ВОВ@Н Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 30 сентября, 2021 (изменено) . Изменено 30 сентября, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 30 сентября, 2021 Курити й не треба. Береш банку півлітрову з залізною кришкою (для кращої герметчності) робиш в кришці дві дирки, щоб туди вставити два штуцера з безкамерки, тільки дирки треба менші робити, щоб штуцера ввійшли плотно. На один штуцер надіваєш шланг, (викрутивши з ньго ніпель), інший кінець шланга вставляєш або у ресивер, або як я робив, (знімав з адсорбера шлангочку, що йде до дроселя і туди вставляв). В іншому штуцері залишаєш ніпель і до ньгого підключаєш автокомпресор. Відкручуєш кришку, в штуцер із шлангочкою вставляєш підпалену сигарету (підкурювати не обовязково) і швидко закриваєш кришку. Вмикаєш коспресор і дивишся звідки піде дим. У мене пішов на другій сигареті. Сигарети горять швидко, то краще із напарнком - один на комресорі і на сигаретах, а ти дивишся на можливі утічки. А, у випадку інжектора - треба зняти гофру, що вставялється в корпус воздушного фільтра і між ними розмістити пакет целофановий, щоб дим не виодив через корпус фільтра. При пропусканні диму треба трішки відкрии заслонку. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 30 сентября, 2021 (изменено) 1 час назад, av2108ri сказал: 1 час назад, av2108ri сказал: . Изменено 30 сентября, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 4 октября, 2021 Жалоба Опубликовано 4 октября, 2021 Ух ты, интересная схема, надо попробовать. Спасибо за сообразительность и подсказку Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 4 октября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 4 октября, 2021 7 часов назад, av2108ri сказал: Ух ты, интересная схема, надо попробовать. Спасибо за сообразительность и подсказку Та нема за що. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 4 октября, 2021 Жалоба Опубликовано 4 октября, 2021 В 29.09.2021 в 23:25, ВОВ@Н сказал: В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа Это не критично. В 30.09.2021 в 14:47, av2108ri сказал: а что делать если не куришь? А ты не в затяжку...
ВОВ@Н Опубликовано 5 октября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 5 октября, 2021 22 часа назад, Nikolja сказал: Это не критично. Можливо, але стараюся, щоб все було добре в машині. 1 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 27 октября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 27 октября, 2021 (изменено) Довго не міг вияснити чому при нахилі на праву сторону, в районі заднього колеса появлявя якись неприймний звук. Якщо авто загружене то не чути, а коли пустий, то щось шкрябало там. Оказується, хтось колись міняв, можливо, салінблоки задньої балки і болти поставили шляпками всередину, а гайками надвір. (має бути навпаки). І кінчиком болта, який виступав майже 1 см шкрябало по тросу ручника, видаючи неприємний звук. Помінявши місцями болти, появився зазор між тросом і головкою болта і пропав той скрежет. Болти позмащував нігролом, бо насилу їх з відти повиймав. Якось дивлюсь світиться лампа низького рівня тосолу, ну думаю машина стояла на подвір'ї на нерівній площадці, виїду на рівну дорогу - все пройде. Не пройшло , всеодно світиться. Викручую датчик рівня тосолу, а його сплющило. Чого не знаю, але майже півроку їздив нормально. Купив інший, поки, що нормально. А ще товариш підігнав нового вижимного підшипника, Ціна на ньому ще 170 грн. В мене трішки підшумлює, то якраз буде на заміну. Але бачу смазки в ньому якто маловато, тай час вже трохи пройшов, може вона підзасохла. От і думаю чим промастити його. Бачу в інтернеті продається смазка Ціатим-221. Коштує 120 грн за 100 грн. Думаю може купити, буде на інші якісь підшипники. https://spec-ua.com/product/smazka-ciatim-221-tjubik/ Изменено 27 октября, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 28 октября, 2021 Жалоба Опубликовано 28 октября, 2021 (изменено) ЦИАТИМ-221 F отличная смазка, а выжимной не очень. Я ставлю закрытые. Н.О. Изменено 28 октября, 2021 пользователем Nikolja
ВОВ@Н Опубликовано 29 октября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 29 октября, 2021 10 часов назад, Nikolja сказал: ЦИАТИМ-221 F отличная смазка, а выжимной не очень. Я ставлю закрытые. Н.О. Я думав це старого зразку Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти