emigrant-l Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 (изменено) Заглянув на форум, а тут життя! Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4, акпп, комплектація Executive, пробіг 250 т.км На облік став пізніше, вже як МРЕО запрацювали. Я другий власник, попереднього добре знаю, тому купував з хорошою знижкою, історія авто також відома. Для мене це був просто ідеальний варіант і як то кажуть "гріх цією можливістю не скористатись". Найдорожче було поставити на машину ГБО, сумарно з документами біля 21 т.грн. А так машинка просто супер, порівнювально з 99ою і фордом - скучна)) Не треба нічого крутити/міняти, авто дуже виносливе і невимогливе. Форд з того часу почав сумувати, використовувався як підмінне авто, як авто на якому не шкода щось перевезти габаритне (в карантині трохи зайнявся меблярством, закінчую ремонт в квартирі - шафи/комод, кухня на підході). Було таке що місяць стояв складеним салоном. Изменено 2 февраля, 2021 пользователем emigrant-l 3 1 Мій бортовик
av2108ri Опубликовано 2 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 Лёня привет! Я за тебя рад и поздравляю с покупкой! Honda отличный выбор! А какой мотор? Сколько лошадок? 1 Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
emigrant-l Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 5 минут назад, av2108ri сказал: Лёня привет! Я за тебя рад и поздравляю с покупкой! Honda отличный выбор! А какой мотор? Сколько лошадок? Привіт! Дякую! К24Z1 - 2.4 л, по коняках точно не пам'ятаю... чи то 160, чи 165, точно що 170 немає Мій бортовик
Mustang-1991 Опубликовано 2 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 Хонда дуже крута. На ходу сподобалась, а простір в салоні взагалі на рівні, панорамний дах робить практично безмежним. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
emigrant-l Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 23 минуты назад, Mustang-1991 сказал: Хонда дуже крута. На ходу сподобалась, а простір в салоні взагалі на рівні, панорамний дах робить практично безмежним. а то, не то шо всякі там шевроле (шутю ) 1 Мій бортовик
emigrant-l Опубликовано 5 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 5 февраля, 2021 (изменено) Для історії лишу тут фотки, які робив для продажу форда. По задньому підлокотнку (з фото можливо погано видно буде) - там дві опції, одна підлокотник з стінкою в сидінні, друга - "вікно" в багажник". Салон з шкоди октавії тур +/- 2010 року. Изменено 5 февраля, 2021 пользователем emigrant-l 1 Мій бортовик
av2108ri Опубликовано 5 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 5 февраля, 2021 Лёня подскажи, до скольки кб тут фото можно загрузить? Попробую через комп на работе загрузить, а то через iPhone не получается Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
emigrant-l Опубликовано 5 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 5 февраля, 2021 11 минут назад, av2108ri сказал: Лёня подскажи, до скольки кб тут фото можно загрузить? Попробую через комп на работе загрузить, а то через iPhone не получается Раніше (попередній мій пост) не грузилось - то через ссилки робив на зовнішні ресурси. Тепер ссилки зробив - а не показує, відображає просто ссилку на картинку )) попробував загрузити в месаг - загрузило. Кожна фотка десь по 3,3 - 3,5 Мб 1 Мій бортовик
emigrant-l Опубликовано 6 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 6 февраля, 2021 (изменено) Перша поломка Хонди після покупки - пердіння)))) ну не поломка, а проблемка вихлопа. Судячи з бортовиків на драйві, в тому місці не в мене одного в тому місці трабли - це місце стику задньої банки і середньої. походу там конденсат збирається і підгниває. В тому місці конструкція "пружинного з'єднання з графітовим консуним кільцем" - на 9-ці так само було на з'єднанні між штанами і каталізатором. Два сто по вихлопу пропонували "викинути" це з'єднання і вварити гофру. Але мені це рішення категорично не подобалось. Це нероз'ємне з'єднання, а труба проходить над задньою піввіссю і над ричагами. На одному з сток там так подьоргали, що тарабанити почало - зв'язав проводом тимчасово. Було куплено два флянця, прокладку та болти. Але в процесі роздумів придумано інше. Флянець діаметром більший від діаметру труби. Відрізали кусок, вставили флянець, приміряли, приварили трубу + до флянця вихлопа приварили крюк для підвісу (по заводу він кріпився до флянця резонатора, але новий флянець далі стоїть і тому до нього не приварити. Ітого - імітація заводського кріплення. На СТО прикрутили на ті болти, які "знайшлись". Пізніше я докупив рідне хондовське графітне кільце + болти вихлопа + пружини.. (замінив вже пізніше десь через тиждень, фото не робив). Изменено 6 февраля, 2021 пользователем emigrant-l Мій бортовик
av2108ri Опубликовано 6 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 6 февраля, 2021 Что то похожее на Опеле было... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти