Volf Опубликовано 19 марта, 2019 Жалоба Опубликовано 19 марта, 2019 16 часов назад, Dim.on-zt сказал: Ще турбує питання скрежету при наїзді на бугри з передньої правої стійки і рипіння при повороті керма на стоячій машині не ідентифікував чи з 1 якогось боку, чи з 2х. Із варіантів - або шарові скриплять, хоча люфтів не виявлено, або опорні підшипники. Обычно в дождь перестает скрипеть и едет мягче.Ехать надо.
Dim.on-zt Опубликовано 24 марта, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 24 марта, 2019 Виїхали з клубнями на Фео проїхатись. Полякали там трохи учнів автошкіл Адськи не вистачає мені ходовки для асфальту. Заодно виявив 2 проблеми, що турбували: 1 з'ясував звідки таки той скрегіт, 2 з'ясував чого смердить бензином. 1 - скрегіт таки від опорників. На одному побачив розірвану гуму. 2 - пробка бензобаку не стравлює тиск, аж через клапан сапуна бензобаку наплювало бензином. Тепер відповідно треба виділяти бюджет на опори на ШС вже зразу. І заодно вирішувати яку ходовку збирати Потрібні поради. Хочу на передок теж койловери. Які є варіанти? ШС - бачив є різні варіанти. Які краще при не густому бюджеті? Які пружини шукати до задніх койловерів Демфі і, як я розумію, самопальних передніх? Ще би і важелі трикутні в перспективі хочеться, їх теж 100500 різновидів. Але це не нагальна необхідність - вже після стійок про них думатиму. 1 3 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 8 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 8 мая, 2019 Підвернувся акум легенький, маленький і за пів ціни якому 1рік. Мій якраз дохлий. Вирішив купити. 900грн. Але і доставка з обрешіткою ще 200 вийшла І вирішив взятись склеїти заднього бампера лукойловського. По трохи шукаю "лапки" для корча. На зад купив койловери Демфі. Треба ще пружини по колу, передні амморти і опорники. Те, що пропонують я фінансово не тягну поки, а те, що тягну, кажуть що "не то пальто"... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 9 июня, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 9 июня, 2019 (изменено) Нові ніштячки. Дуже давно хотів повітрозабірник в дах. Навіть було зліпив з пластиліна модель для зняття матриці Але років з 10 минуло, а так і не зробив. А тут трапилась вся система за 1000грн, я відразу ж і купив. Якось буде натхнення, то буду різати - вмонтовувати. Також оскільки мої опорні підшипники втомились, шукав вже дорослі : на ШС. В Кузьми знайшлись такі б\в на ШС 30 правда, але цінники прийнятний. Сподіваюсь якість самих шарнірів буде нормальна, бо вони є "відро на гривню" і є 40євро за штуку. Тепер ще треба аморти і пружини. Тут теж для мене ціла головоломка. Правильна ходовка типу рігер чи профлек мені не по кишені. Та і смислу такі кошти вивалювати не бачу для любительських покатух. Треба щось таке, де масло до закіпання хвилин 5 протримуватись буде (любительські СД як я розумію, більше не тривають). На задницю є койловери Демфі. Але тут інша проблема, підпружинників під стандартного діаметра пружину я не знайду. Без підпружинника суть койловера в регулюванні обрізається натягом пружини. Тобто сильно низько не опустиш, бо при розкритті аммортизатора буде випадати пружина. Думаю поставлю туди пружини Техноресор -30, якщо так і не знайду підпружинники. На передок із варіантів - звичайні перепаковки, Більштайни Б6, або розкошелитись на АРТ-рейсінг хоча би на передні "ноги" Із однотрубників там комплекти найдешевші біля 1к баксів. Може лише передні аморти і пружини баксів в 400-500 зайдуть. Короче і хочеться і колеться. Та і ще до всього то на асфальт і а грунт хочеться хоча би спереду відповідні стійки, хрін з ним, ззаду одні на всі випадки спробувати можна... Пс.: ще забув - підкрилки по прикручував ще неділі зо 2 назад. Изменено 9 июня, 2019 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 26 июня, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 26 июня, 2019 (изменено) Закінчив сьогодні з передніми лапами. Поставив ШС і пружини -50Технорессор б\у. Взяв було -30, але продавець сказав що має ще -50б\у і дав мені попробувати одні і інші. Я так приміряв, у -50 натяга вистачає, щоб вони не вивалювались при розкритому амортизаторі, тож я їх і поставив, а -30 треба повернути. Знову поки ставив праву стіку вискочив привід і витекло трохи мастила з КПП. Поміняю його все візьму. А то там і залите старе було. Поки відповідно не виїжджав пробувати з недоливом в коробці. Цікаво коли втруситься то на скільки сяде. Бо поки лише на 1.5 см різниця між стоком з -1 витком. Завтикав стійку в зборі сфоткати. Наступні завдання: пофарбувати і почепити заднього бампера; прикрутити захист двигуна. П.с.: питаннячко: які пильнички на ШС надягаються? Бортик якийсь є на корпусах. Изменено 26 июня, 2019 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
hahashka Опубликовано 27 июня, 2019 Жалоба Опубликовано 27 июня, 2019 никакие, просто нигролом смазывай что бы они в нем были. 1
Кузьма Опубликовано 27 июня, 2019 Жалоба Опубликовано 27 июня, 2019 18 часов назад, Dim.on-zt сказал: П.с.: питаннячко: які пильнички на ШС надягаються? Бортик якийсь є на корпусах. Подбирай какие нибудь. Можно презики на худой конец напялить. По пыльным дорогам ШСы быстро износяться. Нужно было между тарелкой пружины и опорой паралончик подложить. Пропитаный паралон нигролом норм защищает от пыли. 1 067-944-1840 Viber, 063-960-3274
pet Опубликовано 28 июня, 2019 Жалоба Опубликовано 28 июня, 2019 Можешь подвязки сделать и пружина не будет выпадать. Отпадет надобность подпружинника тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР
Dim.on-zt Опубликовано 14 июля, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 14 июля, 2019 Виїхали сьогодні з Женьком @ваз 21083 на Феофанію. Учні різні не дають толком і понавалювати Цього разу 2х колісні табуном совались. Висновки тесту такі: - після заміни пружин кренитись машина стала менше. - треба міняти пробку бензобака, бо розплескав мабуть з літр чи 2 бензина, так, що і на бампері фарба злізла - Скрип видавала не опора. Бо ШС поставив, а скрип всеодно є. І дуже схоже що він з рейки, але толком про діагностувати не знаю як. - шток в ШС треба підтягувати, бо можуть прослаблятись. - Провод маси з акумулятору під заміну. - Дуже не вистачає, щоб мотор хоча би в 7к .крутився. Сподіваюсь що ще цього року попаду до Магеллана поставити палки 45\401 в голову і підправити мозок відповідно. - Бажано ще і важелі підвіски людські ставити. Не знаю тільки чи 3кутні чи Т-подібні на ШС шукати. Спершу треба порядок цін знати. Бо в мене ромашки на шаблях вже розлазяться. Чи може поки тимчасово поліуретанові туди запхати, бо на все зразу бюджету нема. - Ще було що генератор став перезаряд видавати, навіть Чек вискочив. Потім ніби попустило. Що це могло бути? Читаючи раллійний чат, думаю, що і на запас з собою генератор варто мати. Десь в мене з карбюраторного мотора ніби валявся. Його можна переробити під поліклін? Треба пошукати чи то гена чи стартер був, бо не пам'ятаю що саме то залишилось. 1 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти