emigrant-l 165 Опубликовано 1 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2018 Всім привіт! Наразі відпишусь коротко. З'явитсья більше часу розпишу що та як. 99 так би мовити вже не моя, але лишається в моїй родині, так що бачитиму її регулярно) зараз доготовлюю її на віддачу Собі купив форд мондео мк1 1993 року. 1.8, 16 кл(гідрики). гбо-4, кондюк, гур, передні есп, електродзеркала (регулювання +підігрів). В порівнянні з 99 наразі в мене тільки позитивні емоції. зрозуміло що її потрібно буде ремонтувати, але вартість запчастин така ж як і вазовських, ну трішки дорожче. от тільки тут їх не треба допилювати і ходять довше. По ціні можете подивитись самі. деяки люди жиги дорожче продають. середньориночна ціна 99 походу більша чим цього форда))) тому без відносно великих затрат для себе я пересів в більшу і комфортнішу машинку. 2 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 1 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2018 Поздравляю с покупкой! Давай фото нового авто! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2018 22 минуты назад, toxa777 сказал: Поздравляю с покупкой! Давай фото нового авто! +1 фотки давай 1 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 1 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2018 Мои поздравления! Уже и ты будешь знать, что есть лучше машины! Леня, давай фотки, интересно ведь что за аппарат ты взял. 1 Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 1 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2018 А я уже и покататься успел ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 11 часов назад, Mustang-1991 сказал: А я уже и покататься успел Оно! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 2 часа назад, av2108ri сказал: Оно! Отличный уровень комфорта за эти деньги! И может и новый з.ч. где то и дороже чем на ВАЗ, но разборки меня просто поразили. Автор показал мне список з.ч. с разборки на листок А4, а в конце сумма 2450 грн., при чем одна строка там - 4 диска р15 на 1000 грн, а все остальное 1450 грн. Тут я вспомнил цены на детали с раборки ВАЗ и чуть не заплакал Электрозеркала, на пример, 400 грн комплект... 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 (изменено) 17 минут назад, Mustang-1991 сказал: Отличный уровень комфорта за эти деньги! И может и новый з.ч. где то и дороже чем на ВАЗ, но разборки меня просто поразили. Автор показал мне список з.ч. с разборки на листок А4, а в конце сумма 2450 грн., при чем одна строка там - 4 диска р15 на 1000 грн, а все остальное 1450 грн. Тут я вспомнил цены на детали с раборки ВАЗ и чуть не заплакал Электрозеркала, на пример, 400 грн комплект... хм... а хтось неправду каже :) електродзеркал в тому списку не було, вони в мене вже заінсталені) можливо ти про задні есп? якщо вони - то 300 грн комплект механізмів (лівий + правий) + 100 грн за кнопки в карти з пластиковими накладками з прорізями для кнопок (накладки ручок відкриття дверей). Ще окрема тема - дверна проводка (в стокові там немає фішки під кнопку есп), але в мене є з кого "зкозлити" розпіновку. а якщо буде влом - то дверна проводка 150 грн/дверку на лох.юа, а в того розборщика (що я закуплявся) 100 грн/дверка. Ну а по суті - то реально, вартість запчастин порівнював. деякі речі в тій же ціновій категорії, деякі трішки дорожчі. Грубо кажучи в вартості експлуатації має бути +/- так само. А от вартість запчастин з розборок для мене також була реальним позитивним сюрпризом. Чомусь заїдеш на розборки тазів, так залуплять ціну дорожче нової запчастини, а тут ціна 30-50% вартості нової, деякі речі мені взагалі безкоштовно віддали, бо сказали що їх зазвичай викидають. А і да, купив комплект 15-тих стальок за 1000 грн. На зубилку 14-ті спробувати ще треба за цю суму найти. 21 час назад, toxa777 сказал: Поздравляю с покупкой! Давай фото нового авто! Дякую! 21 час назад, Atom.DP сказал: +1 фотки давай Дякую! 18 часов назад, av2108ri сказал: Мои поздравления! Уже и ты будешь знать, что есть лучше машины! Леня, давай фотки, интересно ведь что за аппарат ты взял. Дякую! Та як би знаю я це вже давно, доводилось сидіти за іно. просто все не рішався змінити 99 з живим кузовом і історією яку достеменно знаю на стареньку іно. 14 часов назад, Mustang-1991 сказал: А я уже и покататься успел Ну ти був фактично одним з перших хто дізнався про купівлю. Навіть раніше за моїх родичів, кому їде 99 :) Изменено 2 апреля, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 (изменено) Так, лінива дупа, фоткі давай, а то уже так нахвалили, що зараз подумають, що там все ідеально) Мені от більше всього подобаються наклейки на задньому бампері))) І три здорових шляпки болтів, які там точно бути не повинні)))) Изменено 2 апреля, 2018 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2018 (изменено) 2 часа назад, Mustang-1991 сказал: Так, лінива дупа, фоткі давай, а то уже так нахвалили, що зараз подумають, що там все ідеально) Мені от більше всього подобаються наклейки на задньому бампері))) І три здорових шляпки болтів, які там точно бути не повинні)))) от нетерпляче) зараз. фотки сьогоднішнього ранку. кста заднього бампера не фотав)))))) він все одно піде під реставрацію. по боках я також думав що то болти, а виявилось що то якісь пластикові грибочки. кста бампер-донор вже куплений ) 250 грн за нього віддав (повністю ззовні цілий, але обірвані всі кріплення). так що і тут не дорого получилось. Ось фото. Хімчистку досі не провів (авто вже 3 тижні в мене). Чому - тому що планую салон повністю або майже повністю замінити. з самого початку авто було з веслами на всіх дверях. Попередній власник поставив передні есп. дирки в картах якраз де сітка під динаміки - гарно закрити немає як. Ну і так як задні есп планую встановити, то і в задніх будуть дирки. В общому - я вже купив комплект карт без отворів під весла. Комплект - 800 грн. Сидіння передні також хочу міняти на з електрорегулюванням та підігрівом. Задній диван або також під заміну (разом з передніми в один колір) або чохол. Торпеду також думав поміняти (хочу темний салон), але поки буду їздити з цією. Коврик салона вірогідно також заміню. А, і основне - машинку брав з завчасними думками що влітку буде її перекрас (передній бампер не рідний - облазить фарба, задній з дирками, треба запаювати та відновлювати або міняти зовнішню частину ну і є проблемні місця по кузову, не великі але є). Є думка змінити колір навіть, але це ще не остаточно. ЗІ: Спецом для Ярика (ще раз нагадаю йому :) ), Кермо регулюється взад-вперед і вверх-вниз Изменено 2 апреля, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти