ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 (изменено) 2 часа назад, Emissions сказал: карб смотри, может заслонка подклинивает немного. пока не сделаешь идеальную работу на бензе, будем мучаться и на газу дальше Та карб настроєний наче нормально, мене все влаштовує, тим паче вихід з робочих обертів на ХХ на бензині швидший, то якось цьому не придавав значення, а на газу воно трохи довше, от і задумався. 2 часа назад, Emissions сказал: смотря как чуйка отстроена То, що якщо я її трохи закручу і добавлю ХХ гвинтом латунним, то обороти ХХ швидше будуть вступати в роботу? 10 минут назад, toxa777 сказал: Вов, если есть желание прослушать ликбез по газу, звони, всегда помогу. Кинь мені свій номер в лічку. Изменено 12 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 4 минуты назад, ВОВ@Н сказал: То, що якщо я її трохи закручу і добавлю ХХ гвинтом латунним, то обороти ХХ швидше будуть вступати в роботу? да. 4 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Та карб настроєний наче нормально, мене все влаштовує ты говорил что бывали обороты 1250 на бензине, и плавали. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 3 часа назад, Emissions сказал: ты говорил что бывали обороты 1250 на бензине, и плавали. Їх зміни більш схожі якто на перебої в роботі свічок. Бо якби був підсос воздуха, то обороти б мінялися плавно, а це схоже на некоректну роботу запалення. Якось так, типу пропуски запалення. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 эмм, я конечно не про, но мне кажется пропуски зажигания никогда в жизни не дадут повышенные обороты.... In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 (изменено) 58 минут назад, Emissions сказал: эмм, я конечно не про, но мне кажется пропуски зажигания никогда в жизни не дадут повышенные обороты.... Так вони не завжди повишені, бувають і дуже понижені, наприклад за 2 хв ХХ вони можуть бути від 1050 до 780 (це по цифровому тахометру) ,бо по стрілочному це не дуже й помітно, але навіть на слух чути. Наприклад, хх може бути з пів хвилини 960 об, потім почати падати до 780, попрацювати так секунд 15 і можуть піднятися до 930 або 960, а якщо ще включено світло і/чи пічка, то це все проходить так само, але мінус на кожне число, яке я написав по 30 об. Завтра спробую зняти відео роботи мотора по цифровому спідоме ру. До речі межа опускання обертів на ХХ під час руху може бути меншою (десь до 850 об), а стоячи на місці можуть падати до 780—760, а потім по трошки піднятися до 960—1000. Завтра спробую інші свічки, побачу як на них буде працювати. Буває бачу що газує (1020 об), вийшов, закрутив гвинт хх або чутливості на пів оборота стало 950, проїхав пару км вмикаю нейтралку обороти можуть падають до 1050 потім піднімаються до 1200, потім поступово можуть впасти до 650 і так триматися поки не перегазую. Хоча такі явища не кожен день. Бож не може один день бути підсос воздуху, а на інший пропасти. Так як зараз тягне мотор і його динаміка, мені дуже подобається, буває здається, що навіть краще як на бензині, інколи дивлюся на кнопку, думаю може я не перейшов на газ, правда про розхід не не знаю ще, а от скачки ХХ мені на дають спокою. Да, і помітив, що тормоза наче стали кращі відколи поставив ГБО. Изменено 12 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 1 час назад, Emissions сказал: эмм, я конечно не про, но мне кажется пропуски зажигания никогда в жизни не дадут повышенные обороты.... Дают, но на инжекторном двигателе. На карбе пропуски могут только уменьшить обороты и увеличить тряску двигателя. 40 минут назад, ВОВ@Н сказал: Завтра спробую інші свічки, побачу як на них буде працювати. Какие? И какой зазор на них? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 6 минут назад, toxa777 сказал: Дают, но на инжекторном двигателе. На карбе пропуски могут только уменьшить обороты и увеличить тряску двигателя. Вони в більшості випадках і падають, а коли падають до 750—630 , то чути вібрацію мотора по всій машині. 8 минут назад, toxa777 сказал: Какие? И какой зазор на них? Лежать старі НЖК, зазор там був як для бензину 0,7 мм. А який треба зазор для газу? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 також не думаю, що оберти плавають від свічок, але раджу зробити високольтні провода нульового супротиву, думаю не пожалкуєш! 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 33 минуты назад, toxa777 сказал: Дают, но на инжекторном двигателе. На карбе пропуски могут только уменьшить обороты и увеличить тряску двигателя. у нас на 124-м двигателе пропуски зажигания давали только троение двигателя и отвратная тяга, точнее ее отсутствие. 27 минут назад, ВОВ@Н сказал: зазор там був як для бензину 0,7 мм. А який треба зазор для газу? зазор нормальный. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 12 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2019 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Так вони не завжди повишені, бувають і дуже понижені, наприклад за 2 хв ХХ вони можуть бути від 1050 до 780 (це по цифровому тахометру) ,бо по стрілочному це не дуже й помітно, але навіть на слух чути. Наприклад, хх може бути з пів хвилини 960 об, потім почати падати до 780, попрацювати так секунд 15 і можуть піднятися до 930 або 960, а якщо ще включено світло і/чи пічка, то це все проходить так само, але мінус на кожне число, яке я написав по 30 об. Завтра спробую зняти відео роботи мотора по цифровому спідоме ру. До речі межа опускання обертів на ХХ під час руху може бути меншою (десь до 850 об), а стоячи на місці можуть падати до 780—760, а потім по трошки піднятися до 960—1000. Завтра спробую інші свічки, побачу як на них буде працювати. Буває бачу що газує (1020 об), вийшов, закрутив гвинт хх або чутливості на пів оборота стало 950, проїхав пару км вмикаю нейтралку обороти можуть падають до 1050 потім піднімаються до 1200, потім поступово можуть впасти до 650 і так триматися поки не перегазую. Хоча такі явища не кожен день. Бож не може один день бути підсос воздуху, а на інший пропасти. Так як зараз тягне мотор і його динаміка, мені дуже подобається, буває здається, що навіть краще як на бензині, інколи дивлюся на кнопку, думаю може я не перейшов на газ, правда про розхід не не знаю ще, а от скачки ХХ мені на дають спокою. Да, і помітив, що тормоза наче стали кращі відколи поставив ГБО. Инжектор какой-то получается. 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: Їх зміни більш схожі якто на перебої в роботі свічок. Бо якби був підсос воздуха, то обороти б мінялися плавно, а це схоже на некоректну роботу запалення. Якось так, типу пропуски запалення. Такое или подобное у меня было из-за проводов. 5 минут назад, Emissions сказал: у нас на 124-м двигателе пропуски зажигания давали только троение двигателя и отвратная тяга, точнее ее отсутствие. Это в ходу,а на ХХ может сама себе подгазовывать-электроника.Я вот свою чтобы заглушить(закрыл по глупости)пришлось до последнего провода снимать-на одном цилиндре скотыняка продолжала работать. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти