emigrant-l 165 Опубликовано 24 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2021 В 16.02.2021 в 19:14, ВОВ@Н сказал: Підкажіть, на цій колодці є постійний ПЛЮС? Ваз 21099 інж. За це не знаю, але в відсік трапеції двірників дуже просто протягнути проводок. По пам'яті там за переднім лівим стаканом є пластиковий кожух, за який проходить вся підкапотна проводка до ЧЯ. тудою і можна протягнути, правда треба буде підняти ЧЯ і назад на геметик посадити. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 февраля, 2021 1 час назад, emigrant-l сказал: За це не знаю, але в відсік трапеції двірників дуже просто протягнути проводок. По пам'яті там за переднім лівим стаканом є пластиковий кожух, за який проходить вся підкапотна проводка до ЧЯ. тудою і можна протягнути, правда треба буде підняти ЧЯ і назад на геметик посадити. Знайшов. 4 ножка справа, верхній ряд. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2021 (изменено) На днях перешився під прошивку Ледокол. Їхати стала краще, особливо на низах, чого мені й хотілося. Навіть при старті рушає швидше, бачу що менше тримаю педаль щеплення. Розхід пального пока не знаю, бо в основному їздю на газу. Казали що буде на 0,5 літра більше. Покатаюсь побачу. Були деякі нюанси з накатуванням газової карти. Якось на прошивці Паулюс вони накаталися з меншими проблемами. Чого з проблемами, бо ГБО 4 для мене поки, що це ДИКОВИНА, тож були деякі питання в настройках. Пока так На днях буду міняти масло, фільтр масляний, газові фільтра і подушки КПП і двигуна. Наклейки Зробив відкриття багажника з кнопки в салоні. Кнопку поки не підключив, а зробив такку пластину, щоб багажник можна було відкрвати і штатним змком. Стаття тут https://www.drive2.ru/l/288230376153118515/ Пробне відкриття за допомогою мотузка Изменено 1 марта, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 марта, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2021 У меня тоже реализовано открытия багажника, очень удобно. Так же подкинул на доп. кнопку на брелке сигнализации. Реально круто, круче может быть только как в новых машинах, когда ногу проводишь под багажником) 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 марта, 2021 (изменено) Підкажіть будь ласка чи може зміна прошивки бензинового ЕБУ впливати на некоректну роботу і настройку карт ГБО4. Раніше стояла прошивка Паулюс, машина (ваз 21099 1,6 8 кл) їхала для мого стилю їзди (користувацько-пенсійний) нормально, але були провали від 2000 до 1500 коли їдеш накатом, особливо на нижчих передачах. Газ на цій прошивці настроївся нормально, карти накатались тоже в нормальному стані (правда трохи високий показник МАП сенсора). Потім надоїв той провал, його особливо відчутно було на не дуже прогрітий двигун. Перепрошився на Лєдокола. Провал пропав. Ранішній прогрів холодної машини став взагалі ідеальним - плавний перехід на нижчі оберти (в Паулюса це було якось ступенево). Машина на бензині стала їхати набагато краще, плавніший старт і кращий набір швидкості. Але казали, що може піднятися розхід через трішки багатшу суміш. Але після відкатування карт і настройки газу під цю прошивку, виникали труднощі: карти і коефіцієнт кожен раз були різні. Якщо коефіцієн після автокалібровки був більш-менш нормальним, то двигуном потрушувало, пока не піднімеш коефіцієнт вручну майже до 1,6. Ось якось так вдалося щось настроїти за кілька днів. Але коефіцієнт став майже граничним - майже 1,6. Чи може ЗБАГАЧЕНА прошивка впливати на настройку газу? Чи причина не в прошивці? Изменено 3 марта, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 4 марта, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2021 19 часов назад, ВОВ@Н сказал: Чи може ЗБАГАЧЕНА прошивка впливати на настройку газу? конечно время впрыска газа берется от времени впрысска бензина уже не раз напоминал что 1.35 давления газа это очень много In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2021 (изменено) 4 часа назад, Emissions сказал: конечно время впрыска газа берется от времени впрысска бензина уже не раз напоминал что 1.35 давления газа это очень много То якщо бензинова збагачена то мала б і газова карта бути збагачена, а вона навпаки прописується нижче синьої лінії, тобто бідна накрутив тиск 1,20, зробив автокалібровку. Коефіцієнт став десь 1,2. При переході на газ двигуном дуже трасло, пока вручну лінію коефіцієнта не підняв до майже 1,6. На днях помітив що сторона в районі ГРМ в маслі. Зняв кришку іпобачив, що сальник розпредвала весь мокрий. Сальнік в мене був, колись купляв на 2108 два штуки фірми ERLING, один лишився. Старий зліва який був виковираний з ГБЦ, навіть візульно видно що внутрішній діаметр набагато більший від нового . При заміні сальника заодно поміняв і ремінь ГРМ, бо машину брав з рук і коли він мінявся не ясно. Ремінь купив такий. Помпа без люфта, ролик нового зразку фірми Аврора без люфта, але смазки я трохи доклав. Найгірше було відкрутии нижній болт шківа колінвала. На 2108 було простіше, в шків вставив пробоя і крути, а тут шків йде прорезиений і дирок в ньому немає. Не хватало рук, щоб тримати викрутку на маховику і крутити той болт. Добре що сусід по гаражу прийшов то допоміг. Все зібрав помив від масла як міг, бо гараж орендую і навоняти бензином не дуже хотілося. Завів - все нормально. Їдем далі. Изменено 4 марта, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 5 марта, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2021 В 04.03.2021 в 14:34, ВОВ@Н сказал: а вона навпаки прописується нижче синьої лінії, тобто бідна так как давление большое, форсунки пытаются сделать меньше порцию газа, вот и богатит сделай давление 1.02 - 1.08 и на нем уже откатывай\настраивай 1 In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2021 4 часа назад, Emissions сказал: так как давление большое, форсунки пытаются сделать меньше порцию газа, вот и богатит Може БІДНИТЬ? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2021 (изменено) Сьогодні вже зробив щоб багажник відкривався з кнопки у салоні. Розмістив її у місці регулювання яскравості приборів. Робочий плюс взяв з якогось реле яке знаходиться в області ручки відкривання капоту. Изменено 8 марта, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти