Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 января, 2019 Ділимось музикою, яка нам заходить. Комусь може нова буде, а хтось вже "до дірок" заслухав. Почну з гурту, який не та давно для себе відкрив. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 января, 2019 Мені колишній власник оставив флешку-в основному українська музика,так я її уже місяць слухаю.Раніше українські практично не слухав,а тут якось до вподоби. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 января, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 января, 2019 24 минуты назад, Volf сказал: Мені колишній власник оставив флешку-в основному українська музика,так я її уже місяць слухаю.Раніше українські практично не слухав,а тут якось до вподоби. Українську теж слухаю. В мене Тартак улюблений гурт ну і Скрябін. З останнього Тартака І інший гурт Положинського Був'є. От красиві кліпи "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 января, 2019 Башню мабудь все таки підірвало і на велику сцену не пустили. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 11 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 января, 2019 Fm - рулит)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mashinist 35 Опубликовано 12 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 января, 2019 В останній час Фінгери. Ну наші "Гримить" 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 12 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 января, 2019 годноту просили в тред - получайте 2 In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 января, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2019 В 12.01.2019 в 11:21, Mashinist сказал: В останній час Фінгери. На 5ФДП теж підсів трохи. Зайшли норм. Особливо "Apologize" , "wrong side of haven" і "wash it all away" В 11.01.2019 в 10:28, Vitamin.V сказал: Fm - рулит)) Хіба що Просто радіо і радіо рокс іноді. Але я вже місяці зо 2 не можу наслухатись свій №1 вокалу та і в цілому музики, а тут ще і оркестрову версію забацали, то я взагалі слуховий оргазм отримую Ну і ось просто аудіо версія повна альбому Sintesis "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 14 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2019 1 час назад, Dim.on-zt сказал: ле я вже місяці зо 2 не можу наслухатись свій №1 вокалу мне больше заходит Шарон ден Адель In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 15 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2019 Пока один клиент не попросил cделать погромче,я бы ее так и "не услышал" на флешке. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти