Рекомендуемые сообщения

ітак сталась така досада

тільки я зібрався міняти , передні підшипники, шарові , рейку , ВУТ торгмаш , ЗТЦ. все купив . Як задимів мотор . Думав все копец згорів поршень. але щось масла не бере і  кудись діваєтся антифриз . Один мастер сказав  все пропало продавай нафіг то корито ,  ну я подав оголошення https://auto.ria.com/auto_%D0%92%D0%90%D0%97__17206185.html

вже і з покупцем зустрічався але дає лиш 1000$ . А тачка мені потрібна ,а 3500 на щось в гарному стані року так хоча би 2007 , моя 1991, немає бабла .

поїхав я до ще одного мастера подороже . він каже то не масло то антифриз  в циліндрі , провірили  пневмотестером  утечкі 30% в 4му 50% , ну вобщем їздити ще можна. компресія 11-10-11-9 , масла не бере. хоча залита синтетика 5w40 і з 4х куплених літрів у мене є ще 150 грам мабуть . Але десь 300 я доливав бо завтикав закрутити масляну кришку загубив її і відповідно трохи масло розлилолось зразу на другий день після заміни . зараз уже проїхав уже 6000.

Коротше, прошу вас поділитись , вашими розумними думками, припущеннями чи досвідом, в тому що мене чекає після вскриття мотору.

моя надія що обійдется заміною прокладки блока . ну може ще варто замінити кільця чи поршня на більшу групу, ну щоб не точити. голова в мене є запасна і ніби як тюнена , купив у OZVERIN http://2108.kiev.ua/profile/53375-ozverin/ ! сорі якщо припущення ідіотське.

моя думка така за 1000$ за завжди встигну її продати, тачка мені потрібна бо іде підготування до весілля + потім ремонт квартири запланований .

Скрытый текст

Скрытый текст

Изменено пользователем American Boy
  • Ответов 29
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Скорей прокладка+шлифовка, на ГБЦ есть 1 место где часто идет коррозия. А в четвертом проверь клапана на герметичность.

Изменено пользователем Shopych
1 час назад, Shopych сказал:

Скорей прокладка+шлифовка, на ГБЦ есть 1 место где часто идет коррозия. А в четвертом проверь клапана на герметичность.

+1
прокладка вероятнее всего даванула
но гбц надо плоскость сделать !

ты еще масло проверь, то что уровень нормальный не значит что тосол не уходит в масло (и у тебя внутри там масло, а не капучино)

1 час назад, American Boy сказал:

моя надія що обійдется заміною прокладки блока . ну може ще варто замінити кільця чи поршня на більшу групу, ну щоб не точити. голова в мене є запасна і ніби як тюнена , купив у OZVERIN http://2108.kiev.ua/profile/53375-ozverin/ ! сорі якщо припущення ідіотське.

моя думка така за 1000$ за завжди встигну її продати, тачка мені потрібна бо іде підготування до весілля + потім ремонт квартири запланований .

Показать содержимое

Показать содержимое

ты это, голову то людям покажи знающим. а то Серж мартин такой персонаж, лучше перепроверить...

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

найбільше я боюсь  що то блок міг тріснути .

Я тоже думал прокладкой обойдусь,а разобрали,в 900грн+масло обошлась ГБЦ по бедному:шлифанули,остальное сам делал. Желательно было прошарошить,а это еще 450грн,которых аж никак не было.

никто тебе реально ситуации внутри мотора до вскрытия не угадает. и чем больше захочеш съэкономить на ремонте, тем дороже всё получится. чтобы треснул блок - я знаю только одну причину: вода зимой в системе охлаждения. голову желательно после заводской кривой фрезы флифануть. по минимуму в 4000 тысячи если сборку разборку делать самому вписаться можно.

хочешь много секса-купи машину...

15 минут назад, 210xx сказал:

по минимуму в 4000 тысячи если сборку разборку делать самому

Вот только делал подобный ремонт.

Да , стало в 4000.

Но - точился блок , точилось колено , полный ремонт головы куча покупок не свойственных срочному ремонту ( вод. помпа , выжимной , задняя опора двиг ...)

Коротше та головка ,  що я купив  у OZVERIN він же Серж Мартин  , ні на що не пригодна . Майстер котрий мав міняти голову , спочатку  перевірив ту що я купив. І сказав  це не голова це заготовка . Я був ввесь на емоціях з того що запамятав це сильно просаджені сідла , один випускний клапан притертий але прогорівший .розпредвал вбитий направляючі  ще більш ушатаніші ніж ті що в моїй голові , єдине що рівна .  коротше заніс в капремонт . заміна сідел , направляйок , шліфовка якщо буде треба , облегшення  нових  клапанів нарахували  2600, хоча ціна може бути нижчою десь на 200 грн . +запчастини , клапана Автоваз 650грн + направляйки ANP 300грн. були ще автоваз за 150грн але щось непоняв чому така різниця в ціні.

Я хотів  щоб  він повернув  гроші але він відмовився . от така ситуація .

В 29.03.2016 в 13:21, Atom.DP сказал:

+1
прокладка вероятнее всего даванула
но гбц надо плоскость сделать !

ты еще масло проверь, то что уровень нормальный не значит что тосол не уходит в масло (и у тебя внутри там масло, а не капучино)

ты это, голову то людям покажи знающим. а то Серж мартин такой персонаж, лучше перепроверить...

Изменено пользователем American Boy

можна просто поменять прокладку, проверить головку на герметичность(иле нет микротрещин) и спланировать ее за одно и сменить масло.  Прокладку поменять 300грн. + сама прокладка, планировка и проверка на герметичность грн.200. и ездить не заморачиватса пока аж масло не начнет брать.

У мене на опелі подібне було. Тріщина голови. Антифриз відмив клапани до блиску в 1 циліндрі.

Як можна було купити щост у Мартіна. Тут більшість знають про його приколи з товаром.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти