ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 20 минут назад, Nikolja сказал: Ты уверен, что не Кэтай. У меня было так же. В итоге вернул старый. Хотя с виду выглядит очень прилично. Может просто брак в запчасти идет... Та не впевнений на 100%, ціна його була кажись 115 грн. А як відрізнити Китай чи ні? Я більше схиляюсь до проблеми в проводці, бо два ДУТа з однаковими несправностями мало схоже направду. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2021 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 2 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Та не впевнений на 100%, ціна його була кажись 115 грн. А як відрізнити Китай чи ні? Я більше схиляюсь до проблеми в проводці, бо два ДУТа з однаковими несправностями мало схоже направду. От и я думал точно так же. И тоже покупал, как оригинальный. Отличить очень не просто. Если смотреть на оба то отличия есть но я их сейчас не помню. Их по моему несколько наименований. Деталей не помню. Давно это было.
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 3 минуты назад, Nikolja сказал: От и я думал точно так же. И тоже покупал, как оригинальный. Отличить очень не просто. Если смотреть на оба то отличия есть но я их сейчас не помню. Их по моему несколько наименований. Деталей не помню. Давно это было. У мене стояв ДУТ- К2 (хоча не факт, що він рідний і саме , той який там має бути з заводу), в магазинах такого не знайшов. В інтернеті знайшов, що ДУТ-К2 зараз важко купити і його можна замінити на ДУТ-К11. Купив його, опір перевіряв на обох, при піднятому поплавку і при опущеному, в номому показувало так, як і на старому. Але подібних ДУТів є 4 чи 5 видів, і чи у мене стояв ПРАВИЛЬНИЙ заводський я не знаю. І не знаю як визначити який туди треба. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2021 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 А старый глючил с самой покупки авто?
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 (изменено) 12 минут назад, Nikolja сказал: А старый глючил с самой покупки авто? Так, машину купив в кінці листопада цього року. Але на перших порах було не до стрілки, тим паче коли вимкнути і увімкнути запалення, то рівень показував нормально, а вже під час руху він опускався. Вчора машина під домом стояла нахилена на водійську сторону, я знаю, що бензину там літрів до 10 точно є. Ввімкнув запалення стрілка трішечки припіднялася і загорівся резерв палива, так я проїхав кілометрів 12, а стрілка так і не піднялася хоча б до приблизного літражу. На рівній дорозі зупинився, викл/вкл запалення, і все норм, стрілк приблизно на 10 літрах, але по ходу руху вона знову опускалася. Изменено 15 марта, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2021 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 2 минуты назад, ВОВ@Н сказал: а вже під час руху він опускався. А старый хозяин ни чего не говорил? Есть с ним связь?
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 2 минуты назад, Nikolja сказал: А старый хозяин ни чего не говорил? Есть с ним связь? Я третій власник, другий на ній проїздив приблизно місяців 7-8. Тим паче авто на газу, то мабуть не дуже там і дивилися до того рівня бензину. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2021 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 Давай тогда начнем с приборки. Посмотри, что на ней сзади написано. Будем плясать от этого.
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2021 11 минут назад, Nikolja сказал: Давай тогда начнем с приборки. Посмотри, что на ней сзади написано. Будем плясать от этого. Сьогодні в гараж непопаду, можливо завтра, то обов'язково сфоткаю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти