Mustang-1991 Опубликовано 1 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2019 18 минут назад, Dim.on-zt сказал: То, очевидно, її намагались монтировками відколупати якісь нігери чи мексиканці. Фу, расист) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
Emissions Опубликовано 1 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 1 мая, 2019 сделай нормальную кнопку птф, а то колхоз какой-то In Bass We Trust
Dim.on-zt Опубликовано 1 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 1 мая, 2019 1 час назад, Emissions сказал: сделай нормальную кнопку птф, а то колхоз какой-то А ти підключиш мені? Якби я знав як, то зробив би. Та і сам перемикач ще спробуй знайти для версії без передніх ПТФ і без окремого вмикання ДХО і габаритів. Пів проводки міняти, блоки, перепіновки - нахрін мені цей геморой? Скажіть сертифікаторам як часто в нас користується народ ЗПТФ за призначенням. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Emissions Опубликовано 2 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2019 7 часов назад, Dim.on-zt сказал: А ти підключиш мені? эту ж подключил, в чем проблема на ваг кнопку такое сделать? In Bass We Trust
Dim.on-zt Опубликовано 2 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 2 мая, 2019 2 часа назад, Emissions сказал: эту ж подключил, в чем проблема на ваг кнопку такое сделать? Тому, що у ВАГа на це не окрема кнопка, а там крутилка, якою вмикаються всі ліхтарі. І підключав через релюху з 2113-2115 В мене на 2 положення крутилка 0 і "ближнє". В проводці зайвих дротів немає, щоб просто переставити крутилку і знайти де буде + з'являтись при вмиканні ПТФ чи ЗПТФ. До того ж там все додаткове, навіть що можна додати, то треба через комп. активовувати. І в американках проводка відрізняється від європейської. Якщо чогось в комплектації немає, то так просто не добавити. Тому я і не хочу цим заморочуватись вишукувати які блоки для чого міняти і в які роз'єми які піни куди втикати і де то все в мозку активовувати. 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Volf Опубликовано 2 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 2 мая, 2019 Да,не все так просто с америкосами.Я что-то заметил,Кемри вроде с желтыми задними поворотниками идут. И во что вылезла Джета под ключ,если не секрет?
Dim.on-zt Опубликовано 2 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 2 мая, 2019 1 час назад, Volf сказал: Да,не все так просто с америкосами.Я что-то заметил,Кемри вроде с желтыми задними поворотниками идут. И во что вылезла Джета под ключ,если не секрет? Якщо я все правильно порахував, то 9.4 з ГБО. Я забув скільки за експедиторські послуги відлистав. Зразу завтикав записати. Може трохи і менше, хоча навряд. Це не рахуючи вже заміни ГРМ, свічок і т.д.. Сертифікацію сам проходив. Не дешево, враховуючи, що поки я з нею грався, то ринок помітно просів і зараз не на багато дорожче, а іноді і за таку ж ціну можна вже і тут готову купити, часом і в багатшій комплектації і на 2.5 АКПП. Собі я звісно хотів би якраз таку з бежевим салоном Але на той момент не вистачало мені якихось зайвих 500баксів Короче кажучи, суть в тому, що з машинами, які в нас менше 15к коштують особливого смислу заморочуватись не має. Плюс америкоси машини не обслуговують майже. В кращому випадку раз в 15к масло міняють. Тому з пробігом більше 100к миль машину розглядати можна хіба з мінімальними кузовними проблемами. 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
feshuk_yuriy Опубликовано 3 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2019 9 часов назад, Volf сказал: Да,не все так просто с америкосами.Я что-то заметил,Кемри вроде с желтыми задними поворотниками идут. И во что вылезла Джета под ключ,если не секрет? По ихнему американскому стандарту задние указатели поворотов красного цвета должны быть. П.С. Я б кстати эти тачки с красными поворотниками на наш рынок не пускал - реально путают своими неправильными красными поворотами, что может привести к аварийной ситуации. Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/
Emissions Опубликовано 3 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2019 1 час назад, feshuk_yuriy сказал: реально путают своими неправильными красными поворотами, что может привести к аварийной ситуации. я даже хз как можно спутать даже красный ярко горящий, и мигающий In Bass We Trust
feshuk_yuriy Опубликовано 3 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 3 мая, 2019 53 минуты назад, Emissions сказал: я даже хз как можно спутать даже красный ярко горящий, и мигающий Выражусь по точнее - вводит в заблуждение. Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти