Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2014 (изменено) Загнав машину на СТО "Вездеход". І як вона ше до цього часу їздила? Відчуваю, шо останні 2 місяці я заро***в на роботі на ремонт. Порваний шланг мені зробили в конторі, шо займається гідравлікою (підказав знайомий там спитати ніж шукати заводський) з мого обривка взяли тройника і доєднали туди шланг. Але огризок, шо лишився на рамі відкручуватись відмовляється геть. Треба відкушувати і розвальцовувати трубку на місці, бо знімати її всю теж суттєвий гемор. Я так подивився набори для розвальцовок нормальні і вирішив, шо дешевше буде на СТО це робити. Сьогодні при першому оглідя вже нарахували: - патрубок радіатора нижній (я охрінів, коли показали яка там грижа, чогось не помічав сам цього). - ступичний підшипник передній 1 мертвий інший, як я і збирався, треба регулювати, задні поки не зрозуміло - сайленти нижнього ричага переднього і панари (так і думав, шо десь там є проблеми) - пильники гранат вже давно просились на смітник - хрестовина заднього кардана одна мертва, 2га під питанням - задній міст давно виє - розтин покаже... Зрештою в основном те, шо я й прогнозував, але кілька моментів і не знав. Список ніби і не великий, але оригінальне коштує відчутно, а не оригінал під питанням на рахунок можливості дістати. Ну і ше: підготував труби для багажника, тепер треба буде якось знайти час заїхати до Alex 1574 аби позварювати всі ті заготовки до купи; зробив світло під капотом. Изменено 16 июня, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июня, 2014 Поки шо зробили такий списочок: Витратні м-ли - 200грн Хрестовина кардана GUIS-71 - 210 Прокачка тормозної системи - 80 Ремонт торм. сист. - 250 (міняли також і трубки на мосту, бо потекли) Монтаж\демонтаж кардану - 80 Заміна хрестовини кардану - 150 Диагностика ходової - 80 Очисник гальм. сист - Forch 600ml - 50 Пильник ШРУСа внутр. - 470 Заміна ступичного підшипника - 280 Заміна пильника ШРУСа - 250 Всього: 2100грн. Задня хрестовина була мертва зовсім. На ступичному підшипнику якась гайка сильно стерта, замовили нові в ОАЕ, потім будем регулювати їх. Направляючі і їх пильники передніх супортів замінили. Зараз ніби вібрації не чути, правда особливо не було де більше 80 проїхатись. І після заміни ступичного люфт в рульовому зменшився. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 28 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июня, 2014 (изменено) Сьогодні Alex 1574 зварив мені до купи експедиційника Кронштейни, правда, рагульні вийшли, проте вцілому таке як треба. Вага приблизно кілограм 25-30 вийшла. Далі буде зачистка швів і фарбування, тоді більш зрозумілі фото викладу. Хочу ше оракалом камуфляж а-ля зимового забацати, але не можу вирішити які саме плями робити: піксельні чи класичні, якого розміру Изменено 28 июня, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 29 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2014 Какую трубу брал? Контакт конторы по гидравлике? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июня, 2014 Труба 1\2" и 3\4". Знімати самому важко було. Троши дряпнув кришу. Стрельнула можливо і дурна думка: може зробити його шоб на 2 частини розбирався - муфтами труби скручувати? Хоча, коли дороблю і поставлю, думаю шо знімати його вже наврят буду. По гідравліці в гуглі шукаєш яка тобі зручніше. Їх як, виявилось, не так вже і мало. Я на Сирецькій робив. Назву забув, вони на одній території за "метал-віс", а може то та сама контора. Це мені товариш підказав, він собі на Ауді РС4 (кузов 100й) так робив, бо його шланги ше дурніших грошей коштують. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 27 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июля, 2014 Дали попробувати пружини Айронмен +2". Зад піднявся помітно. Пружини жорсткіші, стало значно краще на грунтовках, та і взагалі мені більше подобається. Треба тепер за них 100 у.о. завезти. Порвався ремінь генератора, добре трапився власник СТО, де я ремонтую бобіка, в нього були запасні якраз, бо той, шо був у мене в якості запасного виявився довгим. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 Поставив багажничка. По покрасці є огріхи, які побачив вже надворі при денному світлі. Поставив передні фари і 1 задню, з боковими і 1м заднім вийшла нескладуха - з відстанню прорахувався, не влазять ліхтарі. Треба меншої висоти ставити. Переніс на багажник задні додаткові ліхтарі. Наступною буду драбину пробувати зробити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 31 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа, 2014 Скоро в мене буде Йокогама геоландр МТ 265\75\16 б.в. за 5000грн. Свою БФГ АТ буду продавати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 31 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа, 2014 Скоро в мене буде Йокогама геоландр МТ 265\75\16 б.в. за 5000грн.Свою БФГ АТ буду продавати.На Львов на ЧУ готовиш машину?) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 31 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа, 2014 (изменено) На Львов на ЧУ готовиш машину?)Та ні. Бобік поки аби просто сраку возив. У Львів я би глядачем поїхав би, аби кому на хвіст упасти можна було На ч.у. навіть на 8ці нема бюджету. Та й в неї вирішили ше й задницю переварити, бо лонжерон гнилий, коротше раніше весни не виїду. Сварщик на від'єбись кузов поварив, де каркас не кріпиться, Валєркині куми покрасили каркас і заантикорили днище так само на від'єбись. Юнга з Магеланом навіть збирати те шо зараз є не хотіли. Вирішив хай Юнга переварить і зад, аби вже до кузовщини не вертатись через рік, буду сам малярні роботи робити, якшо і накосячу, буду знати шо сам і безкоштовно накосячив. Изменено 31 августа, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти