Снизят ли акциз на б.у. авто...

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
2 минуты назад, Dim.on-zt сказал:

Поки стоїть, то витрати лише на аренду гаража, які були б і без того. То іграшка - не чіпай:ph34r: Гроші смокче те, шо їздить - а зараз в мене і те накатує кілометрів 500 в місяць.

Що ти маєш на увазі? В чому не чесність, якшо державні нормативні акти так дозволяють??

Дозволяють?  Так чого не робиш? 

Опубликовано
9 часов назад, Tolyan сказал:

Дозволяють?  Так чого не робиш? 

Бо погано вмію читати букви законів, тому не достатньо розумію як в конкретно цьому випадку то робиться. Через це сюди і пишу, може хто краще читати вміє.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством.

Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине?

Вот к чему мой предыдущий пост.

• Upvote 2
Опубликовано
  • Upvote 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Опубликовано
13 часов назад, kievyurka сказал:

ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством.

Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине?

Вот к чему мой предыдущий пост.

Але ж держава дозволяє їздити так, то чому не користуватись цим? Ти хочеш, шоб всі чесні були і платили всі податі державі? Але вибачай, так би багато людей не те шо без штанів, а й без трусів би залишились. Там на горі нас кидають на багато більші суми ніж можемо ми. Най зроблять податки і доходи як в цивілізованих країнах і самі крадуть менше, тоді лише мене буде гризти совість за те, що я щось недоплатив державі. А поки мене відверто обдирають, я при будь-якій змозі буду намагатись ухилятись.

Коли в нас ціни на розмитнення будуть як в Європі, тоді і будеш мене упрікати в чомусь, що я ще навіть не зробив.

Спершу хай "голова у риби" стане законослухняною...

І тут тема не про чесність і не про політику. Давно срачів не влаштовував? 

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти