Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

14 часов назад, scythe сказал:

Діма, ти впевнений, що той ГБО відібєш? 

Цей двигун норм перетравлює газ (клапана, вийде встановити варіатор на випередження запалювання (не всі двигуни їх норм їдять)...)? 

покопай інфу 

Їздять же люди. І не скаржаться. Деякі навіть на 2 поколінні їздять :ph34r: 

Чого не відіб'ю? Зараз досить швидко відбивається. Тим більше, що мені воно трохи дешевше вийде. Думаю, якщо я тисячі 4-5 за рік на ньому накатаю, то буде добре ? Бо на всіх машинах однією дупою багато не на їздиш. 

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

7 часов назад, Dim.on-zt сказал:

Їздять же люди. І не скаржаться. Деякі навіть на 2 поколінні їздять :ph34r: 

Чого не відіб'ю? Зараз досить швидко відбивається. Тим більше, що мені воно трохи дешевше вийде. Думаю, якщо я тисячі 4-5 за рік на ньому накатаю, то буде добре ? Бо на всіх машинах однією дупою багато не на їздиш. 

У меня у моего бати тоже Итсузу трупер и тоже на газу - ездит и горя не знает?

• Like 1

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

Оскільки фари ніфіга не освітлюють дорогу вирішив глянути чого протитуманки не працюють. Хоч трохи додаткового світла не завадило би. Виявилось дістатись до них простіше скинувши бампер. Коли зняв, то постала картина що видно на фото. Трохи каріесу. Поки просто обмазав фосфатною кислотою. Пізніше буду все це розкидувати більш глобально і латати.

Самі ж туманки не світили, бо іржаві в хлам. Електрика хоч вся працює. Відновлювати їх смислу не бачу. Відбивач самої фари знизу в середині геть іржавий, контакти теж, скло теж таке собі вже. Думаю туди встановлювати якісь світлодіодні ліхтарі. Треба визначитись тільки з широким чи вузьким пучком. Думаю краще з вузьким. Його легше буде виставити так, щоб не сліпило зустрічних і на дорогу світило.

Питав в одних щоб головні фари переробити під лінзу і ксенон, так сказали що полірують тільки нове скло, бо старе мовляв тріскається часто при шліфовці-поліровці.. А де його взяти  я х.з.. 

Тепер буду підбирати які б ліхтарі на місце ПТФ поставити. Може тимчасово щось притулю з того, що в мене вже є.

І вже з концепцією треба визначатись до чого йти: чи бампер передній (та і задній в принципі) весь залізний варити чи якусь дугу робити. Але починати тут треба з встановлення лебідки, яку я ще на попереднього Монтерея купив, але так і не поставив. Так в гаражі і лежить. 

Також треба визначитись із розміром коліс. Зараз стоять БФГ АТ 265/75. Але вони і безтолкові. І великі колеса по ходовці дають нормально і колійність по асфальту сильна. Жаль що немає шин 245\80, або 255\75. Точніше 245\80 знайшов одні, але то гравійні "мІшки". А в мене не рейдова машина точно ? От думаю чи сильно убого буде на 235\85 виглядати і їхати в багнюці?

255\85 цікавий розмір. Але їх вибір дуже малий. Та і під них треба боділіфт робити однозначно. Мабуть поки дотиратиму те що є, а там в процесі може щось вималюється.

По ГБО поки збираю барахло і думаю як би меншою кров'ю закріпити тимчасовий балон тор в багажнику, поки придумаю як мені бути з тими балонами, куди і які тулити. Дійде черга скинути бензобак, можливо якась картина вималюється щодо цього. Схиляюсь заморочитись меншим бензобаком перед заднім мостом, а балони на місце рідного бензобаку втулити.

IMG_20200117_160201[1].jpg

IMG_20200117_174532[1].jpg

IMG_20200117_160236[1].jpg

IMG_20200117_160323[1].jpg

• Upvote 1

Так, з весни трішки роботи по кузову в тебе буде...

Однак, за наявності зварювального апарату зможеш зробити і сам, адже місце не примітне і особливої краси наводити не потрібно буде.

А ось по туманкам, в зв'язку з тим, що я і сам нещодавно цю тему глибоко вивчав, то як на мене, то золота середина  Hella. 

Osram дорогий занадто, китай та турція фуфло. А от німці роблять дійсно непогані варіанти і по ціні, і по якості. 

2 часа назад, ske45 сказал:

Так, з весни трішки роботи по кузову в тебе буде...

Однак, за наявності зварювального апарату зможеш зробити і сам, адже місце не примітне і особливої краси наводити не потрібно буде.

А ось по туманкам, в зв'язку з тим, що я і сам нещодавно цю тему глибоко вивчав, то як на мене, то золота середина  Hella. 

Osram дорогий занадто, китай та турція фуфло. А от німці роблять дійсно непогані варіанти і по ціні, і по якості. 

Вже думав над тим, щоб з 2108 хелли зняти. Там вони в принципі то не дуже то потрібні по факту. Туди як раз на їх місце можна і щось китайське втулити.  

У випадку встановлення мікро ДЄ на бобика треба буде ще якось дірку тоді придумати як закрити. Хоча в принципі то не велика проблема...

• Upvote 1

В 19.01.2020 в 22:34, Dim.on-zt сказал:

У випадку встановлення мікро ДЄ на бобика треба буде ще якось дірку тоді придумати як закрити. Хоча в принципі то не велика проблема...

От дюрка  як раз не проблема особливо. Я сам буду закривати місце встановлення у себе. Це вирішується за допомогою сітки або решітки, або просто пластини з ABS пластику... вона під дією фену чудово гнеться та приймає потрібну форму. А клеїться на герметик - в житті не відірвеш без потреби. Сам ось збираюсь замовити 

Изменено пользователем ske45

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

7 часов назад, Mustang-1991 сказал:

Как вариант. Есть и решётки разные, как с открытыми так и закрытыми сотами (можно и радиатор прикрывать). Но они сука дороговато стоят - готовые же)

А это простой, но действенный вариант. Взять толщину 2-3 мм и в бой. Из картона вырезал лекала,  потом перенёс с допуском на пластик, вырезал, по месту феном подогнул и на герметик его) финиш) 

Изменено пользователем ske45
  • Upvote 2
  • 1 год спустя...

Бобік досі на приколі. За рік не так і багато зроблено. Багато часу дуже відбирає просто відкрутити, від'єднати, демонтувати і т.д. приржавіле прикіпіле. 

Дірки по морді залатані. 

Встановлена лебідка. Багато часу зайняло зваяти площадку під неї.

Майже повністю перебрана передня підвіска за виключенням нижніх важелів.

Всі підшипники, ШРУСи, гальма перемиті, перемазані. Нові шарові, стійки, втулки стаба, рульові накінечники, с\в верхніх важелів, пильники гранат, нові ступичні підшипники і т.д.

Зараз розібрані задні гальма. Потрібно скобу одну знайти. бо покоцана. Напевне куплю суппорт від Ховера і візьму звідти. 

Майже встановлений шноркель. Треба ще від нього до корпусу фільтру трубу скласти, бо шноркелі лише на дизеля є, а там трохи різна конструкція.

Замовлені передні крила некондиційні за 500грн, щоб відремонтувати задні крила. 

Изменено пользователем Dim.on-zt
  • Upvote 2

• 2 недели спустя...

Робота все одно йде) а для нинішньої погоди такий бобік саме те)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти