H_U_L_K 48 Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 У меня регулировали по рулю. Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам. А развальщик потом крутил сгоны. У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший. + кастор мне вывел треуголками. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 У меня регулировали по рулю.Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам.А развальщик потом крутил сгоны.У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший.+ кастор мне вывел треуголками.Я теж вичислив одинакову кількість поворотів руля, переставив його на шліцах і сказав розвальщику: ось руль рівно, а колеса трохи вліво, регулюй мені щоб руль так і залишився, і колеса стали рівно. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 Вони бачу зовсім привикили регулювати на тягах тільки з пасажирської сторони, а з водійської не хочуть. В мене з водійської сторони рульовий накінечник закручений в муфту більше ніж з пасажирської сторони.Я у себя заметил какой-то стук не понятный,начали обсматривать,с водительской стороны не зажат рулевой ус с наконечником. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 (изменено) У меня регулировали по рулю.Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам.А развальщик потом крутил сгоны.У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший.+ кастор мне вывел треуголками.Я теж вичислив одинакову кількість поворотів руля, переставив його на шліцах і сказав розвальщику: ось руль рівно, а колеса трохи вліво, регулюй мені щоб руль так і залишився, і колеса стали рівно.В нас теж майстер наче хороший, навіть один розвальний болт мені безкоштовно замінив на новий. Бо до цього колись був в іншому місці, зробили наче розвал, я прохався і кажу, що тягне в ліву сторону, він каже поміняй місцями колеса. Я так зробив - всеодно тягне вліво, то він мені порадив приспустити праве колесо, а більше підкачати ліве. Короче я поняв, що то "ВЕЛИКИЙ і дуже РОЗУМНИЙ розвальщик".А ще були випадки, коли рульві накінечники не рівно стояли в стойках, тобто не паралельно землі, а трохи навскоси. Я питаю чого так, зробіть рівно,а вони мені кажуть це на швидкість не впливає. Але потім переробили, щоб все було рівно. Изменено 11 июня, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 12 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2015 Володя, в моей 8-ке прошлым летом, как поменял ходовую, вообще сделали развал так, что при полном вывороте руля влево правое колесо трет о распорку крабов и брызговик Я так понял, что это не правильно выставили рул. наконечники (как в твоем случае)? Это надо к толковому развальщику ехать? Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2015 Володя, в моей 8-ке прошлым летом, как поменял ходовую, вообще сделали развал так, что при полном вывороте руля влево правое колесо трет о распорку крабов и брызговик Я так понял, что это не правильно выставили рул. наконечники (как в твоем случае)? Это надо к толковому развальщику ехать?Я вивертав руль до упора в одну сторону, потім рахуючи кількість поворотів руля викручуав його в іншу сторону. В мене виходило десь 3,75 ділив на 2 і отримав 1,87 оборота. Потім кілька раз туди-сюди щоб зловити точно середину, робив мітку де вона, потім знімав руль, виставляв його на шліцах, так як він має стояти коли авто їде прямо і зажимав його.До розвалу було коли машина їхала прямо, то кнопка сигналу стояла боком. Потім приїхав до розвальщика, виставив руль рівно і сказав: ось руль рівно по середині - крути наконечники, щоб і колеса були рівно, і все. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июня, 2015 Якось випадково побачив ось таку картину у себе на барабані заднього лівого колесаДесь мабуть чи не відійшли колодки і під час їзди барабан грівся і "спалив" мені всю краску. Так я їздив майже тиждень і весь час пробував чи не гріється барабан, але все нормально. Від чого такий прикол не знаю.На вихідних поновив барабан Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2015 (изменено) На днях була проблема із вибиванням 4-ї передачі. Навіть створив тему. Тобто її вибивало на поганій дорозі. Все грішив на подушку, але заїхавши на яму і роздився подушку, зрозумів, що вона в нормі. І тут дивлюся, що труба,яка йде від ричага КПП до карданчика вплотну притискається об тормозні магістралі, і навіть вже мало добрячу потертісь. Получається що під час руху труба, яка б мала свободно собі бути в підвішеному стані, була прижата до тормозних трубок і при попаданні на погану дорогу мотор на подушках грав і вибивав передачу.Знявши трубу з карданчика я її трохи відігнув, а також поприжимав тормозні трубки ближче до кузова чим добився нормального зазору між трубою ричага і магістралями.Може така операція й була достатня, щоп передачу не вибивало, але все ж таки вирішив трішки підсилити подушку КПП. Як радили в темі, взяв із старих патрубків пічки і зробив дві трубочки довжиною до 5 см. Піддомкративши КПП всунув ті трубочки в подушку, а щоб вони не повилазили, я їх притягнув пластиковими хомутами для ковпаків.Фото робилось вже на телефонПотім були пробні заїзди, поганої дороги не знайшов, бо вже темніло, але на ходу видно, що ричаг КПП на 4 передачі (тай на усіх) менше ходить вперед-назад, раніше було на багато більше. Я думаю підситлення подушки допомогло.З часом більше покатаюсь і побачу, що з цього вийшло. Изменено 9 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 (изменено) Довго мені муляли очі вітровики (дефлектори), які я купив колись і провисіли вони аж пару днів на машині, бо купляв ті що клеяться.Після першого випадку, коли вони почаоли відклеюватися, я їх зняв і наклеїв новий двухсторонній скотч. Продавець завіряв, що цей скотч буде тримати "як зубами".Приклеїв я ті вітровики на "новий" скотч, то вони почали відставати ще на другий день. Зняв я їх замотав у стрейч-плівку і пролежали вони майже рік в гаражі.Але ж рукам немає спокою, вирішив я їх прикріпити знову, але не на скотч, а на силіконовий герметикі не по периметру рамки дверей, як має бути, а на резинку ущільнювача скла. Чого так, бо 1) в такому випадку вітровик опуститься нижче, що дасть змогу накрити більшу площу і скло можна опусткати нижче 2) клеїв на силікон, який воняє оцетом, тому не ризикнув його поєднувати з металевоою рамкою, щоб не було окислення3) в результаті поклейки вітровика на ущільнювач получається гнучке кріплення і при необережному поводжені вітровик можливо не зламається.Верхні вугли сточив ось так, щоб було краще прилягання по пощиніПісля того як наніс силікон і приклав до рамки прижав ось такими саоробними зажимамиКінцевий результат Изменено 20 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vofka S. 0 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Гарна Вісімка))Подобаються вони мені,але зараз взяли 09(для родини) У нас в сім*ї була такого ж кольору,але реекспорт з Німеччини. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти