Atom.DP 800 Опубликовано 15 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июня, 2016 трубки дима бьются камнями не хуже фото надо лезть под машину ( сапун назад не обязательно, но тогда надо заглушить и малый круг на кпп от 0.5 до 1л достаточно Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 октября, 2016 Давно тут не писав нічого. Та і зробив не так багато - натхнення немає. Коли вже ця фігня на сайті із зображеннями припиниться? Тепер по суті. Бампера домучив давно. Зробив аби більш-менш швидко можна було на стокові їх міняти. Задній не фарбував, впадло по холодному вже. Зварив ось таку коробку для АКБ, хочу його за штурманським сидінням поставити, але треба буде цю конструкцію ще до днища приварити. От тільки не зрозумів по пункту 5.8.3 ізоляційним покриттям мають бути покриті верхні перемички, якими фіксується АКБ? Про кріплення запаски в додатку J я щось не знайшов нічого. Такий варіант покатить, чи треба жорстка різьбова фіксація ? Може в когось є така кришка на лівий стопсигнал? 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 24 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 октября, 2016 Дима!!! выедь!!! хоть на шнурке!!! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 октября, 2016 2 часа назад, Tolyan сказал: Дима!!! выедь!!! хоть на шнурке!!! З гаража виїжджав. Виштовхали, покрутили іншу машину і заштовхали назад "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 декабря, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2016 Почав сам ковиряти проводку. Покищо зробив салонну проводку підкермових перемикачів, кнопок на "бороді" і додаткових приладів. Завтра планую дроти на щиток приладів закінчити. Деякі моменти незрозумілі трапляються. Дозбираю до купи все, тоді буду перевіряти чи правильно я вкурив схеми. По кольорах дротів максимально дотримуюсь заводської схеми. Поки погано розумію як зробити вкл\викл запалювання. Від розмикача + до планки запобіжників втулити реле запалювання з тумблером? Релюха для того звичайна покатить чи якусь іншу треба, аби з амперажом не прошляпити. Судячи з усього двигуна з коробкою доведеться теж самому тулити, бо буду ще 5 років чекати. Поняття не маю як я його фізично туди сам засуну, бо допомагати по суті нікому. Але поки проводку доробити. 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2016 22 часа назад, Dim.on-zt сказал: Йоли-пали: кольоровий телевізор "Електрон". Якщо мотор і КПП окремо то можна мотор через верх. Як це нема кому допомогти? Купив пару літрів пива сусідам по гаражу і все, там 2 чоловіки ціляють привязаний мотор на якомусь бревні, а ти кріпиш його. Якщо все наготовлено там роботи на 1 час максимум. КПП (якщо є яма) можна через низ. Я свою КПП сам ціляв разів 3, потім зрозумів, що на четвертий раз сил не вистачить, приїхав товариш і ми її за 10 хв всунули (все робилось через яму.) Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 декабря, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2016 Провів дроти на ближнє і дальнє світло, передні габарити, передні повороти габарити, сигнал. Таке питання: Після розмикача + зробив подачу + на блок запобіжників через тумблер і реле. То нормально буде? Тобто фактично тумблер буде виконувати роль замка запалення (моторну проводку поки не починав ще). На світло заднього ходу датчик на КПП мінусом керує? Вентилятор радіатора вмикати має Январь? Судячи зі схем, на інжекторі датчик на радіаторі не потрібен.. + я так розумію ітиме від реле карлсона, що в блоку з 3х реле біля ЕБК (паливний насос, карлсон і, як я зрозумів, власне на сам ЕБК) ? І ще питання, якшо взяти звичайний електровентилятор чи то від 2108, чи від класики і змінити полярність, він буде працювати в протилежному напрямку? Тобто чи можна буде таким чином поставити додатковий вентилятор перед радіатором (за радіатором 2шт 8их не влізуть). "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 12 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 декабря, 2016 19 часов назад, Dim.on-zt сказал: На світло заднього ходу датчик на КПП мінусом керує? Ні, там плюс. Але тільки при ввімкнутому запаленні. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 13 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 декабря, 2016 В 12.12.2016 в 00:27, Dim.on-zt сказал: Провів дроти на ближнє і дальнє світло, передні габарити, передні повороти габарити, сигнал. Таке питання: Після розмикача + зробив подачу + на блок запобіжників через тумблер і реле. То нормально буде? Тобто фактично тумблер буде виконувати роль замка запалення (моторну проводку поки не починав ще). На світло заднього ходу датчик на КПП мінусом керує? Вентилятор радіатора вмикати має Январь? Судячи зі схем, на інжекторі датчик на радіаторі не потрібен.. + я так розумію ітиме від реле карлсона, що в блоку з 3х реле біля ЕБК (паливний насос, карлсон і, як я зрозумів, власне на сам ЕБК) ? І ще питання, якшо взяти звичайний електровентилятор чи то від 2108, чи від класики і змінити полярність, він буде працювати в протилежному напрямку? Тобто чи можна буде таким чином поставити додатковий вентилятор перед радіатором (за радіатором 2шт 8их не влізуть). Димон, я тобой горжусь! Решил все же продолжить 2108 собирать! Есть шансы что она все же выедет! МОЛОДЕЦ!!! 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 февраля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2017 (изменено) Майже закінчив з електропроводкою. Залишилось в моторній косі розібратись з деякими дротами і роз'ємами. Поки не знайшов зрозумілої схеми, є деякі питання. І дроти, які йдуть безпосередньо на моторні датчики, стартер, генератор буду вже після установки мотора закінчувати, аби з довжиною не проґавити. Сьогодні під'єднав АКБ, перевіряв шо працює, шо ні. Прогнозовано накосячив зі склоочисником. Працюють лише 2 і 3 швидкість. 1 і омивач не працюють. Провода Генератор-Стартер-АКБ 10мм.кв достатньо буде? Забрав мотор, знайшлося і купа дріб'язку, частину з якої я вже наново купив десь на 1.5к грн.. Сам мотор треба підмарафетити, бо блок і піддон трохи поіржавіли. Изменено 5 февраля, 2017 пользователем Dim.on-zt 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти