H_U_L_K Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 11 июня, 2015 У меня регулировали по рулю. Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам. А развальщик потом крутил сгоны. У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший. + кастор мне вывел треуголками.
ВОВ@Н Опубликовано 11 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 11 июня, 2015 У меня регулировали по рулю.Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам.А развальщик потом крутил сгоны.У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший.+ кастор мне вывел треуголками.Я теж вичислив одинакову кількість поворотів руля, переставив його на шліцах і сказав розвальщику: ось руль рівно, а колеса трохи вліво, регулюй мені щоб руль так і залишився, і колеса стали рівно. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 11 июня, 2015 Вони бачу зовсім привикили регулювати на тягах тільки з пасажирської сторони, а з водійської не хочуть. В мене з водійської сторони рульовий накінечник закручений в муфту більше ніж з пасажирської сторони.Я у себя заметил какой-то стук не понятный,начали обсматривать,с водительской стороны не зажат рулевой ус с наконечником.
ВОВ@Н Опубликовано 11 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 11 июня, 2015 (изменено) У меня регулировали по рулю.Я когда собирал ТАЗ выствил руль по средине рейки, одинаково по оборотам.А развальщик потом крутил сгоны.У нас вообще развал очень хорошо делаю, мастер хороший.+ кастор мне вывел треуголками.Я теж вичислив одинакову кількість поворотів руля, переставив його на шліцах і сказав розвальщику: ось руль рівно, а колеса трохи вліво, регулюй мені щоб руль так і залишився, і колеса стали рівно.В нас теж майстер наче хороший, навіть один розвальний болт мені безкоштовно замінив на новий. Бо до цього колись був в іншому місці, зробили наче розвал, я прохався і кажу, що тягне в ліву сторону, він каже поміняй місцями колеса. Я так зробив - всеодно тягне вліво, то він мені порадив приспустити праве колесо, а більше підкачати ліве. Короче я поняв, що то "ВЕЛИКИЙ і дуже РОЗУМНИЙ розвальщик".А ще були випадки, коли рульві накінечники не рівно стояли в стойках, тобто не паралельно землі, а трохи навскоси. Я питаю чого так, зробіть рівно,а вони мені кажуть це на швидкість не впливає. Але потім переробили, щоб все було рівно. Изменено 11 июня, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 12 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 12 июня, 2015 Володя, в моей 8-ке прошлым летом, как поменял ходовую, вообще сделали развал так, что при полном вывороте руля влево правое колесо трет о распорку крабов и брызговик Я так понял, что это не правильно выставили рул. наконечники (как в твоем случае)? Это надо к толковому развальщику ехать? Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 12 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 12 июня, 2015 Володя, в моей 8-ке прошлым летом, как поменял ходовую, вообще сделали развал так, что при полном вывороте руля влево правое колесо трет о распорку крабов и брызговик Я так понял, что это не правильно выставили рул. наконечники (как в твоем случае)? Это надо к толковому развальщику ехать?Я вивертав руль до упора в одну сторону, потім рахуючи кількість поворотів руля викручуав його в іншу сторону. В мене виходило десь 3,75 ділив на 2 і отримав 1,87 оборота. Потім кілька раз туди-сюди щоб зловити точно середину, робив мітку де вона, потім знімав руль, виставляв його на шліцах, так як він має стояти коли авто їде прямо і зажимав його.До розвалу було коли машина їхала прямо, то кнопка сигналу стояла боком. Потім приїхав до розвальщика, виставив руль рівно і сказав: ось руль рівно по середині - крути наконечники, щоб і колеса були рівно, і все. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 30 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 30 июня, 2015 Якось випадково побачив ось таку картину у себе на барабані заднього лівого колесаДесь мабуть чи не відійшли колодки і під час їзди барабан грівся і "спалив" мені всю краску. Так я їздив майже тиждень і весь час пробував чи не гріється барабан, але все нормально. Від чого такий прикол не знаю.На вихідних поновив барабан Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 9 июля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 9 июля, 2015 (изменено) На днях була проблема із вибиванням 4-ї передачі. Навіть створив тему. Тобто її вибивало на поганій дорозі. Все грішив на подушку, але заїхавши на яму і роздився подушку, зрозумів, що вона в нормі. І тут дивлюся, що труба,яка йде від ричага КПП до карданчика вплотну притискається об тормозні магістралі, і навіть вже мало добрячу потертісь. Получається що під час руху труба, яка б мала свободно собі бути в підвішеному стані, була прижата до тормозних трубок і при попаданні на погану дорогу мотор на подушках грав і вибивав передачу.Знявши трубу з карданчика я її трохи відігнув, а також поприжимав тормозні трубки ближче до кузова чим добився нормального зазору між трубою ричага і магістралями.Може така операція й була достатня, щоп передачу не вибивало, але все ж таки вирішив трішки підсилити подушку КПП. Як радили в темі, взяв із старих патрубків пічки і зробив дві трубочки довжиною до 5 см. Піддомкративши КПП всунув ті трубочки в подушку, а щоб вони не повилазили, я їх притягнув пластиковими хомутами для ковпаків.Фото робилось вже на телефонПотім були пробні заїзди, поганої дороги не знайшов, бо вже темніло, але на ходу видно, що ричаг КПП на 4 передачі (тай на усіх) менше ходить вперед-назад, раніше було на багато більше. Я думаю підситлення подушки допомогло.З часом більше покатаюсь і побачу, що з цього вийшло. Изменено 9 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 20 июля, 2015 (изменено) Довго мені муляли очі вітровики (дефлектори), які я купив колись і провисіли вони аж пару днів на машині, бо купляв ті що клеяться.Після першого випадку, коли вони почаоли відклеюватися, я їх зняв і наклеїв новий двухсторонній скотч. Продавець завіряв, що цей скотч буде тримати "як зубами".Приклеїв я ті вітровики на "новий" скотч, то вони почали відставати ще на другий день. Зняв я їх замотав у стрейч-плівку і пролежали вони майже рік в гаражі.Але ж рукам немає спокою, вирішив я їх прикріпити знову, але не на скотч, а на силіконовий герметикі не по периметру рамки дверей, як має бути, а на резинку ущільнювача скла. Чого так, бо 1) в такому випадку вітровик опуститься нижче, що дасть змогу накрити більшу площу і скло можна опусткати нижче 2) клеїв на силікон, який воняє оцетом, тому не ризикнув його поєднувати з металевоою рамкою, щоб не було окислення3) в результаті поклейки вітровика на ущільнювач получається гнучке кріплення і при необережному поводжені вітровик можливо не зламається.Верхні вугли сточив ось так, щоб було краще прилягання по пощиніПісля того як наніс силікон і приклав до рамки прижав ось такими саоробними зажимамиКінцевий результат Изменено 20 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
vofka S. Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Опубликовано 20 июля, 2015 Гарна Вісімка))Подобаються вони мені,але зараз взяли 09(для родини) У нас в сім*ї була такого ж кольору,але реекспорт з Німеччини.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти