Dim.on-zt Опубликовано 28 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 28 февраля, 2016 Сьогодні трохи возився з "коханою". Прикрутив з горем навпіл трубу заливну до бензобаку. Питається: якої холери було змінювати місця кріплень тої труби? На нових лонжеронах шпильки кріплення зовсім не в тих місцях, де вони були у 85 році. Спробував просверлити в лонжероні 2 отвори і різьбу нарізати, так там тонко дуже, болта маленьким вороточком вкручував і всеодно зірвав. Нарізав більшу різьбу і закрутив взагалі пальцями. На тому воно навряд триматиметься, тому з підручного брухту вирізав смужку залізну і зробив типу хомута в обхват труби і прикрутив до шпильки на лонжероні. Як завжди з хомутами проблеми. То зірвані, то не того розміру. На з'єднання шлангу і труби треба докупляти, бо по розміру в мене не виявилось таких. Трапився мені в епіцентрі шматок білого оргскла. Повирізав з нього заглушки внутрішніх боковин за передніми сидіннями. Пробував шматок зламати: зігнулось, але не зламалось. Ще треба чимось отвори в боковинах в багажнику зашити. Купив провода 10квадратів на + від акума до розмикача і від нього під капот. Скоро буду займатись проводкою салона. Ще трохи і закінчу з формуванням накладки торпедо. Потім треба буде чимось обшивати. Думаю, на підкладку тонесенької шумоізоляції зяти , а зверху мабуть самоклеючоюся алькантарою чи чимось таким буду обтягувати. Фоток не робив, іншим разом зроблю. Ще питання таке, може я шось туплю: у вуголках кріплення ковшів круглі отвори (4 шт) мають бути ззаду, а овальні спереду? Якось за високо сидіння стоїть, при тому, шо задня частина до самого нижнього отвору прикручена. Я без шолома фактично в трубу над головою впираюсь майже. Чи я вуголки задом на перед прикрутив, чи насвердлити там самому отворів нижче? 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 8 марта, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 8 марта, 2016 (изменено) Доліпив накладку на торпедо. Тепер знайти би хто б її обтягнув по людськи. Можна спробувати і самому самоклеючоюся алькантарою обтягнути, але рівно в мене навряд вийде. Також зробив панель з блоком запабіжників. Але трохи треба було не так робити щодо електрики. Нафіга мені всі запобіжники в салоні? Тепер від них тягнути під капот треба силовими дротами. Треба було кілька важливих поставити в салоні, на фари, габарити, сигнал можна було під капотом поставити. Було б менше силових дротів із салона під капот. Керуючі релюхами так би само було. З електрикою буду довго роздуплятись... Десь так буде виглядати панель. Изменено 8 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
$L!M Опубликовано 9 марта, 2016 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2016 нижние тумблеры домику кулисы и самой кулисе мешать не будут? или кулиса а-ля сток под днищем? ну и, повторюсь наверно, пристегнутым до кнопки стартера не достанешь скорей всего. А отстёгиваться на СУ в случае вылета, чтобы завестись - как-то сомнительно. Ну и до выключателя электрики неплохо было б доставать пристёгнутым... Перепроверь этот момент. 1 _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti
M0tвей Опубликовано 9 марта, 2016 Жалоба Опубликовано 9 марта, 2016 (изменено) Не будет ли шифт лампа обзору мешать? Может лучше на кожух рулевого ее перекинуть? будет на фоне спидометра... Ну и плюсую ко всему вышенаписанному... Изменено 9 марта, 2016 пользователем M0tвей С уважением, M0tвей
Dim.on-zt Опубликовано 9 марта, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 9 марта, 2016 (изменено) Щодо шифт-лампи, то її місце ще не остаточне. Тахометр точно буде на козирку стояти, як і було раніше. Мене цілком влаштовувало. Куліса в найближчі часи буде звичайна короткоходка. До розмикача і кнопки стартера дістаю спокійно. Мені би якось нижче сідуху опустити. Бо на задньому найнижчому отворі всеодно виходить зависоко. Спробую ще вуголки розвернути. Може я їх задом на перед поставив, не знаю. До речі, щодо пасків безпеки, то швидше за все треба буде купувати інші, бо ті, шо в мене є до теперішніх кріпленнь не дуже туляться (мабуть треба буде сфоткати, шоб було зрозуміло про шо я). Рим-болти, я так розумію туди теж треба спеціальні. Принаймні різьба там точно з меншим кроком ніж зазвичай. Изменено 9 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
M0tвей Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Опубликовано 10 марта, 2016 Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) С уважением, M0tвей
Tolyan Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Опубликовано 10 марта, 2016 1 минуту назад, M0tвей сказал: Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) @M0tвей в этой чудо постройке дядя Боря найдет 100500 нарушейний молоточек это будет мелочь
Dim.on-zt Опубликовано 10 марта, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 10 марта, 2016 (изменено) 10 час назад, M0tвей сказал: Ну еще можно к аварийному молоточку доколупаться))) Насколько его удобно будет доставать при установленном ковше?))) Легко. Я ж мабуть приміряв :\ 10 час назад, Tolyan сказал: @M0tвей в этой чудо постройке дядя Боря найдет 100500 нарушейний молоточек это будет мелочь Я бачу, не варто писати нічого, про не готовий продукт. Експерти вже по фото визначають косяки... Доколупатись і до стовпа можна при бажанні. Изменено 10 марта, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Tolyan Опубликовано 10 марта, 2016 Жалоба Опубликовано 10 марта, 2016 19 минуту назад, Dim.on-zt сказал: Легко. Я ж мабуть приміряв :\ Я бачу, не варто писати нічого, про не готовий продукт. Експерти вже по фото визначають косяки... Доколупатись і до стовпа можна при бажанні. Ты не понял как всегда нечего. Скажу со своего опыта. Мы приглашали дядю Борю и он нам писал свои замечания и мы все устраняли до того как сделать ошибки. К тебе и машине претензий нет! Наоборот зачёт что делаешь и об этом пишешь.
Dim.on-zt Опубликовано 10 марта, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 10 марта, 2016 Доки я ше кудись буду їхати, де буде тех.ком, то звісно комусь покажу. Наприклад, на ті ж Лимани як Слім 0000 поїхати До речі, тоді в Білгород-Дністровському я ж слухав зауваження. Деякі взяв до уваги, деякі звісно забув... Краще б по електриці поради дали, про які я запитував. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти