Atom.DP 800 Опубликовано 16 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2015 Питання таке: як то всьо далі краще знизу обро***ти? Одні кажуть просто по металу "барашком" задути, інші погрунтувати, пофарбувати і потім "барашком".последний вариант! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2015 Задув грунтами і фарбою низ і зовнішню сторону задньої панелі. Яким "барашком" краще далі обробити? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 24 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2015 Бери Body 950. Антигравий этот и в аэрозоле и в банках есть.. Я в Банке брал и пульвером им на Шуме арки и пороги этим летом позадувал... потом еще кисточкой кое где битумной мастикой позамазывал. Ато есть места где пескоструится за зиму до металла.. несмотря на брызговики. Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 24 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2015 я дно,зачистил,помазал преобразователем,покрыл грунтом.и сверху Body 930 5 кг на дно ушло. пока тьфу тьфу нормас,после зимы посмотрим. Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2015 Задув 1 шар фарби. Треба ще 1.Дно задути купив АРР-шну ЮБС пластикову і бітумну мазню. Тільки шось пістолетом пластиковий антикор не захотів дутись, довелось пензлем мазати. Завтра ще бітумом замажу. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 29 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2015 Задув 1 шар фарби. Треба ще 1.Дно задути купив АРР-шну ЮБС пластикову і бітумну мазню. Тільки шось пістолетом пластиковий антикор не захотів дутись, довелось пензлем мазати. Завтра ще бітумом замажу.Дима ты хочешь тонну веса и чтобы горела как факел ? или вечный корч ? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 сентября, 2015 Дима ты хочешь тонну веса и чтобы горела как факел ? или вечный корч ? Ну яка там "тонна"? Там того антикору на все дно кілограм 5 буде максимум. Ну і в порожнини літра 2 якоїсь мазути поналивати. Вічний- не вічний, але якшо не обробити, то цей метал, шо зараз ро***ть згниє через 2 роки, звісно, якшо машина не буде стояти весь час в гаражі і виїжджати 2-3 раза на рік на якісь покатухи. Я он чорний грунт пошкрябав наждачкою, так на залізі через 4 дні в гаражі рижі плями з'явились А якшо не дай бог буде горіти, то вже байдуже чи як факел, чи як сірник. Аби екіпаж встиг забратися геть. До засобів пожежогасіння теж діло дійде.Та і вага мені якось покишо по барабану. Я не на стільки добре їздив, аби відчувати чи там більше на 20кг, чи менше. Над тим буду думати, коли мені машини не вистачатиме, а не власного вміння. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 6 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 Красота) Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 6 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 Красота)поддерживаю! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 6 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 Так как тебе ликви моли масло? Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти