Dim.on-zt 343 Опубликовано 28 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2016 Сьогодні трохи возився з "коханою". Прикрутив з горем навпіл трубу заливну до бензобаку. Питається: якої холери було змінювати місця кріплень тої труби? На нових лонжеронах шпильки кріплення зовсім не в тих місцях, де вони були у 85 році. Спробував просверлити в лонжероні 2 отвори і різьбу нарізати, так там тонко дуже, болта маленьким вороточком вкручував і всеодно зірвав. Нарізав більшу різьбу і закрутив взагалі пальцями. На тому воно навряд триматиметься, тому з підручного брухту вирізав смужку залізну і зробив типу хомута в обхват труби і прикрутив до шпильки на лонжероні. Як завжди з хомутами проблеми. То зірвані, то не того розміру. На з'єднання шлангу і труби треба докупляти, бо по розміру в мене не виявилось таких. Трапився мені в епіцентрі шматок білого оргскла. Повирізав з нього заглушки внутрішніх боковин за передніми сидіннями. Пробував шматок зламати: зігнулось, але не зламалось. Ще треба чимось отвори в боковинах в багажнику зашити. Купив провода 10квадратів на + від акума до розмикача і від нього під капот. Скоро буду займатись проводкою салона. Ще трохи і закінчу з формуванням накладки торпедо. Потім треба буде чимось обшивати. Думаю, на підкладку тонесенької шумоізоляції зяти , а зверху мабуть самоклеючоюся алькантарою чи чимось таким буду обтягувати. Фоток не робив, іншим разом зроблю. Ще питання таке, може я шось туплю: у вуголках кріплення ковшів круглі отвори (4 шт) мають бути ззаду, а овальні спереду? Якось за високо сидіння стоїть, при тому, шо задня частина до самого нижнього отвору прикручена. Я без шолома фактично в трубу над головою впираюсь майже. Чи я вуголки задом на перед прикрутив, чи насвердлити там самому отворів нижче? 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 марта, 2016 (изменено) Доліпив накладку на торпедо. Тепер знайти би хто б її обтягнув по людськи. Можна спробувати і самому самоклеючоюся алькантарою обтягнути, але рівно в мене навряд вийде. Також зробив панель з блоком запабіжників. Але трохи треба було не так робити щодо електрики. Нафіга мені всі запобіжники в салоні? Тепер від них тягнути під капот треба силовими дротами. Треба було кілька важливих поставити в салоні, на фари, габарити, сигнал можна було під капотом поставити. Було б менше силових дротів із салона під капот. Керуючі релюхами так би само було. З електрикою буду довго роздуплятись... Десь так буде виглядати панель. Изменено 8 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 9 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2016 нижние тумблеры домику кулисы и самой кулисе мешать не будут? или кулиса а-ля сток под днищем? ну и, повторюсь наверно, пристегнутым до кнопки стартера не достанешь скорей всего. А отстёгиваться на СУ в случае вылета, чтобы завестись - как-то сомнительно. Ну и до выключателя электрики неплохо было б доставать пристёгнутым... Перепроверь этот момент. 1 _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M0tвей 566 Опубликовано 9 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2016 (изменено) Не будет ли шифт лампа обзору мешать? Может лучше на кожух рулевого ее перекинуть? будет на фоне спидометра... Ну и плюсую ко всему вышенаписанному... Изменено 9 марта, 2016 пользователем M0tвей С уважением, M0tвей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2016 (изменено) Щодо шифт-лампи, то її місце ще не остаточне. Тахометр точно буде на козирку стояти, як і було раніше. Мене цілком влаштовувало. Куліса в найближчі часи буде звичайна короткоходка. До розмикача і кнопки стартера дістаю спокійно. Мені би якось нижче сідуху опустити. Бо на задньому найнижчому отворі всеодно виходить зависоко. Спробую ще вуголки розвернути. Може я їх задом на перед поставив, не знаю. До речі, щодо пасків безпеки, то швидше за все треба буде купувати інші, бо ті, шо в мене є до теперішніх кріпленнь не дуже туляться (мабуть треба буде сфоткати, шоб було зрозуміло про шо я). Рим-болти, я так розумію туди теж треба спеціальні. Принаймні різьба там точно з меншим кроком ніж зазвичай. Изменено 9 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M0tвей 566 Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2016 Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) С уважением, M0tвей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2016 1 минуту назад, M0tвей сказал: Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) @M0tвей в этой чудо постройке дядя Боря найдет 100500 нарушейний молоточек это будет мелочь Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2016 (изменено) 10 час назад, M0tвей сказал: Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) Легко. Я ж мабуть приміряв :\ 10 час назад, Tolyan сказал: @M0tвей в этой чудо постройке дядя Боря найдет 100500 нарушейний молоточек это будет мелочь Я бачу, не варто писати нічого, про не готовий продукт. Експерти вже по фото визначають косяки... Доколупатись і до стовпа можна при бажанні. Изменено 10 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2016 19 минуту назад, Dim.on-zt сказал: Легко. Я ж мабуть приміряв :\ Я бачу, не варто писати нічого, про не готовий продукт. Експерти вже по фото визначають косяки... Доколупатись і до стовпа можна при бажанні. Ты не понял как всегда нечего. Скажу со своего опыта. Мы приглашали дядю Борю и он нам писал свои замечания и мы все устраняли до того как сделать ошибки. К тебе и машине претензий нет! Наоборот зачёт что делаешь и об этом пишешь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2016 Доки я ше кудись буду їхати, де буде тех.ком, то звісно комусь покажу. Наприклад, на ті ж Лимани як Слім 0000 поїхати До речі, тоді в Білгород-Дністровському я ж слухав зауваження. Деякі взяв до уваги, деякі звісно забув... Краще б по електриці поради дали, про які я запитував. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти