Рекомендуемые сообщения

Мужики, є в когось фотки організації задньої частини салону? Ну в смислі де шо і як кріпиться: запаска, балонник, домкрат і т.д..

Хотів причепити задні ліхтарі, але їх відмити ше треба. Десь тосолом обмазались. Поки один відмив, правий. Прикрутив його - зазор ні в 3.14зду між боковиною кузова над поворотником. Треба шайобками гратись і ущільнювача наліпити додаткового. Плати ліхтарів теж в плачевному стані. Хочу переробити там всю конструкцію і роз'єми. Замість дорожок понапаюю провода і стандартні контакти повикидаю. Вже все це гімно накупив, на днях буду ліпити коника...

Десь дів свою мурзилку по ТАЗу, вона треба хоч трохи з проводкою салона розчехлитись, бо багато проводів обрізаних. Х.з. шо й куди...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Ясно - нема фоток. Пічалько. Значить буду винаходити велосипед сам. Ну то таке.

СЬогодні трохи побавився з проводкою на задні ліхтарі. Протягнув і закріпив косу. Хотів реанімувати старі печатні плати ліхтарів, але вони посипалсиь в руках, тому купив нові за 55грн шт. Зробив такі роз'єми.

Изображение Изображение

Також зі світлодіодної стрічки зробив світло в салоні і багажнику, але то всьо поки не підключав, бо десь не знайду свою мурзілку і не пам'ятаю куди які провода по кольорам. Там доведеться чимало ще голову поломати. Потім буду дрібниці під'єднувати.

Вилізла проблемка: на трубі, шо йде до бензобаку і на лонжероні не співпадають кріплення :blink: Як так може бути? Це шо, в пізніших версіях кронштейни на іншому місці? І тут доведеться шось колхозити :wacko:

Завіз на ремонт амортизатори. При огляді виявилось, шо на ригнувшому амморті шток зігнутий і хром відповідно з'їдений :blink: Як так могло статися? Як можна погнути задній амморт? Чи то метал штоку гівняний, чи то після покатух таке можливо?

Ще ламаю голову, яке кріплення запаски зробити? І чи передбачати можливість кріплення 2х запасок? Схиляюсь до того, шо зробити вуха і кріпити стяжними пасками, тоді можна буде 1 на 1 колесо покласти при потребі...

Поки один відмив, правий. Прикрутив його - зазор ні в 3.14зду між боковиною кузова над поворотником. Треба шайобками гратись і ущільнювача наліпити додаткового.

Так это норма, так задумано, что над фонарём сверху палец пролазит.

Ще ламаю голову, яке кріплення запаски зробити? І чи передбачати можливість кріплення 2х запасок? Схиляюсь до того, шо зробити вуха і кріпити стяжними пасками, тоді можна буде 1 на 1 колесо покласти при потребі...

Для запаски обычно делают уши и ремнями крепят, да. Как вариант - можно шпильку длинную, как у меня. Но откручивать относительно долго, если только одно колесо лежит

Изображение

Изображение

Изображение

tazzzman1.png

2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru

Power means nothing without control.

If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti

Так это норма, так задумано, что над фонарём сверху палец пролазит.

Поки рідне залізо було, то всьо чітко було. То рементні залізяки +-сантиметр - норма.

Для запаски обычно делают уши и ремнями крепят, да. Как вариант - можно шпильку длинную, как у меня. Но откручивать относительно долго, если только одно колесо лежит

Шпильку мені не хочеться. Та і знаю, шо у Прощина була схожа система, тільки там був шматок труби з різьбою, то її з часом почало відривати.

Варити вже нічого не буду. Думаю такі штуки використовувати для різних кріплень.

Изображение

Мне понравился вариант крепления запаски у Гнатенко. Крестообразный баллонный ключ с приваренной к нему шпилькой. Шпилька в центре, перпендикулярно к плоскости креста. На шпильке шайба, фиксирующая диск запаски, длина шпильки чуть больше общей ширины запаски. Всё под рукой, зафиксировано, быстро откручивается-закручивается, ключ в спешке не забудешь на дороге.

Бокс - обмен знаниями при помощи жестов. (с) Английские джентельмены

Ралли - обмен знаниями физики при помощи навыков управления авто. (с) Я :)

Замінив підшипника кермового вала (там втулка висипалась, а продається все в купі).

Изображение

Изображение

Приміряв як паски безпеки кріпити. І тут не стиковка. В мене ось такі кріплення.

Изображение

На задні лямки там просто виходять вуха більшого діаметру ніж болти. Треба шайби ставити. А чи можна так?

І бокові кріплення вигнуті як для кріплення за сідуха, а не до кузову. Треба теж шось колхозити.

Покажіть як по фен-шую кріпити паски і болти якісь певні мають бути чи будь-які (знаю, шо там крок різьби менший ніж у звичайних).

Пробував поставити торпедо. Виникла задачка.

Тут написав.

Под ремни канечно лучше болты выточить,шайбы по-моему клинить будут.А с торпедой конечно печаль,я б трубу переварил.

Відео щодо торпедо скинув сюди.

Зробив ось таке кріплення для запаски. Можна і 1, і 2 колеса кріпити.

Изображение

Изображение

Ще б придумати як краже Х-подібного балонника прикріпити і домкрата...

Був минулої зими зробив в передні фари габарити зі світлодіодної стрічки. Пролежали вони рік вдома на шафі, тепер більша частина секторів не працює :ranting2::blink: . Доведеться знімати знову скло і видаляти все це гівно. Будуть звичайні габарити. Більше нічого сунути в фару не хочу з такою якістю світлодіодів... Одне скло вже розвалив. Треба було в холодному гаражі не ковиряти. Добре шо є запасне. А другу фару буду вже вдома розбирати, попередньо в гарячій воді потримавши.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Мужики, підкажіть назву пластика з якого карти (обшивку) в середині можна зробити. ПВХ? Чи поліпропілен? Чи ше якісь є? Знаю точно шо акрил не катить, бо колеться великими осколками.

За сьогодні лише під'єднав гальмівні трубки до балки і начепив троси ручника, бо часу було не багато.

Изменено пользователем Dim.on-zt

За такой крепеж, тех ком может доколебаться. Он должен доколебаться. Крепеж должен быть крестом. В центре должна быть еще шпилька с шайбой для крепежа колес.

Only Dropped Must DIE!

по всем вопросам: ICQ 331-137-342

C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти