ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 (изменено) Позавчора займався установкою балона. Важкий зараза. Першим ділом обрізав кріплення запаски. Потім повідривав місцями, де повідставала заводська шумка чи як воно зветься. Приклав балон щоб наміти отвори кріплення і отвір для сапуна. Фрези для бурування дирки під сапун у мене немає, то ж скористався сверлом по кругу, а потім спеціальним камінчиком для дрелі зробив круглий отвір Зачистив ржавчину дрелькою з йожиком, погрунтував і покрасив. На другий день коли все засохло вмонтував сапун, посадивши його на герметик Потім почалося варемо суміші, щоб промастити нішу і балон з нижньої частини. Пока варилося і грілося вмонтував кноку газ/бензин у трішки вже готову дирку, де у мене раніше був примусовий вмикач карлсона. А цю кнопку перенесу в отвір де стоїть реостат регулювання підсвітки приборів. На смазку для ніші і балона у мене пішло трішки менше половини 800 грамового куска пушсала і десь 150 грам масла (була стара трансмісійка). Розігрів, і щіточкою вимастив спочатку нішу, а потім нижню половину балона. і нижня частина балона за фото вибачайте, фоткав на телефон при лампочці 75 Ват Поклав запаску, де вона має прижитися. Трбе буде щось робити із полом багажника, бо балон на 42 літра трохи випирає. Изменено 1 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 1 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 А пушсало з нігролом сильно воняє в салоні? А взагалі прекрасна робота! ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 6 минут назад, Mustang-1991 сказал: А пушсало з нігролом сильно воняє в салоні? А взагалі прекрасна робота! Не нігрол, а трансмісійка 80W85, ні не воняє. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 1 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 тоді і корисно і круто) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 6 минут назад, Mustang-1991 сказал: тоді і корисно і круто) Мені самому така мазюка сподобалась, бо коли обробляв машину, то мані таке щось наварили, що була вся машина і гараж грязний. В ніші є дві малесенькі дирочки, в таких ложбинках, думаю може їх не ставити, щоб у випадку конденсату, то волога може буде збігати. Хто сам ставив гбо, скільки стяжок потрібно, щоб провести газову магістраль від балона до редуктора. Бо я купив 50 шт 5х250, але чогось здається, що мало буде. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 1 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 Правильный подход! Я всегда обрабатываю всю машину пушсало+нигрол+мовиль что в полости, что с наружи... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 Всі пишуть, що ставити бензоклапан потрібно після бензонасоса, і типу що насос потім качає сам у себе і нічого йому не буде, але деякі є негативні відгуки, типу що насос може пустити бензин на своїх штуцерах і т.д. Я подумав, а чи не зробити ось таку схему, щоб розгрузити бензонасос коли двигун працює на газу. Тобто бензоклапан перекриє подачу на карб і бензин через тройнік піде в обратку і в бак, при цьому тиск у бензонасосі буде відсутній. Теоретично, при роботі на бензині може частина бензину йти не в карб, а якась його частина через тройнік і в обратку, але враховуючи те, що перший кланап всеодно свторює трішки підпор своєю пружтною і хід на цей же клапан йде не прямо, а під кутом 90 градусів, то бензину буде легше йти по прямому шляху, що й видно на фото. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 1 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 Я настолько не заморачивался, был клапан после насоса и нигде не пропускало, потом мне надоело качать лапкой и маслать долго стартером, поставил эбн и горя не знаю, чего б и советовал на будущее) In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 (изменено) А навіщо кожен раз качати. Ввечері на стоянці/гаражі достатньо перейти на бенз з газу і вранці впевнено заведеться на бензині. Изменено 1 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 1 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2019 Ну, мне тоже так казалось, на 2й раз я просто обламался так делать) Летом вообще на газу запускаюсь) In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти