Присадки? Кто, что думает?

Рекомендуемые сообщения

Вот есть инфа...

МАРС

Багато водіїв чули про присадки. Деякі в них вірять, деякі сприймають їх за цілковите лайно. З нами співпрацюють багато брендів. В тому числі виробники присадок. Не маючи нагод з їх використання ми їх навіть не пропонували нашим клієнтам. Дехто знає що в нас є Бухлобус. УАЗ буханка для виїзду на полювання та риболовлю. Фішкою нашого бухлобуса є встановлений дизельний двигун від мерседесу w123. 2.4 літри німецького двигуна спокійно рухають бухлобуса по лісних доріжках та болотах з витратами до 10 літрів на 100. І от, за тиждень до відкриття сезону полювання двигун раптово губить залишки компрессії, тиск масла падає нижче 1 атмосфери. Мотор помирає. Часу на ремонт в нас немає. Або ми ставимо двигун на капіталку і пропускаємо важливий для кожного мисливця момент відкриття сезону, або...

Через пару годин в двигун залляли свіжого мастила з присадками. Я не буду вдаватись в деталі як обкатували, але факт успішного пробігу в більш ніж півтисячі километрів підтверджується добутою дичиною і успішним відкриттям сезону. Ми ще сподіваємось шо двигун переживе зимові полюванння і вже по закриттю сезону зробимо йому розтин.

Все б нічого, факт використання нами присадок зафіксований і успішний, але ми не маємо результату по ресурсу і розтину. Тому тихенько мовчали далі.

Якби не наступні два випадки за один день. Перший - виючий насос гідропідсилювача керма от-от має віддати механічнім богам душу. Клієнт слізно просить щось зробити, бо в дорогу тре їхати негайно, а скрутне фінансове становище не дозволяє замінити негайно насос. Згадуємо про присадки. Машина спокійно пройшла заплановані подорожі а в насосі перестало гудіти. За домовленістю з клієнтом ми вирішили засікти на скільки вистачить насоса на присадках і потім також зробити йому розтин.

Другий - пришпорена автівка з механічною коробкою в якої геть не вмикається друга передача. Ясно що життя потріпало синхронизатор, але поки замовлені запчастини приїдуть ще місяць треба їздити. Знов присадка. Друга передача почала тугенько , але вмикатись через 30 километрів. Чим далі тим легше та чіткіше почали вмикатись всі передачі.

Знову пощастило, чи хімічна промисловість дійсно досягла успіху?

Ви використовували присадки? Який результат?

#присадка, #мотор, #коробка

https://www.facebook.com/stoymaksa/posts/90...amp;pnref=story

Ваше мнение????

• Ответов 23
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

На 7тисячях его надо не доливать а минять ужэ... ЕРка...это победитель трения(присадка)...-но никак не победитель жора...  

Реклама? :lol:

А за присадки то :bayan:

Я вот заливаю масло с присадками, которые завод в то масло положил, приора отбегала 121 т.км. (теперь радует нового хозяина), теперь вот смотрю сколько альфа отбегает )) И всякое непотребство в масло не доливаю.

Изменено пользователем shkrek

А по сути?

Я добропорядочный гражданин, ездящий на кредитной малолитражке.fff.jpg

По сути, необходимо точное описание работы присадки, раскрывающее физический смысл процесса.

Без этого вся информация воспринимается в одном ряду с магнитами на бензопровод, биокатализаторами топлива и спреем который делает номера невидимыми для камер.

Если и лить какую дрянь, так в чистую основу, а то масла и пакет присадок в них разные, кто даст гарантию что что-то не пойдет криво.

залил нанопротек в каробас. до этого на 18 ряду прошёл 65000. стало тише. но полностью подвывание 2 и 3 передач не прошло. если прислушиваться то слышно. чего-то особенного не ждал, хочется чтоб проработал по больше. приобрел и в двигатель, пака только для первой обработки. залью отпишусь.

Мы тоже присадки бабахнули от безысходности - помогли. ВОт и думаем теперь то ли случайно, то ли что то реально работает.

Я добропорядочный гражданин, ездящий на кредитной малолитражке.fff.jpg

Эх парниши))) мне бы сальник на движке поменять)) а вы про присадки))))

Эх парниши))) мне бы сальник на движке поменять)) а вы про присадки))))

Так поменяй :pardon:
  • 1 год спустя...

Сифонил сальник коленвала, залил "Motor Doctor" - те же яйца в профиль. При изношенных кольцах - х.з., может, и помогло бы. Некоторые люди (с мнением которых есть основания считаться) советуют заливать ER - типа, мотор 2108 с ней 300 тык проедет. Опять же, х.з., на себе пока не пробовал :D 

...лучше, чем супер! (С)

Видеоотчет по ралли "Трембита" 2017 - на моем канале:  Rally, Autocross, Motocross in Bukovyna - YouTube

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти