Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
18 минут назад, Dim.on-zt сказал:

То, очевидно, її намагались монтировками відколупати якісь нігери чи мексиканці. 

Фу, расист)

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

• Ответов 124
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано
1 час назад, Emissions сказал:

сделай нормальную кнопку птф, а то колхоз какой-то

А ти підключиш мені?  Якби я знав як, то зробив би. Та і сам перемикач ще спробуй знайти для версії без передніх ПТФ і без окремого вмикання ДХО і габаритів. Пів проводки міняти, блоки, перепіновки  - нахрін мені цей геморой?  Скажіть сертифікаторам як часто в нас користується народ ЗПТФ за призначенням. 

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано
7 часов назад, Dim.on-zt сказал:

А ти підключиш мені?

эту ж подключил, в чем проблема на ваг кнопку такое сделать?

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

Опубликовано
2 часа назад, Emissions сказал:

эту ж подключил, в чем проблема на ваг кнопку такое сделать?

Тому, що у ВАГа на це не окрема кнопка, а там крутилка, якою вмикаються всі ліхтарі.  І підключав через релюху з 2113-2115 В мене на 2 положення крутилка 0 і "ближнє". В проводці зайвих дротів немає, щоб просто переставити крутилку і знайти де буде + з'являтись при вмиканні ПТФ чи ЗПТФ.  До того ж там все додаткове, навіть що можна додати, то треба через комп. активовувати. І в американках проводка відрізняється від європейської. Якщо чогось в комплектації немає, то так просто не добавити. Тому я і не хочу цим заморочуватись вишукувати які блоки для чого міняти і в які роз'єми які піни куди втикати і де то все в мозку активовувати. 

0w8o3ztlbe5z2i7l.jpg

0031259_fa648021-00bf-40f4-8d93-09c754d8371e.jpg

560629154_w640_h640_pereklyuchatel-sveta-far.jpg

• Upvote 1

Опубликовано

Да,не все так просто с америкосами.:sad:Я что-то заметил,Кемри вроде с желтыми задними поворотниками идут.

И во что вылезла Джета под ключ,если не секрет?

Опубликовано
1 час назад, Volf сказал:

Да,не все так просто с америкосами.:sad:Я что-то заметил,Кемри вроде с желтыми задними поворотниками идут.

Якщо я все правильно порахував, то 9.4 з ГБО. Я забув скільки за експедиторські послуги відлистав. Зразу завтикав записати. Може трохи і менше, хоча навряд.  Це не рахуючи вже заміни ГРМ, свічок і т.д.. Сертифікацію сам проходив.  Не дешево, враховуючи, що поки я з нею грався, то ринок помітно просів і зараз не на багато дорожче, а іноді і за таку ж ціну можна вже і тут готову купити, часом і в багатшій комплектації і на 2.5 АКПП. Собі я звісно хотів би якраз таку з бежевим салоном :rolleyes: Але на той момент не вистачало мені якихось зайвих 500баксів :( 

Короче кажучи, суть в тому, що з машинами, які в нас менше 15к коштують  особливого смислу заморочуватись не має. Плюс америкоси машини не обслуговують майже. В кращому випадку раз в 15к масло міняють. Тому з пробігом більше 100к миль машину розглядати можна хіба з мінімальними кузовними проблемами.

• Upvote 1

Опубликовано
9 часов назад, Volf сказал:

По ихнему американскому стандарту задние указатели поворотов красного цвета должны быть.
П.С. Я б кстати эти тачки с красными поворотниками на наш рынок не пускал - реально путают своими неправильными красными поворотами, что может привести к аварийной ситуации.

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

Опубликовано
1 час назад, feshuk_yuriy сказал:

реально путают своими неправильными красными поворотами, что может привести к аварийной ситуации.

я даже хз как можно спутать даже красный ярко горящий, и мигающий 

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

Опубликовано
53 минуты назад, Emissions сказал:

я даже хз как можно спутать даже красный ярко горящий, и мигающий 

Выражусь по точнее - вводит в заблуждение.

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти