Tolyan Опубликовано 6 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 6 августа, 2016 2 минуты назад, Dim.on-zt сказал: Поки стоїть, то витрати лише на аренду гаража, які були б і без того. То іграшка - не чіпай Гроші смокче те, шо їздить - а зараз в мене і те накатує кілометрів 500 в місяць. Що ти маєш на увазі? В чому не чесність, якшо державні нормативні акти так дозволяють?? Дозволяють? Так чого не робиш?
Dim.on-zt Опубликовано 6 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 6 августа, 2016 9 часов назад, Tolyan сказал: Дозволяють? Так чого не робиш? Бо погано вмію читати букви законів, тому не достатньо розумію як в конкретно цьому випадку то робиться. Через це сюди і пишу, може хто краще читати вміє. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
kievyurka Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2016 ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством. Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине? Вот к чему мой предыдущий пост. 2
Mustang-1991 Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2016 Наверное поставлю это здесь. Нові перешкоди для ввозу авто в Україну за зниженими акцизами. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
Tolyan Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2016 1 час назад, Mustang-1991 сказал: Наверное поставлю это здесь. Нові перешкоди для ввозу авто в Україну за зниженими акцизами. @Mustang-1991 все для людей! 1
Dim.on-zt Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2016 13 часов назад, kievyurka сказал: ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством. Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине? Вот к чему мой предыдущий пост. Але ж держава дозволяє їздити так, то чому не користуватись цим? Ти хочеш, шоб всі чесні були і платили всі податі державі? Але вибачай, так би багато людей не те шо без штанів, а й без трусів би залишились. Там на горі нас кидають на багато більші суми ніж можемо ми. Най зроблять податки і доходи як в цивілізованих країнах і самі крадуть менше, тоді лише мене буде гризти совість за те, що я щось недоплатив державі. А поки мене відверто обдирають, я при будь-якій змозі буду намагатись ухилятись. Коли в нас ціни на розмитнення будуть як в Європі, тоді і будеш мене упрікати в чомусь, що я ще навіть не зробив. Спершу хай "голова у риби" стане законослухняною... І тут тема не про чесність і не про політику. Давно срачів не влаштовував? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти