Рекомендуемые сообщения

вопрос с определением куда что сейчас решается на следующий сезон. как только определимся - выложим требования на 2014год.

пс. дима, а кто тебе сказал, что желток забияки в любительском зачете ехал? он в зачете спорт был. и не важно, потеряли они спорттехпаспорт или нет. это же очевидно спортивный автомобиль

а каркас действительно лучше сразу правильный делать. для себя, в конце-концов

хтось казав, на 100% не пам'ятаю - не суть важливо!

Воно то краще, але сенс? В Лимани і т.д. я не поїду, бо бюджету маловато. А в любителях в "спорті" понту теж не має, хіба в своє задоволення без жодної змагальної складової особисто для мене - тупо на доїзд :unsure: В такому випадку можна і 0-ми проситися проїхати.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

если у тебя такое отношение к соревнованиям - то зачем тебе вообще машина с каркасом? нипанятна...

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

• 5 месяцев спустя...

Забрав сьогодні машину від сварщика, відвіз до малярів покрасити салон і обробити днище. Вварений каркас, замінені задні арки і стакани, днище, пороги з посилювачами, приварена інша криша.

Про вартість навіть не питайте :ph34r::cray: - дорого. Готову б.у. бойову машину можна купити рази в 2 дешевше ніж вже лежить в моїй :bayan:

Завтра з малярами будемо обговорювати нюанси покраски нутрощів, може фоток зроблю. Ззовні фарбувати вже буду сам якось шукати можливості, бо бюджет вже за рамки суттєво вилазить, але й відступати вже пізно. Може десь до літа й виїду, хоча в цьому поки є деякі сумніви :unsure:

Давай Димка, не вешай нос!

на колесах уже и то круто

покрасил бы сам с баллончика (да хоть кисточкой) , это же корч!

ждем тебя на этапах

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Давай Димка, не вешай нос!

на колесах уже и то круто

покрасил бы сам с баллончика (да хоть кисточкой) , это же корч!

ждем тебя на этапах

або валіком, суть не важно, швидкості не додасть

Забрав сьогодні машину від сварщика, відвіз до малярів покрасити салон і обробити днище. Вварений каркас, замінені задні арки і стакани, днище, пороги з посилювачами, приварена інша криша.

Про вартість навіть не питайте :ph34r::cray: - дорого. Готову б.у. бойову машину можна купити рази в 2 дешевше ніж вже лежить в моїй :bayan:

Завтра з малярами будемо обговорювати нюанси покраски нутрощів, може фоток зроблю. Ззовні фарбувати вже буду сам якось шукати можливості, бо бюджет вже за рамки суттєво вилазить, але й відступати вже пізно. Може десь до літа й виїду, хоча в цьому поки є деякі сумніви :unsure:

я бы наоборот верх у маляров покрасил, а внутри сам задул бы)

нах на спортивке антикор?

не то что нах, а даже прям скажем это неправильно. оно же горючее. тебя первый же техком завернет с антикором

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

я бы наоборот верх у маляров покрасил, а внутри сам задул бы)

нах на спортивке антикор?

Ззовні хоч якась фарба є. А в середині, як то кажуть, горить шоб не почало ржавіти. Пропонуєте без антикору, шоб через рік знову все згнило? Днище лише барашком буде оброблятися. Не буду ж я лишати там метал покритий лише фарбою. Я ж планую не лише на гонки на ній виїжати, може і на роботу не сильно напряжно буде їздити - то вже потім буду знати як спробую. Зараз треба знайти недорогого гаража куди її поставити в суботу, як від малярів заберу.

Изображение

Изображение

Димыч! Зачет каркас правильный! Вот тока штурмана нужно было как по мне трошки в жопу сдвигать...

каркас бомба!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти