Mustang-1991 636 Опубликовано 26 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 ноября, 2018 6 минут назад, Atom.DP сказал: где с чайки отчет ? Стыдно нибось за свои результаты, вот и не делится ими))) Я же не дал ему погонять свою зимнюю резину, вроде ехал на лете или на совсем древней зиме) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 ноября, 2018 (изменено) 11 часов назад, Atom.DP сказал: где с чайки отчет ? Та я х.з. що і писати то. Фотки всього 2 в ФБ знайшов. Проїхав все без пригод. Що ще писати то? НІчого не зломав. Хіба що якісь звуки при великому відносно ходу підвіски (при переїзді лежачих) є в передній правій підвісці. Треба подивитись якось. Може то і тяга об кузов шкребе чи х.з. Амморт не мокрий. На стиках асфальта тихо. Решта то те саме що і після Черкас було: треба з'ясовувати чого відсічка так рано. Думаю, буду ставити вали, заодно хай Віталік і в мозку поковиряється; треба бабло назбирати на койловери. По техніці як мінімум секунд 10 з 4хв СД можна було би зняти, щоб я не на +-30сек. відставав від однокласників. Решта вже - вміння їздити. 11 часов назад, Mustang-1991 сказал: Стыдно нибось за свои результаты, вот и не делится ими))) Я же не дал ему погонять свою зимнюю резину, вроде ехал на лете или на совсем древней зиме) Я їхав спереду на зимі. На літі було би краще. Лише на останню СД поставив літо, щоб можна було порівняти поведінку машини. На сухому асфальті літо краще тримає незалежно від температури. Час - гівно, бо їздити треба вчитись. Изменено 26 ноября, 2018 пользователем Dim.on-zt 2 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2019 За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно. Із останніх придбань, то це купив за зиму на зад койловери, стальний захист двигуна, поки лише передні підкрилки. пару коліс на яких можна грунт їхати, хоч вони і зимові, але шашки підходящі для жебрацького варіанту, треба ще пару таких же купити. Дофарбують мені мого нового дуповоза, щоб можна було звільнити гаража, тоді поставлю туди 2108 і продовжу гратись. 1 3 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 26 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 Димон, а где ты грунт ехать будешь? Есть ККР? Или на леманы? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 3 часа назад, VoLan сказал: Димон, а где ты грунт ехать будешь? Есть ККР? Или на леманы? Та навіть просто по тренуватись на треку на борщагівці не на літній же гумі їхати. Може десь щось і буде грунтове, і в мене можливість буде. До того ж то все ж зимова гума. Може на "Столицю" напрошусь знову нулями... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 Сьогодні забив на роботу і вибрався в гараж. Переробив + на мозок: протягнув його безпосередньо на акум. До цього він був через розмикач+. Вал шестерні спідометра в КПП за допомогою тисків сплюснув трохи, бо віська датчика швидкості прокручувалась і спідометр відповідно не працював нормально. Прикрутив передні підкрилки. По бамперу правда геть не стають. Треба там ще щось придумати. Кривизна арки зовсім не така, як на стоковому. Ще турбує питання скрежету при наїзді на бугри з передньої правої стійки і рипіння при повороті керма на стоячій машині не ідентифікував чи з 1 якогось боку, чи з 2х. Із варіантів - або шарові скриплять, хоча люфтів не виявлено, або опорні підшипники. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 18 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 и куда когда ты ехать собрался? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 19 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 9 часов назад, Atom.DP сказал: и куда когда ты ехать собрался? Та хоть бы на ФЕО выехал - наказать нас, не опытных. Антоха, давай, стыди его, может хоть куда то выедет. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 (изменено) 11 часов назад, Atom.DP сказал: и куда когда ты ехать собрался? А щоб по ковиряти корча обов'язково треба кудись збиратись їхати? До речі, де глянути календар любителів? Щось на ФАУ не знайду. 2 часа назад, Mustang-1991 сказал: Та хоть бы на ФЕО выехал - наказать нас, не опытных. Антоха, давай, стыди его, может хоть куда то выедет. Знайшов супер досвідченого... Краще скажіть які зараз опорні підшипники можна брати? А то велика вірогідність, що саме вони в мене закінчились (сс20 квин). Изменено 19 марта, 2019 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 19 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 12 минут назад, Dim.on-zt сказал: Краще скажіть які зараз опорні підшипники можна брати? А то велика вірогідність, що саме вони в мене закінчились (сс20 квин). Знаєш, щоб не потратити зайвих грошей, не потрібно купувати того, в потрбі чого ти не впевнений. Ось тобі доводи: 1. Закінчились і риплять - різні речі. Якщо вони риплять, але виконують свої функції, то чи проблема це для корча. 2. Продіагностуй спочатку толком, переконайся що ж дійсно зломалося. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти