21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Всім привіт!

Наразі відпишусь коротко. З'явитсья більше часу розпишу що та як.

99 так  би мовити вже не моя, але лишається в моїй родині, так що бачитиму її регулярно) зараз доготовлюю її на віддачу

Собі купив форд мондео мк1 1993 року. 1.8, 16 кл(гідрики). гбо-4, кондюк, гур, передні есп, електродзеркала (регулювання +підігрів).

В порівнянні з 99 наразі в мене тільки позитивні емоції. зрозуміло що її потрібно буде ремонтувати, але вартість запчастин така ж як і вазовських, ну трішки дорожче. от тільки тут їх не треба допилювати і ходять довше. По ціні можете подивитись самі. деяки люди жиги дорожче продають. середньориночна ціна 99 походу більша чим цього форда))) тому без відносно великих затрат для себе я пересів в більшу і комфортнішу машинку.

• Like 2
  • Upvote 1
  • Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

Поздравляю с покупкой!  Давай фото нового авто!

• Like 1
22 минуты назад, toxa777 сказал:

+1 фотки давай

• Like 1

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Мои поздравления! Уже и ты будешь знать, что есть лучше машины!

Леня, давай фотки, интересно ведь что за аппарат ты взял.

• Like 1

А я уже и покататься успел:phil_15:

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

11 часов назад, Mustang-1991 сказал:

Оно!

2 часа назад, av2108ri сказал:

Оно!

Отличный уровень комфорта за эти деньги! И может и новый з.ч. где то и дороже чем на ВАЗ, но разборки меня просто поразили. Автор показал мне список з.ч. с разборки на листок А4, а в конце сумма 2450 грн., при чем одна строка там - 4 диска р15 на 1000 грн, а все остальное 1450 грн. Тут я вспомнил цены на детали с раборки ВАЗ и чуть не заплакал:cray:

Электрозеркала, на пример, 400 грн комплект...

• Like 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

17 минут назад, Mustang-1991 сказал:

Отличный уровень комфорта за эти деньги! И может и новый з.ч. где то и дороже чем на ВАЗ, но разборки меня просто поразили. Автор показал мне список з.ч. с разборки на листок А4, а в конце сумма 2450 грн., при чем одна строка там - 4 диска р15 на 1000 грн, а все остальное 1450 грн. Тут я вспомнил цены на детали с раборки ВАЗ и чуть не заплакал:cray:

Электрозеркала, на пример, 400 грн комплект...

хм... а хтось неправду каже :) електродзеркал в тому списку не було, вони в мене вже заінсталені)

можливо ти про задні есп?  якщо вони - то 300 грн комплект механізмів (лівий + правий) + 100 грн за кнопки в карти з пластиковими накладками з прорізями для кнопок (накладки ручок відкриття дверей). Ще окрема тема - дверна проводка (в стокові там немає фішки під кнопку есп), але в мене є з кого "зкозлити" розпіновку. а якщо буде влом - то дверна проводка 150 грн/дверку на лох.юа, а в того розборщика (що я закуплявся) 100 грн/дверка.

Ну а по суті - то реально, вартість запчастин порівнював. деякі речі в тій же ціновій категорії, деякі трішки дорожчі. Грубо кажучи в вартості експлуатації має бути +/- так само. А от вартість запчастин з розборок для мене також була реальним позитивним сюрпризом.

Чомусь заїдеш на розборки тазів, так залуплять ціну дорожче нової запчастини, а тут ціна 30-50% вартості нової, деякі речі мені взагалі безкоштовно віддали, бо сказали що їх зазвичай викидають.

А і да, купив комплект 15-тих стальок за 1000 грн. На зубилку 14-ті спробувати ще треба за цю суму найти.

21 час назад, toxa777 сказал:

Дякую!

21 час назад, Atom.DP сказал:

+1 фотки давай

Дякую!

18 часов назад, av2108ri сказал:

Мои поздравления! Уже и ты будешь знать, что есть лучше машины!

Леня, давай фотки, интересно ведь что за аппарат ты взял.

Дякую!

Та як би знаю я це вже давно, доводилось сидіти за іно. просто все не рішався змінити 99 з живим кузовом і історією яку достеменно знаю  на стареньку іно.

14 часов назад, Mustang-1991 сказал:

Ну ти був фактично одним з перших хто дізнався про купівлю. Навіть раніше за моїх родичів, кому їде 99 :)

Изменено пользователем emigrant-l

Так, лінива дупа, фоткі давай, а то уже так нахвалили, що зараз подумають, що там все ідеально) 

Мені от більше всього подобаються наклейки на задньому бампері)))

І три здорових шляпки болтів, які там точно бути не повинні))))

Изменено пользователем Mustang-1991

2 часа назад, Mustang-1991 сказал:

Так, лінива дупа, фоткі давай, а то уже так нахвалили, що зараз подумають, що там все ідеально) 

Мені от більше всього подобаються наклейки на задньому бампері)))

І три здорових шляпки болтів, які там точно бути не повинні))))

от нетерпляче)

зараз. фотки сьогоднішнього ранку.  кста заднього бампера не фотав)))))) він все одно піде під реставрацію. по боках я також думав що то болти, а виявилось що то якісь пластикові грибочки. кста бампер-донор вже куплений ) 250 грн  за нього віддав (повністю ззовні цілий, але обірвані всі кріплення). так що і тут не дорого получилось.

Ось фото.

Хімчистку досі не провів (авто вже 3 тижні в мене). Чому - тому що планую салон повністю або майже повністю замінити. з самого початку авто було з веслами на всіх дверях. Попередній власник поставив передні есп. дирки в картах якраз де сітка під динаміки - гарно закрити немає як. Ну і так як задні есп планую встановити, то і в задніх будуть дирки. В общому - я вже купив комплект карт без отворів під весла. Комплект - 800 грн.

Сидіння передні також хочу міняти на з електрорегулюванням та підігрівом. Задній диван або також під заміну (разом з передніми в один колір) або чохол.

Торпеду також думав поміняти (хочу темний салон), але поки буду їздити з цією. Коврик салона вірогідно також заміню.

А, і основне - машинку брав з завчасними думками що влітку буде її перекрас (передній бампер не рідний - облазить фарба, задній з дирками, треба запаювати та відновлювати або міняти зовнішню частину ну і є проблемні місця по кузову, не великі але є). Є думка змінити колір навіть, але це ще не остаточно.

IMG_20180402_071211.thumb.jpg.f2a33e4f7c6253c00d96412902093671.jpgIMG_20180402_071203.thumb.jpg.4c36d732804bbe96f742f0e7eb4903b3.jpgIMG_20180402_071140.thumb.jpg.eb754e46eb236515a5d802528fbd1648.jpg

ЗІ: Спецом для Ярика (ще раз нагадаю йому  :) ), Кермо регулюється взад-вперед і вверх-вниз :P

Изменено пользователем emigrant-l
  • emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти