мотор находится под самим насосом и потому всегда затапливается и ржавея заклинивает и цена моторов сильно уменьшилась, применяются новые бачки на два мотора (иногда с датчиком уровня), полностью заменяемые с базовым вариантом конструктивно и по схеме. Изменено 11 декабря, 2017 пользователем MotorManiac уточненеи
ВОВ@Н Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 Значить я знаю про інші колапани на омиватіль. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mustang-1991 Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 27 минут назад, ВОВ@Н сказал: То я в профілі теж бачив що ВАЗ 21093. Якщо так то можна зробити такого І можна зробити на кожну форсунку по моторчику. Ну так один з тих моторчиків іде ж на омивач заднього скла, який є в хетчі. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 А що заважає (окрім фінансів) поставити два одинкавох моторчики, підключити їх паралельно і вивести по кожній із шланг на кожну форсунку. Доречі, веєрні форсунки дуже вимогливі до тиску в системі омивача і до чистоти рідини. Бо якщо не буде нормального тиску, то воно не буде бризкати тим "веєром", а буде просто плюватися. Проста форсунка з 2 дирками якщо й заб'ється, то буде бризкати з іншої дирки, і прочитсити її легше ніж веєрну, проштурхавши якоюсь голкою чи проволкою тонкою. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mustang-1991 Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 5 минут назад, ВОВ@Н сказал: А що заважає (окрім фінансів) поставити два одинкавох моторчики, підключити їх паралельно і вивести по кожній із шланг на кожну форсунку. Заважає те, що один моторчик використовується на задній омивач, на скільки я зрозумів. 6 минут назад, ВОВ@Н сказал: Доречі, веєрні форсунки дуже вимогливі до тиску в системі омивача і до чистоти рідини. Бо якщо не буде нормального тиску, то воно не буде бризкати тим "веєром", а буде просто плюватися. Проста форсунка з 2 дирками якщо й заб'ється, то буде бризкати з іншої дирки, і прочитсити її легше ніж веєрну, проштурхавши якоюсь голкою чи проволкою тонкою. Ну за це я написав уже 1 час назад, Mustang-1991 сказал: Веерные форсунки очень требовательны к производительности моторчика. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 11 декабря, 2017 Жалоба Опубликовано 11 декабря, 2017 То понятно, що один йде на задній омивач. Треба взнати чи автор теми користується тим заднім омивачем. Якщо ні, або 2-3 рази в рік, то можна зробити по моторчику на кожну форсунку, а зад взагалі відключити. Я наприклад після капремонту авто ту дирку взагалі заварив. Про вимогливість веєрних форсунок зразу не помітив, що ти писав. Вибачайте. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти