hahashka 41 Опубликовано 15 июля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2019 13 часов назад, Dim.on-zt сказал: - Скрип видавала не опора. Бо ШС поставив, а скрип всеодно є. Опять скрипит потертое седло) Это ведь корчик. Пока не будет понятно что именно неисправно не надо менять все вкруг. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 июля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2019 27 минут назад, hahashka сказал: Опять скрипит потертое седло) Это ведь корчик. Пока не будет понятно что именно неисправно не надо менять все вкруг. Ну то зрозуміло, що спершу діагностика. Але рейку одна хочеться біль гостру, бо навіть в тих 2х етапах де я минулого року 0 їздив я іноді ледве встигав перекрутити кермо з одного боку на інше щоб завернути в поворот . Більш гостре кермо і підсилювач 100% потрібні. Тут лише питання черговості встановлення елементів, яких не вистачає. Якби ж то все зразу можна було взяти і зібрати як хочеться. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 15 июля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2019 20 часов назад, Dim.on-zt сказал: Ще було що генератор став перезаряд видавати, навіть Чек вискочив. Потім ніби попустило. Що це могло бути? Читаючи раллійний чат, думаю, що і на запас з собою генератор варто мати. Десь в мене з карбюраторного мотора ніби валявся. Його можна переробити під поліклін? Треба пошукати чи то гена чи стартер був, бо не пам'ятаю що саме то залишилось. можно, шкив просто поменять перезаряд может быть из за пробитого диода, что показывает лампа акб? видел на раллийки делают наоборот увеличенный шквив, что б на 7к он вращался медленее In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 июля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2019 11 минут назад, Emissions сказал: можно, шкив просто поменять перезаряд может быть из за пробитого диода, что показывает лампа акб? видел на раллийки делают наоборот увеличенный шквив, что б на 7к он вращался медленее Шків збільшений стоїть. Лампочка на приборці нічого не показувала. Лише джекічан вискочив. По бортовику подивився, що високий заряд. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 августа, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2019 Встановили нарешті вали 045\401. Але поки не відкатували. Треба перейти на МАП-сенсор замість ДМРВ і поставити більш продуктивні форсунки. І провід на ДПКВ треба перетягнути, а то в мене він доточений не екранованим проводом. Через те, що кришка ГРМ суцільна і між лонжероном і нею пів сантиметра (85 рік випуску машини, нагадаю), довелось відкручувати мотор ще. Короче, ця установка валів вийшла в 2 рази дорожче ніж я думав. Думаю чи міняти ресивер чи ні . Віталік каже НФР якщо вже міняти, то брати. В нього з тестованих ним найбільший потенціал. Але з іншого боку я думаю от , якщо особо їздити своїм ходом в каркасі ніде. Чайка і Черкаси . Щось немає навіть бажання вкладатись в техніку. Тим більше що з моїм скілом боєзаряд техніки ще не впирається. А щоб скілу більше було треба більше їздити, а все в кляті гроші впирається. А я джип хочу Ще на форумі тут трапились трикутні важелі підвіски за 930грн з доставкою вийшли. Вирішив забрати. В мене якраз треба міняти там "ромашки". Які зараз кульові опори котируються? Пріоровські? Щоб зразу нові поставити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 23 августа, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2019 нфр уже прошлый век, все ставя ТМ-рейс цена у них такая, что нефиг думать - надо ставить и шиться Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 августа, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2019 (изменено) 28 минут назад, Atom.DP сказал: нфр уже прошлый век, все ставя ТМ-рейс цена у них такая, что нефиг думать - надо ставить и шиться Скільки в нас він +- коштує? Глянув, в рашці біля 4000руб. продають. На наші це 1600грн виходить. А в нас почому? Изменено 23 августа, 2019 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 23 августа, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2019 1 час назад, Dim.on-zt сказал: Скільки в нас він +- коштує? Глянув, в рашці біля 4000руб. продають. На наші це 1600грн виходить. А в нас почому? до 3000 грн не стоит он 4к руб Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 августа, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 августа, 2019 11 часов назад, Atom.DP сказал: до 3000 грн не стоит он 4к руб А. Сорян. То я переплутав з "нфр стайл". "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 24 августа, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 августа, 2019 16 часов назад, Atom.DP сказал: нфр уже прошлый век, все ставя ТМ-рейс цена у них такая, что нефиг думать - надо ставить и шиться Посмотрель, мрак какой-то ... Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти