Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, ВОВ@Н сказал:

Та ні фіга - тихіше не стало.

конечно, залил тад-17 с керосином )

дешевле этого гамна по моему ничего не бывает

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

2 минуты назад, Atom.DP сказал:

конечно, залил тад-17 с керосином )

дешевле этого гамна по моему ничего не бывает

Так ти ж писав, що ZIC 75W85 хороше масло в КПП.

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

ZIC куплений для заливки після ремонту КПП який планую на весну,  а тад-17 с керосином, тобто ТНК 80W85 був залитий з метою: 1) отримати менший шум, 2) те масло яке було у мене залите (такий же ZIC) всеодно треба було міняти, бо я на ньому вже років 6 катаюсь. А купити дорогуще масло в КПП, яку буду ремонтувати - немає смислу.

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

ZIC куплений для заливки після ремонту КПП який планую на весну,  а тад-17 с керосином, тобто ТНК 80W85 був залитий з метою: 1) отримати менший шум, 2) те масло яке було у мене залите (такий же ZIC) всеодно треба було міняти, бо я на ньому вже років 6 катаюсь. А купити дорогуще масло в КПП, яку буду ремонтувати - немає смислу.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

До речі у мене є ще 4 л каністра із трансмісійкою ZIC 80w90,  воно теж відноситься до гавна, типу Тад —17 з керосином? 

r119p.gif

Бортовий журнал

ТНК Trans KP Super 75W-90 Semisynthetic підійде для КПП?

r119p.gif

Бортовий журнал

38 минут назад, ВОВ@Н сказал:

ТНК Trans KP Super 75W-90 Semisynthetic підійде для КПП?

Підійти то підійде. Але це чергова неякісна фігня.

" Якість королівська, а ціна народна" може бути тільки в майонезі і тільки в рекламі.

Изменено пользователем Nikolja
Только что, Nikolja сказал:

Підійти то підійде. Але це чергова неякісна фігня.

" Якість королівська, а ціна народна" може бути тільки в майонезі і тільки в рекламі.

Добре, то що тоді залити в перебрану КПП (нові деякі шестерні, синхрони, підшипники), бо із моїх нових запасів є трансмісійка ZIC 75w85 (тільки чогось на каністрі написано синтетика, чогось раніше писалось, що полусинтетика)

IMG_20180131_171840_jpg_24d7b4c5f119c860i.gif

і трансмісійка ZIC 80w90 судячи з написів на каністрі полусинтетика?

IMG_20180209_122352.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Я не профи по маслам.  Вот прекрасный форум по смазочным материалам. Там более компетентные товарищи.

Там есть темы абсолютно по всем маслам. Oil-club.ru - всероссийский ресурс по моторным маслам и смазкам.

2 часа назад, Nikolja сказал:

Я не профи по маслам.  Вот прекрасный форум по смазочным материалам. Там более компетентные товарищи.

Там есть темы абсолютно по всем маслам. Oil-club.ru - всероссийский ресурс по моторным маслам и смазкам.

Вони там зміушують 75W85 з 80W90, щоб отримати масло (суміш) яка не буде густіти при морозі і не буде ставати водою при великій жарі.

Масло ЛУКОЙЛ ТМ-4 SAE 75W90 API GL 4  також хвалять, навіть аналіз робили, який дав не поганий результатю

r119p.gif

Бортовий журнал

2 часа назад, ВОВ@Н сказал:

Масло ЛУКОЙЛ ТМ-4 SAE 75W90 API GL 4  також хвалять, навіть аналіз робили, який дав не поганий результатю

Я себе пока такое и залил,но если бы в сделанную КПП-искал бы что-то лучше.На базаре на одной точке советовали что в движок,что в КПП-Zic,просто отдать почти 900 гр. я не был готов.

8 часов назад, Volf сказал:

Я себе пока такое и залил,но если бы в сделанную КПП-искал бы что-то лучше.На базаре на одной точке советовали что в движок,что в КПП-Zic,просто отдать почти 900 гр. я не был готов.

Я тільки не розумію одного, всі стверджують що Зік набагато кращий і коштує 550 грн (75в85), а ТНК транс супер чи той самий Лукоїл (75в90) —говно, проте ціна їхня за 650 грн.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти