Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 апреля, 2019 Вирішив таки спробувати повести бортовика відносно свіжого дуповоза. Підбили мене якось на авантюру купити битка зі штатів. Бюджет був досить обмежений, тому вибір варіантів був не такий великий. В результаті чого був придбаний ось такий лот https://www.copart.com/lot/24774448/Photos . В середині минулого літа після очікувань доставки і розмитнення привезли на автовозі мені її в гараж. Не спішно я у вільний від роботи час займався розборкою побитого, купівлею деталей і рештою клопотів. Оскільки бюджет був досить обмежений, то на сертифікацію щоб зекономити готував сам. Для цього мені знадобилось замінити задні повороти на жовті (по 909грн за шт), поставити повторювачі поворотів, які я приколхозив з якогось іншого ВАГа в крила, бо дзеркала з поворотами - це були б додаткові 300баксів. до бюджету. Також треба було встановити ЗПТФ. Схему знайшов на Д2 з кнопкою від ВАЗ2115 і релюхою звідти ж (так що крихта ВАЗа тепер в машині є ) Ліхтар лівий в кришку багажника купив новий, з сектором для ЗПТФ, якого в американському ліхтарі немає. Обійшовся 1300грн. 2 із 3х замінених рідних вже продав по 700грн. Ще правий поворот залишився. Однією з важливих умов було щоб подушки безпеки були цілі. І мені пощастило, що вони такі і були, а не обрізані і заховані під обшивку як буває. Нещодавно закінчили неспішні роботи з кузовні, зібрав до купи, тепер катаюсь. По самій машині: Двигун 2.0 8клапанів 115к.с., Не над-то потужний як для 2.0, але в потоці впевнено триматись дозволяє. Розподільне впорскування, що дозволило встановити ГБО4 покоління (350баксів вийшло). По бортовику витрата, якщо перевезти з миль на галоні в літри/100км виходить в місті 10-11 літрів. По проспектам миттєва витрата і біля 6л буває. Маркування мотору СВРА. Замінено відразу комплект ГРМ (пасок, ролик і помпа "контітех" 2710грн+заміна 900, бо розбирати чимало треба). Також ось нещодавно з'явились пропуски запалення в 1-4 циліндрах, то замінив свічки. Денсо по 105грн за штуку. На старих видно ферроценовий нагар і як розряд тікав на корпус по центральному електроду - характерні доріжки. Разом і ВВ провода замінив на "тесла" 695грн. КПП: 5 ст. механіка. Комплектація: "BASE" - є лише кондиціонер, ЕСП на всі вікна, електрорегулювання дзеркал, колеса на штампах 195\65-15. APS (якийсь аналог ESP, котрого в моїй версії немає) не вимикається. Спинка заднього сидіння без підлокітника. Також вже потім вичитав, що європейські версії можуть бути без центрального підлокітника, який в мене є. Може бути лише 2 динаміка в передніх дверях. В мене 4, і передні я з 1 сторони вже замінив на 2х компонентні Кікс, і на зад додав твітер з А6 Ауді. Задня підвіска буває незалежна, як у мене, а буває і балка. Тож виходить, що не такий вже і бомжпакет Додатково поки розбирав салон, то проклеїв без фанатизму підлогу і нові двері ШВІ. В подальших планах: Замінити мастило в моторі і КПП десь через 500-1000миль. Закріпити 4рник ГБО на ресивері. Думаю якісь кутники на крокодил приклеїти. Бо х.з. як інашке красивіше зробити. Глянути на стан гальмівних дисків (є підозри) і на колодки. Оглянути ходову. Ніби непогано працює, але глибокі наші дороги щось слабо переварює. По дрібному рельєфу і в поворотах нормально себе поводить. Купити литі диски і хоча би пару літніх коліс на перед (думаю взагалі купити таке 1 як на запасці, яка нульцева). Диски 15 діаметру поки схиляюсь взяти від А4 Ауді в В5 кузові. Там типу сплав якийсь легкий і міцний. По дизайну, звісно, не супер, але не дорого. На 16 з нашими "дорогами" не хочу переходити. Та і машина не гоночна. Хоча виявляється на неї ставили і ще менш потужний 105 сильний 1.6 мотор від Поло. З правої сторони доробити музику. Замінити гамнітолу на звичайну 1дінову, які в мене без діла 2 шт. лежать. Бо рідна лише АУХ, диски і радіо читає. І то радіо, як відомо, лише не парні частоти. Зробити хімчистку салона, бо зачовганий добряче. Америкоси - свинюки ще ті. А судячи по знайденому в багажнику ліфчику і по наклейці на склі, то ще і баба студентка їздила . Також цікаво би поковирятись в мізках спробувати що можна з імперської на метричну систему вимірювань перевести, а то милі і галони важко сприймати. Також деякі приховані функції активувати. Типу як електронна імітація блокування диференціалу, котра пригальмовує колесо, що буксує. 2 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 11 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2019 Последняя фотка с кнопкой от 15-хи огонь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2019 (изменено) Для мене надто заморочена електроніка. Щоб якусь фігню додати, якої немає, то блоки міняй, проводку тягни, піни в роз'єми шукай куди саме втикнути, потім ще все це треба через комп активувати. А для сертифікації треба було ставити ЗПТФ, та і осінню вона зайвою не буде, коли сезон туманів. В принципі то ніштяків додати можна чимало, але я не тямлю в електроніці на такому рівні при величензній кількості відмінностей у різних версіях. Єдине що хочу спробувати - поставити підсвітку в дверях, якщо знайду де в замках від кінцевиків сигнал іде. Багато чого робити по машині не буду, бо планую на ній до наступного року покататись всього. Дуже хочу знову Монтерей, тільки на газу, а не на солярці. Все таки джип є джип. Хоча може подужаю і щось новіше ніж Монтерей, щоб одночасно і піджопником був і пожна було в багнюку заїхати. За рік ситуація може повернутись будь-як, тому сильно не буду загадувати. Изменено 11 апреля, 2019 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 26 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2019 Хороша машинка, кататься понравилось) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 27 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 Приклеїв ліп-спойлер (700грн) Ось в такому стані гальма. Задок треба міняти, бо колодок майже немає. Міліметра 3 залишилось. Ну і перебрати, перемазати то все треба. Спереду ще не знаю. Думаю поки поїздять. Все ж більше року там все іржавіло стояло. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shkrek 220 Опубликовано 27 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 на тому сайті нісана собі жтра підібрав )) дорогувато тільки https://www.copart.com/lot/29491969 1 Бортовик итальянской восьмерки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
derzkij09 59 Опубликовано 29 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2019 Була бита в зад ??? DRIVE2.RU Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2019 41 минуту назад, derzkij09 сказал: Була бита в зад ??? В бік. В 1 пості є посилання на фото з аукціону, там видно. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
derzkij09 59 Опубликовано 30 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2019 21 час назад, Dim.on-zt сказал: В бік. В 1 пості є посилання на фото з аукціону, там видно. Та то зрозуміло . Але на тому ж посиланні видно що кришка багажніка стоїть раком, на твоїх фото вона вже краще виглядає але все одно " не айс ". Зазвичай після другого дтп америкоси дають на аукціон тачку по солодкій ціні (при цьому про перше взагалі тобі ніхто нескаже ) . Якщо машина не давня то всі дтп можна перевірити забивши в "гугл" номер кузова . Я працюю на сто рихтувальником і амереканців бачив багато ))) DRIVE2.RU Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 мая, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 мая, 2019 16 часов назад, derzkij09 сказал: Але на тому ж посиланні видно що кришка багажніка стоїть раком, на твоїх фото вона вже краще виглядає але все одно " не айс ". То, очевидно, її намагались монтировками відколупати якісь нігери чи мексиканці. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти