Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Ось і збулася15річна "мрія ідіота" - став я власником жипа та ше й дизельного, точніше турбодизельного :yahoo:

Забрав у суботу його з Фастова, трохи помучившись доки зняли його з обліку - ненавиджу всю цю паперову волокіту :mega_shok:

Треба поставити ше на облік і зробити страховку :wacko: Пред тим як вибрати, шо саме шукати ледь не зламав мозок. Зрештою у "фінал" після перелопачування купи сайтів і відгуків вийшли Монтрей/Трупер 3.1ТД і Муссо 2.9Д, що були більше менш за мої гроші і не треба було за ім'я переплачувати. Китайців не хотів із принципу.

Тепер власне про саму машину.

Двигун: 3100 куб.см, 4JG2 Турбодизель з маленькою турбінкою, потужністю 114/3600 к.с/об.хв.і моментом 260/2000 н*м

Трансміссія: задній привід з підключаємим передком. 5ст.КПП.

Габарити (Д\Ш\В): 4700 мм\ 1745 мм\ 1840 мм

Колесна база: 2760

5 дерей, 5 місць

Гальма дискові вентильовані з АБС .

Об'єм баку 85л.

Колеса 245/70 R16 (в мене АТшки БФ Гудріч)

Витрата пального в мене поки десь до 10л по трасі при 80км\год.

Враження по керуванню: як на автобусі, особливо після швиденької і жорстокї 2108 :) Реакції на кермо дещо запізнюються, хоча, як не дивно для мене, зворотній зв'язок присутній. Високо сижу - далеко гляжу :ph34r: Ше автобус нагадує звук трансміссії - характерний гул на трасі (після десь 70км\ч на 5й передачі).

По салону: кнопочки незручно більшість розташовано - під кермом, але то другорядні. Незвично склоочисник не ричажком, а коліщатком-кнопкою вмикається. Сидіння хоч і з купою регулювань, але мені трохи незручно бо в поясниці треба би шось підкласти і неможна так як мені хочеться опустити донизу задню частину сидіння.

Мінуси купленого екземпляру це непрацюючий спідометр (залишили мені ГПС навігатор для цього :) ), діряві задні арки, бампера не сидять на своїх місцях, кузов, ясна річ, не першої свіжості взагалі, але куди краще ніж у мого 2108 :ph34r: Деякі лампочки на приборці не працюють. Регулювання дзеркал не працюють (ел. регулювання, підігрів, складання - судячи з присутніх кнопок). Непрацюють ліхтарі ЗХ.

Була причеплена мухобійка на заклепки :( Я її викинув звісно, а шоб дірки не світились, то позатягував їх тими ж таки закльопками. Музика гидотна, можна сказати, шо її немає. Після постановки на облік, це напевне перше шо буду робити.

Ну і тепер про хороше :) Місця в салоні і багажнику неміряно, задні сідухи по частинам складаються. Жере по трасі менше ніж усі думали :)

І найголовніше - дороги стали куди рівніші :yahoo: .

Ось фотки:

ИзображениеИзображение

Перший "тюнінг"це було викидання всіх "вонючок", здирання наклеєк і чахла з керма, потім наклеювання правильної наклейки :)

Изображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Изображение

Изображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Треба тепер знайти йому місце для стоянки, шоб не під будинком на вулиці стояв. Було б добре гаражик десь за 300-400грн. Туди б поставив 2108, а Моню на стоянку.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 430
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

Поздравляю.. приводи машинку в порядок и будет отличный пепелац.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Опубликовано

витаю)

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Опубликовано

Ось і збулася15річна "мрія ідіота" - став я власником жипа та ше й дизельного, точніше турбодизельного :yahoo:

Поздравляю.
Опубликовано

отличный папелац!!!!

ПисьКОструй

Опубликовано

Прикинь, а за эти деньги ты бы мог купить новую Ладу Гранта..еще и на тюнинх осталось бы)

Опубликовано

Прикинь, а за эти деньги ты бы мог купить новую Ладу Гранта..еще и на тюнинх осталось бы)

Gerasim_76 при всем моем уважении не перегибай палку ок? всетаки в клубе любителей ВАЗов...

Димоныч мое мнение знает) и скоро все мы сами увидем))) узнаем и прочитаем)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти