ВОВ@Н Опубликовано 7 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 На шині написано було, що максимальний тиск 2,5 атм., можливо треба було качати приблизно хоча б стільеи. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 7 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 Только что, ВОВ@Н сказал: На шині написано було, що максимальний тиск 2,5 атм., можливо треба було качати приблизно хоча б стільеи. 2.5атм.-це всерівно що на деревяних колесах їхати.2.2-предел мечтаний. Щас правда подкачки для колес показують різні атмосфери.
ВОВ@Н Опубликовано 7 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 Я весь час качав до 2 атм. але візуально було видно, що колесо ніби то приспущене, але так і їздив, бо я ж накачав "норму", от воно мабуть боком і вилізло. Меені цих коліс не жалко, бо вони вже своє відходили, я переживаю за нові, які я купив недавно, не хочеться наступити на тіж самі граблі. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 7 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 Я ж кажу,на сьогоднішній день манометр манометру різнь,може не правильно показує. А на розвалі давно був,з нашими дорогами мабудь раз в рік треба заїзжати,якщо не частіше-по рахунку ям,які зловив.Наприклад 10 ям і на розвал
210xx Опубликовано 7 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 6 часов назад, ВОВ@Н сказал: Прицепа тягаю 1-2 рази в рік, і то не особо загружаю. Можливо про низький тиск і є правдою, я завжди качав 1,9-2 атмосфери, щоб менще тряски було і м'якше їхати, як результат вбив - резину. Хоча за 5 років і так мабуть добре, що стільки виходила. вот вам везёт. я в этом году рекорд поставил-10 колёс бу в утиль за 50 000. весной добил 4 зимние покрышки, потом две бу камы 217 ( грыжи) 2 бу амтела (грыжи) и 2 бушных дебицы. последние просто стали лысыми. вся резина была не первой свежести, но и с нашими дорогами....за весну прокатал все 4 диска после ям. хочешь много секса-купи машину...
Nikolja Опубликовано 7 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 19 минут назад, Volf сказал: мабудь раз в рік треба заїзжати По нормальному - минимум 2 раза. Хотя бы при сезонной смене резины.
ВОВ@Н Опубликовано 7 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 21 минуту назад, Volf сказал: Я ж кажу,на сьогоднішній день манометр манометру різнь,може не правильно показує. А на розвалі давно був,з нашими дорогами мабудь раз в рік треба заїзжати,якщо не частіше-по рахунку ям,які зловив.Наприклад 10 ям і на розвал В мене манометр ще часів ссср звіряв його на трьох різних шиномонтажах, то всі по різному показують, з моїм ні один не співпав. На рахунок розвалу, робив десь на початку весни, але машину нікуди не тягне, то й не спішу його робити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 7 ноября, 2016 Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 Только что, ВОВ@Н сказал: В мене манометр ще часів ссср звіряв його на трьох різних шиномонтажах, то всі по різному показують, з моїм ні один не співпав. На рахунок розвалу, робив десь на початку весни, але машину нікуди не тягне, то й не спішу його робити. Тоді з тиском в тебе все гаразд,манометр то що треба.За пять років,я думаю,можна і плюнуть на ті покришки.Полюбому навіть на іномарках,які обслуговуються на СТО,за такі роки резина не набагато краща.
ВОВ@Н Опубликовано 8 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2016 Короче, зроблю нормальне фото тих шин, щоб можна було зробити аналіз. Можливо я дарма кіпішую, бо передні не міняв 5 років, а задні мінялися, то одне, то інше. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 10 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 10 ноября, 2016 (изменено) Зробив фото переднього колеса (друге таке саме). Ваші коментарі? 1 минуту назад, ВОВ@Н сказал: Изменено 10 ноября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти