Рекомендуемые сообщения

3 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Ось така колба

У меня такая же. По моему там ДУТ - 11/К2. Нужно его осмотреть с пристрастием. 99% это он мозг выносит.

Новый - не значит исправный. Запчасти - г@вно.

• Ответов 114
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

1 час назад, Nikolja сказал:

У меня такая же. По моему там ДУТ - 11/К2. Нужно его осмотреть с пристрастием. 99% это он мозг выносит.

Новый - не значит исправный. Запчасти - г@вно.

У мене стояв К2, я поставив К11.

На що саме в ньому дивитись? Я тестером проміряв, думав все нормально раз опір правильно показує.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

3 часа назад, ВОВ@Н сказал:

На що саме в ньому дивитись? Я тестером проміряв, думав все нормально раз опір правильно показує.

Посмотрел и у меня К-2. 

Разбираешь его полностью. Проходишься по дорожкам и контактам канцелярской резинкой ( Боже упаси наждачкой ). Если нужно, немного подгибаешь пластины контактов, что бы они плотно ходили по центру (это важно) дорожек. Пропаиваешь все обжимки проводов в разъемах. Делаешь все очень щепетильно и качественно. ДУТ с виду хоть и простенькое устройство, но на самом деле очень капризное.

4 минуты назад, Nikolja сказал:

Посмотрел и у меня К-2. 

Разбираешь его полностью. Проходишься по дорожкам и контактам канцелярской резинкой ( Боже упаси наждачкой ). Если нужно, немного подгибаешь пластины контактов, что бы они плотно ходили по центру (это важно) дорожек. Пропаиваешь все обжимки проводов в разъемах. Делаешь все очень щепетильно и качественно. ДУТ с виду хоть и простенькое устройство, но на самом деле очень капризное.

Спробую. Дякую.

r119p.gif

Бортовий журнал

5 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Спробую. Дякую.

Давай. Все должно получиться.

19 часов назад, Nikolja сказал:

Давай. Все должно получиться.

Привіт.

Нічого не вийшло. Дістав ДУТ, виняв з нього акуратно плату, прочистив її резинкою канцелярською, підігнув трішки самі контакти, хоча вони й так пружно сиділи, дообжав клеми. Зібрав все назад  і теж саме - стоїть машина рівно, вмикаю запалення показує до 10 л, проїхав пару кілометрів стрілка падає майже до червоної зони. Так приїхав до гаража і не глушивши білом кинув провід з "-" АКБ прамо на розєм ДУТа і бензонасона на провід  маси, нічого не помінялося.

Потім ств так, щоб правий бік машини був вищим за лівий, ввімкнув запалення стрілка ледь піднялася до червоної зони і загорівся резерв палива, виїхав, щоб машина стояла рівно - стрілка не піднялася, став навпаки щоб ліва сторона стала вище правої (так бензин мав би перетекти в сторону поплавка і він мав би піднятися) але стрілка так і залишилась  в червоній зоні. Заглушив завів в такому ж положені стрілка показує десь літрів 15 (бо машина нахилена).

Ну, не вірю я, що поплавок не міг фізично піднятися і показати норму. Щось мені підказує, що проблема десь біля приборки.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

5 часов назад, ВОВ@Н сказал:

дообжав клеми.

Нужно было пропаять.

У тебя же есть другой ДУТ. Подключи без бензобака и попробуй поводить поплавком, и посмотреть на приборку. Только медленно.

18 минут назад, Nikolja сказал:

Нужно было пропаять.

У тебя же есть другой ДУТ. Подключи без бензобака и попробуй поводить поплавком, и посмотреть на приборку. Только медленно.

Паяльник позичив сусіду по гаражу, а він буде через два дні.

Про інший ДУТ поза баком тоже думав і мав зробити. Але вчора занявся іншою проблемою про торцування стаканчиків.

.Тут є тема

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

16 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Паяльник позичив сусіду по гаражу, а він буде через два дні.

Я инструмент стараюсь ни кому не давать. Хотя паяльников у меня штук восемь (разных).

18 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Про інший ДУТ поза баком тоже думав і мав зробити.

Думаю многое должно пряснится.

2 минуты назад, Nikolja сказал:

Думаю многое должно пряснится.

Як тільки зроблю, обов'язково відпишусь.

А отой розовий провід , що йде з ДУТа - він проходить між сидіннями, далі тягнеться в сторону бардачка і під торпедою, (де проходить коса через моторний відсік) там є роз'єм цього розового провода і кажись сірого (бензонасос). 

А куди потім той провід розовий йде - прамо в приборку? Чи є ще десь колодка (з'єднаня)?

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти