Рекомендуемые сообщения

Блін, з лівої (водійської) сторони теж такий люфт є, але не стукає нічого. Треба йти в автомагазин і помацати нові.

До речі, вони поштучно продаються?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Продаются. Но если люфт есть то стоит менять обе.

Пс: после замены прийдется делать развал/схождение. Сколько раз я обороты не считал - всё равно приходилось делать.

Продаются. Но если люфт есть то стоит менять обе.

Пс: после замены прийдется делать развал/схождение. Сколько раз я обороты не считал - всё равно приходилось делать.

Обороты считать бессмысленно. Гораздо точнее померять рулеткой длину тяги и добиться той же длины с новым наконечником. Я так делал и на развале говорили, что ошибся я совсем чуть-чуть.

У меня на стойке гайка верхняя открутилась-так стук был звонкий.Полуось у меня чуть торкает крепление рычага-звук глухой и пока нашел поменял не то что надо.У тебя какой стук звонкий или глухой и сверху или снизу?

И наконечник по моему бил-бы по рулю.

Изменено пользователем Volf

завтра и у себе посмотрю эти наконечники, ато у меня тоже где-то что то тарахтит, и не могу понять где и что ! :D

ab230096.gif

У меня на стойке гайка верхняя открутилась-так стук был звонкий.Полуось у меня чуть торкает крепление рычага-звук глухой и пока нашел поменял не то что надо.У тебя какой стук звонкий или глухой и сверху или снизу?

И наконечник по моему бил-бы по рулю.

Сьогодні встановив лобове скло на машину, ціна роботи 100 грн.

Також замінив накінечник на інший, (запасний) не зовсім новий, але стан його кращий. Розвал всеодно прийдеться робити, бо я ж рейку знімав повністю. При установці накінечника рахував кількість витків. В результаті звук не пропав, тобто навіть не змінився.

Звук стуку більш схожий до глухого, якщо нагнутися де ноги пасажира, то доноситься десь в районі стойки. На рахунок гайки стойки треба подивитися, але вони йдуть із пласмасками на кінці, то ж відкрутитися не повинна.

Короче, якщо не гайка стойки, то буду міняти вкладиші у стойках місцями.

Доречі підшипник ступиці тарабанити не може? Хоча люфта не чути ні на землі, ні на піддомкраченому колесі.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні встановив лобове скло на машину, ціна роботи 100 грн.

Також замінив накінечник на інший, (запасний) не зовсім новий, але стан його кращий. Розвал всеодно прийдеться робити, бо я ж рейку знімав повністю. При установці накінечника рахував кількість витків. В результаті звук не пропав, тобто навіть не змінився.

Звук стуку більш схожий до глухого, якщо нагнутися де ноги пасажира, то доноситься десь в районі стойки. На рахунок гайки стойки треба подивитися, але вони йдуть із пласмасками на кінці, то ж відкрутитися не повинна.

Короче, якщо не гайка стойки, то буду міняти вкладиші у стойках місцями.

Доречі підшипник ступиці тарабанити не може? Хоча люфта не чути ні на землі, ні на піддомкраченому колесі.

А стойку гойдав?

Да уж. В моей тоже стук появился еще прошлым летом как ходовку всю перебрал. Такое впечатление, вроде как метал о метал... и только при подъеме. Искал, искал, даже тему создавал о этой проблеме и так все и осталось, а уже почти год прошел. Надо ехать на клубное сто на диагностику.

Удачи тебе побыстрей найти причину!

А стойку гойдав?

Гойдав, толку ніякого. Чи я маю щось конкретне почути? Просто зі своїми майже 65 кг не дуже гойдну. Я вже думав відкрити капот, якось примоститися на крилі чи стакані, і щоб мене хтось прокатав, благо стук відчувається на малій швидкості.

Да уж. В моей тоже стук появился еще прошлым летом как ходовку всю перебрал. Такое впечатление, вроде как метал о метал... и только при подъеме. Искал, искал, даже тему создавал о этой проблеме и так все и осталось, а уже почти год прошел. Надо ехать на клубное сто на диагностику.

Удачи тебе побыстрей найти причину!

Дякую, буду шукати, бо не стільки звук вже дратує, як те, що я не можу вияснити, що саме стукає. Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

І так, на вихідних був час і я поміняв вкладиші в амортизаторах місцями. Лівий з правим, щоб впевнитись, що ж все таки у мене тарабанить. Знявши праву (пасажирська) стойку, то помітив, що вона трішки пропотівша зверху на сальнику, але попрацювавши штоком туди-сюди наче нічого страшного не відчув. Лівий вкладиш був сухим. Отже я переставив патрони місцями.

Також розібрав опори, повиймавши шарики і обойми і все промив бензином. Промастив літолом і зібрав все назад.

Коли розбирав праву опору, то помітив на одній із обойм якто відбитки від шариків. Крутиться без заїдання, але присутній манюсінький люфт (коли опора вже зібрана в стиойці з пружиною).

Короче стукіт все таки буває інколи чути з тієї сторони, що і був.

Хіба манюсінький люфт в підшипнику опори може видавати такий звук?

Купити нову опору, задля аби "спробувати замінити" немає грошей. Думаю в когось взяти хоча б б\у опору і поставити і побачити результат.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти