Рекомендуемые сообщения

3 часа назад, Emissions сказал:

23320.jpg

судя по схеме, то нет.

Осмелюсь с вами не согласится:smile:Если получится.По-любому тудой что-то да тянет или газ проходит только через щель заслонки?И еще там под крышкой карба имеется маленькое резиновое колечко,которое очень любит иметь мозги.В продаже его днем с огнем не сыщеш,я себе было пришлось подкладывать шайбочку  текстолитовую(я не понимаю),подбирал со всяких разобраных  магнитофонов,усилителей и тому подобных инструментов.

И вот только вспомнил,если не выдумываю(все таки давно было).Вторая камера не закрывается полностью(там под бензин есть зазор) при установке газа?

Изменено пользователем Volf
  • Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

9 часов назад, Emissions сказал:

https://www.zr.ru/content/articles/4438-kapriznyj_klapan/#

ну а вообще в инете схемы есть
+ у меня целая книга по солексу есть ?

У мене книга також є.

8 часов назад, Volf сказал:

И вот только вспомнил,если не выдумываю(все таки давно было).Вторая камера не закрывается полностью(там под бензин есть зазор) при установке газа?

У мене коли стояв Нивовський ускорітель, то 2-га камера була закрита, а коли поставив стоковий то трішки відкрив. Може дійсно попробувати закрити 2-гу камеру?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

8 часов назад, Volf сказал:

или газ проходит только через щель заслонки?

угу, смесь шурует по меньшему сопротивлению)

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

8 минут назад, Emissions сказал:

угу, смесь шурует по меньшему сопротивлению)

Я колись пробував, ще на бензині, відкривав трішки більше ніж потрібно 2-гу камеру, то на ХХ мотор ковбасило, вернув в початкове положення - холості вирівнялися. То може дійсно для газу треба закривати 2-гу камеру.

r119p.gif

Бортовий журнал

30 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Я колись пробував, ще на бензині, відкривав трішки більше ніж потрібно 2-гу камеру, то на ХХ мотор ковбасило, вернув в початкове положення - холості вирівнялися. То може дійсно для газу треба закривати 2-гу камеру.

газ требует только одно - хорошую\идеальную работу на бензине, вот)  если на бензе норм работает, то и на газу так же будет ?

лично я кроме пластикового винта первой камеры, он же ХХ, ничего не крутил вообще)

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

1 час назад, Emissions сказал:

газ требует только одно - хорошую\идеальную работу на бензине, вот)  если на бензе норм работает, то и на газу так же будет ?

лично я кроме пластикового винта первой камеры, он же ХХ, ничего не крутил вообще)

Ну так, на бензині немає самовільного підвищення оборотів на ХХ , ні в ходу, ні на місці. Єдине що я роблю то це на зиму піднімаю ХХ на 1000, щоб не було просадки оборотів при увімкненому світлі і пічці. 

Вчора займався відцентруванням дросельної заслонки, бо зазор зі сторони кулачка був набагато більший ніж зі стороони пружинок. Робив як тут

https://www.drive2.ru/l/8170581/

Коли знімав карбюратор то помітив, що у тектолітовій прокладці відламані кінчики де дирки під шпильки.

Сьогодні пішов в магазин, купив тут текстолітову прокладку (у мене стояла якась чорна) я купив рижу. І прокладки. Але коли брав прокладки, то  продавець сказав, що потрібно під текстолітову прокладку ставити таку саму як і на неї, тобто з двома дирками, хоча у мене стояла з одною овальною.

В Іетернеті також скрізь по різному. То яку треба, з одною чи двома?

image559.jpgi.gif

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Під низом не повинно мати значення. Головне щоб по контуру колектора не було щілин.

Заодно на знятому карбі глянь на його площину нижню. Часто вона пропелером скручена і варто шліфанути.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

1 час назад, Dim.on-zt сказал:

Заодно на знятому карбі глянь на його площину нижню. Часто вона пропелером скручена і варто шліфанути.

Про це я в курсі. Вже колись шліфував.

r119p.gif

Бортовий журнал

6 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Ну так, на бензині немає самовільного підвищення оборотів на ХХ , ні в ходу, ні на місці. Єдине що я роблю то це на зиму піднімаю ХХ на 1000, щоб не було просадки оборотів при увімкненому світлі і пічці. 

Вчора займався відцентруванням дросельної заслонки, бо зазор зі сторони кулачка був набагато більший ніж зі стороони пружинок. Робив як тут

https://www.drive2.ru/l/8170581/

Коли знімав карбюратор то помітив, що у тектолітовій прокладці відламані кінчики де дирки під шпильки.

Сьогодні пішов в магазин, купив тут текстолітову прокладку (у мене стояла якась чорна) я купив рижу. І прокладки. Але коли брав прокладки, то  продавець сказав, що потрібно під текстолітову прокладку ставити таку саму як і на неї, тобто з двома дирками, хоча у мене стояла з одною овальною.

В Іетернеті також скрізь по різному. То яку треба, з одною чи двома?

image559.jpgi.gif

Под низ идет паранитовая с одной дыркой,а на верх черная с металом-она хорошо ужимается.

Изменено пользователем Volf
3 часа назад, Volf сказал:

Под низ идет паранитовая с одной дыркой,а на верх черная с металом-она хорошо ужимается.

Так і зробив, обороти що на бензині, що на газу на місці стабільні 900—930, а от після скидання газу обороти на газу, в ходу, дуже довго виходять на 930.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти