Рекомендуемые сообщения

трубки дима бьются камнями не хуже
фото надо лезть под машину (

сапун назад не обязательно, но тогда надо заглушить и малый круг

на кпп от 0.5 до 1л достаточно

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• 4 месяца спустя...
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Давно тут не писав нічого. Та і зробив не так багато - натхнення немає. 

Коли вже ця фігня на сайті із зображеннями припиниться? 

Тепер по суті. Бампера домучив давно. Зробив аби більш-менш швидко можна було на стокові  їх міняти. 

4c89c3ef56cf.jpg

Задній не фарбував, впадло по холодному вже.

53167ab41c1a.jpg

Зварив ось таку коробку для АКБ, хочу його за штурманським сидінням поставити, але треба буде цю конструкцію ще до днища приварити. 

От тільки не зрозумів по пункту 5.8.3 ізоляційним покриттям мають бути покриті  верхні перемички, якими фіксується АКБ? 

18282707626e.jpg

Про кріплення запаски в додатку J я щось не знайшов нічого. Такий варіант покатить, чи треба жорстка різьбова фіксація ? 

f9954eb9f80a.jpg

Може в когось є така кришка на лівий стопсигнал?

b2f0f5f7a6a9.jpg

• Upvote 2

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Дима!!! выедь!!! хоть на шнурке!!!

• Upvote 1
2 часа назад, Tolyan сказал:

Дима!!! выедь!!! хоть на шнурке!!!

З гаража виїжджав. Виштовхали, покрутили іншу машину і заштовхали назад :unknw:

• 1 месяц спустя...

Почав сам ковиряти проводку. Покищо зробив салонну проводку підкермових перемикачів, кнопок на "бороді" і додаткових приладів. Завтра планую дроти на  щиток приладів закінчити. Деякі моменти незрозумілі трапляються. Дозбираю до купи все, тоді буду перевіряти чи правильно я вкурив схеми. По кольорах дротів максимально  дотримуюсь заводської схеми. 

Поки погано розумію як зробити вкл\викл запалювання. Від розмикача + до планки запобіжників втулити реле запалювання з тумблером? Релюха для того звичайна покатить чи якусь іншу треба, аби з амперажом не прошляпити.

Судячи з усього двигуна з коробкою доведеться теж самому тулити, бо буду ще 5 років чекати. Поняття не маю як я його фізично туди сам засуну, бо допомагати по суті нікому.  Але поки проводку доробити.

2016-12-03_21-13-40_183.jpg

• Upvote 1

22 часа назад, Dim.on-zt сказал:

2016-12-03_21-13-40_183.jpg

Йоли-пали: кольоровий телевізор "Електрон".

Якщо мотор і КПП окремо то можна мотор через верх. Як це нема кому допомогти? Купив пару літрів пива сусідам по гаражу і все, там 2 чоловіки ціляють привязаний мотор на якомусь бревні, а ти кріпиш його. Якщо все наготовлено там роботи на 1 час максимум. КПП (якщо є  яма) можна через низ. Я свою КПП сам ціляв разів 3, потім зрозумів, що на четвертий раз сил не вистачить, приїхав товариш і ми її за 10 хв всунули (все робилось через яму.)

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Провів дроти на ближнє і дальнє світло, передні габарити, передні  повороти габарити, сигнал.

Таке питання: Після розмикача + зробив подачу + на блок запобіжників через тумблер і реле. То нормально буде? Тобто фактично тумблер буде виконувати роль замка запалення (моторну проводку поки не починав  ще). 

На світло заднього ходу датчик на КПП мінусом керує?

Вентилятор радіатора вмикати має Январь?  Судячи зі схем, на інжекторі датчик  на радіаторі не потрібен.. + я так розумію ітиме від реле карлсона, що в блоку з 3х реле біля ЕБК (паливний насос, карлсон і, як я зрозумів, власне на сам ЕБК) ? 

І ще питання, якшо взяти звичайний електровентилятор чи то від 2108, чи від класики і змінити полярність, він буде працювати в протилежному напрямку? Тобто чи можна буде таким чином поставити додатковий вентилятор перед радіатором (за радіатором 2шт 8их не влізуть).

19 часов назад, Dim.on-zt сказал:

Ні, там плюс. Але тільки при ввімкнутому запаленні.

• Upvote 1
В 12.12.2016 в 00:27, Dim.on-zt сказал:

Провів дроти на ближнє і дальнє світло, передні габарити, передні  повороти габарити, сигнал.

Таке питання: Після розмикача + зробив подачу + на блок запобіжників через тумблер і реле. То нормально буде? Тобто фактично тумблер буде виконувати роль замка запалення (моторну проводку поки не починав  ще). 

Вентилятор радіатора вмикати має Январь?  Судячи зі схем, на інжекторі датчик  на радіаторі не потрібен.. + я так розумію ітиме від реле карлсона, що в блоку з 3х реле біля ЕБК (паливний насос, карлсон і, як я зрозумів, власне на сам ЕБК) ? 

І ще питання, якшо взяти звичайний електровентилятор чи то від 2108, чи від класики і змінити полярність, він буде працювати в протилежному напрямку? Тобто чи можна буде таким чином поставити додатковий вентилятор перед радіатором (за радіатором 2шт 8их не влізуть).

Димон, я тобой горжусь! Решил все же продолжить 2108 собирать! Есть шансы что она все же выедет! МОЛОДЕЦ!!!

• Upvote 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

• 1 месяц спустя...

Майже закінчив з електропроводкою. Залишилось в моторній косі розібратись з деякими дротами і роз'ємами. Поки не знайшов зрозумілої схеми, є деякі питання. І дроти, які йдуть безпосередньо на моторні датчики, стартер, генератор буду вже після установки мотора закінчувати, аби з довжиною не проґавити. Сьогодні під'єднав АКБ, перевіряв шо працює, шо ні. Прогнозовано накосячив зі склоочисником. Працюють лише 2 і 3 швидкість. 1 і омивач не працюють. 

Провода Генератор-Стартер-АКБ 10мм.кв достатньо буде?

Забрав мотор, знайшлося і купа дріб'язку, частину з якої я вже наново купив десь на 1.5к грн.. Сам мотор треба підмарафетити, бо блок і піддон трохи поіржавіли.

IMG_2214.JPG

IMG_2215.JPG

GIBrJAVA3Mc.jpg

RquIUSb3UF0.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt
  • Upvote 2

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти