Рекомендуемые сообщения

16 часов назад, Dim.on-zt сказал:

Ще турбує питання скрежету при наїзді на бугри з передньої правої стійки і рипіння при повороті керма на стоячій машині не ідентифікував чи з 1 якогось боку, чи з 2х. Із варіантів - або шарові скриплять, хоча люфтів не виявлено, або опорні підшипники.  

Обычно в дождь перестает скрипеть и едет мягче.Ехать надо.

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Виїхали з клубнями на Фео проїхатись. Полякали там трохи учнів автошкіл:ph34r::D:rally:  Адськи не вистачає мені ходовки для асфальту. Заодно виявив 2 проблеми, що турбували: 1 з'ясував звідки таки той скрегіт, 2 з'ясував чого смердить бензином.

1 - скрегіт таки від опорників. На одному побачив розірвану гуму.

2 - пробка бензобаку не стравлює тиск, аж через клапан сапуна бензобаку наплювало бензином.

Тепер відповідно треба виділяти бюджет на опори на ШС вже зразу. І заодно вирішувати яку ходовку збирати :in_thought: 

Потрібні поради. Хочу на передок теж койловери. Які є варіанти?

ШС - бачив є різні варіанти. Які краще при не густому бюджеті?

Які пружини шукати до задніх койловерів Демфі і, як я розумію, самопальних передніх?

Ще би і важелі трикутні в перспективі хочеться, їх теж 100500 різновидів. Але це не нагальна необхідність - вже після стійок про них думатиму.

IMG_20190324_142358[1].jpg

0-02-04-7629bbc2fbc8e697c1c531264c7478b8f150be8536d8b6da7053e088aa7f7b28_d2a0e83b.jpg

0-02-05-6a403e66858d54f22c313f8a53dcc9a5fbc22b774b86ff27ac4e7a02de543acb_6c81d456.jpg

0-02-05-30779faffd6e4fedda2fc27070a8db01e42d34ed7b4bf726f48a31d53f5e2dff_31f607d2.jpg

0-02-05-a95b0da1cb87b2175ea543e7cfefb124fa912c5653ea1ff89e840c89505ecaf1_33a6ea9 (2).jpg

0-02-05-d9ce597c682266ee10f6ccb0f5423fbfe86ac98f3f4328a03fb609d01700329b_dfb9f280.jpg

• Like 1
  • Upvote 3

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 1 месяц спустя...

Підвернувся акум легенький, маленький і за пів ціни якому 1рік. Мій якраз дохлий. Вирішив купити. 900грн. Але і доставка з обрешіткою ще 200 вийшла :wacko:

І вирішив взятись склеїти заднього бампера лукойловського.

По трохи шукаю "лапки" для корча. На зад купив койловери Демфі. Треба ще пружини по колу, передні амморти і опорники. Те, що пропонують я фінансово не тягну поки, а те, що тягну, кажуть що "не то пальто"...

IMG-742b95f3cfd7c47d689284debfdea1ec-V[1].jpg

IMG_20190501_172652[1].jpg

IMG_20190501_172702[1].jpg

• 1 месяц спустя...

Нові ніштячки. Дуже давно хотів повітрозабірник в дах. Навіть було зліпив з пластиліна модель для зняття матриці :ph34r: Але років з 10 минуло,  а так і не зробив. А тут трапилась вся система за 1000грн, я відразу ж і купив. Якось буде натхнення, то буду різати - вмонтовувати.

Також оскільки мої опорні підшипники втомились, шукав вже дорослі : на ШС.  В Кузьми знайшлись такі б\в на ШС 30 правда, але цінники прийнятний. Сподіваюсь якість самих шарнірів буде нормальна, бо вони є "відро на гривню" і є 40євро за штуку. 

Тепер ще треба аморти і пружини. Тут теж для мене ціла головоломка. Правильна ходовка типу рігер чи профлек мені не по кишені. Та і смислу такі кошти вивалювати не бачу для любительських покатух. Треба щось таке, де масло до закіпання хвилин 5 протримуватись буде (любительські СД як я розумію, більше не тривають). 

На задницю є койловери Демфі. Але тут інша проблема, підпружинників під стандартного діаметра пружину я не знайду. Без підпружинника суть койловера в регулюванні обрізається натягом пружини. Тобто сильно низько не опустиш, бо при розкритті аммортизатора буде випадати пружина. Думаю поставлю туди пружини Техноресор -30, якщо так і не знайду підпружинники.

На передок із варіантів - звичайні перепаковки, Більштайни Б6, або розкошелитись на АРТ-рейсінг хоча би на передні "ноги":in_thought: Із однотрубників там комплекти найдешевші біля 1к баксів. Може лише передні аморти і пружини баксів в 400-500 зайдуть.  Короче і хочеться і колеться. Та і ще до всього то на асфальт і а грунт хочеться хоча би спереду відповідні стійки, хрін з ним, ззаду одні на всі випадки  спробувати можна...

Пс.: ще забув - підкрилки по прикручував ще неділі зо 2 назад.

IMG_20190609_181241[1].jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt
  • Upvote 1

Когда будем крышу резать ?:moil:

• 3 недели спустя...

Закінчив сьогодні з передніми лапами. Поставив ШС і пружини -50Технорессор б\у. Взяв було -30, але продавець сказав що має ще -50б\у і дав мені попробувати одні і інші. Я так приміряв, у -50 натяга вистачає, щоб вони не вивалювались при розкритому амортизаторі, тож я їх і поставив, а -30 треба повернути.

Знову поки ставив праву стіку вискочив привід і витекло трохи мастила з КПП. Поміняю його все візьму. А то там і залите старе було. 

Поки відповідно не виїжджав пробувати з недоливом в коробці. Цікаво коли втруситься то на скільки сяде. Бо поки лише на 1.5 см різниця між стоком з -1 витком. 

Завтикав стійку в зборі сфоткати.

Наступні завдання: пофарбувати і почепити заднього бампера; прикрутити захист двигуна.

П.с.: питаннячко: які пильнички на ШС надягаються? Бортик якийсь є на корпусах.

IMG_20190622_202628[1].jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

никакие, просто нигролом смазывай что бы они в нем были.

• Upvote 1
18 часов назад, Dim.on-zt сказал:

П.с.: питаннячко: які пильнички на ШС надягаються? Бортик якийсь є на корпусах.

Подбирай какие нибудь. Можно презики на худой конец напялить.
По пыльным дорогам ШСы быстро износяться.
Нужно было между тарелкой пружины и опорой паралончик подложить. Пропитаный паралон нигролом норм защищает от пыли.

• Upvote 1

067-944-1840 Viber, 063-960-3274 nogarors4.gif

Можешь подвязки сделать и пружина не будет выпадать. Отпадет надобность подпружинника

тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР

• 3 недели спустя...

Виїхали сьогодні з Женьком @ваз 21083 на Феофанію. Учні різні не дають толком і понавалювати :(  Цього разу 2х колісні табуном совались. 

Висновки тесту такі: 

- після заміни пружин кренитись машина стала менше. 

- треба міняти пробку бензобака, бо розплескав мабуть з літр чи 2 бензина, так, що і на бампері фарба злізла :( 

- Скрип видавала не опора. Бо ШС поставив, а скрип всеодно є. І дуже схоже що він з рейки, але толком про діагностувати не знаю як.

- шток в ШС треба підтягувати, бо можуть прослаблятись.

- Провод маси з акумулятору під заміну.

- Дуже не вистачає, щоб мотор хоча би в 7к .крутився. Сподіваюсь що ще цього року попаду до Магеллана поставити палки 45\401 в голову і підправити мозок відповідно.

- Бажано ще і важелі підвіски людські ставити. Не знаю тільки чи 3кутні чи Т-подібні на ШС шукати. :in_thought: Спершу треба порядок цін знати. Бо в мене ромашки на шаблях вже розлазяться. Чи може поки тимчасово поліуретанові туди запхати, бо на все зразу бюджету нема.

- Ще було що генератор став перезаряд видавати, навіть Чек вискочив. Потім ніби попустило. Що це могло бути? Читаючи раллійний чат, думаю, що і на запас з собою генератор варто мати. Десь в мене з карбюраторного мотора ніби валявся. Його можна переробити під поліклін? Треба пошукати чи то гена чи стартер був, бо не пам'ятаю що саме то залишилось.

IMG_20190714_130623[1].jpg

IMG_20190714_131055[1].jpg

• Like 1
  • Upvote 1

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти