Рекомендуемые сообщения

Так, все вірно :good:

Багато роботи провів по кузову :good: але я вже не пам,ятаю, начеб то тобі ж переварювали кузов?

Изменено пользователем av0507ri
  • Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Так, все вірно :good:

Багато роботи провів по кузову :good: але я вже не пам,ятаю, начеб то тобі ж переварювали кузов?

Переварили тоді все окрім цієї панелі. А в цю панель задув 2 балони купленого готового розчину мовілю ще з якоюсь бодягою. Щось схоже на таке

ИзображениеИзображение

Чи таке не годиться?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Та піде... Я собі щось схоже перед зимою задув в пороги і воно пройшло у всі недоступні місця... Тільки зараз на сонці з порогів потрохи витікає...

Та піде... Я собі щось схоже перед зимою задув в пороги і воно пройшло у всі недоступні місця... Тільки зараз на сонці з порогів потрохи витікає...

Я півтора таких балона вдув, думаю вистачить.

r119p.gif

Бортовий журнал

провода не паять, а только скручивать.

почему? :ph34r:

дважды почему?

Може через те, що провода мідні, а пайка свинцева, то воно буде грітись? :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Насправді пайка дає набагато кращий контакт з мінімальним перехідним опором (а відповідно і можлививми перегрівами) + корозійна стійкість.

Недолік пайки - це відсутність "гнучкості". Так як авто експлуатується в постійному русі і вібраціях можливі:

- протирання ізоляції в місці пайки

- ламкість проводів перед та після пайки

- якщо получилась так звана "хоолодна пайка", або припаяли "соплею" з часом саме відпаде.

Більше недоліків пайки я не знаю. Чисто з електричної точки зору пайка завжди була одним з кращих методів контакту (ще один - конектори).

Сам в себе всі контакти, до яких доходили руки (акустика з мафоном, підігрів дзеркал, ЕСП з доводчиком) паяв, але з застосуванням двох-трьох слоїв термоусаджувальних трубок, таким чином можна досягнути норм ізоляції та жорстко зафіксувати провода з місцем пайки.

дважды почему?

Може через те, що провода мідні, а пайка свинцева, то воно буде грітись? :pardon:

Мне ставили сигналку пару недель назад и объяснили, почему нельзя применять пайку в машине. Олово, которым паяют, при температуре минус 15 градусов становится хрупким, а в машине всегда присутствует вибрация. Поэтому, пайка в авто не надёжна. На мой вопро, что в авто есть места где применена пайка, ответили, что та паука производится другими припоями и в других условиях. Как-то так.

Кстати, все соединения на проводах при установке сигналки человек изолировал изолентой, правда хорошей, 3М. На вопрос, почему не термоусадка, ответил, что она не так надёжно жержится. Спорить не буду, у каждого фломастера свой вкус. Но снимали старую сигналку, которую этот же человек ставил мне 7 лет назад (300 000 км пробега), то все соединения в отличном состоянии, ни одно не оголилось/протёрлось и т. п.

На днях встановив свій рідний ВУТ назад, (колись замінив його на інший, бо здавалось що той інший кращий, але помилявся). Свого покрасив в чорний колір.

ИзображениеИзображение

Бо той що стояв до цього якось неправильно працював - за 2 години на незаведеній машині педаль тормоза була дубова.

Зараз цей тримає майже сутки. :dance3:

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти