emigrant-l Опубликовано 2 сентября, 2021 Жалоба Опубликовано 2 сентября, 2021 Можна не прошиватись. Якщо в тебе январь, (якщо я правильно пам'ятаю), то можна тобі залити прошивку з двома наборами кутів запалення які будуть мінятись по факту переключення на газ та назад. як на своїй 99 газ ставив то грався з тими прошивками, хотів собі зробити, але в мене був бош 7.9.7 і там нічого не получилось, залили потім сток і так і катався пару років поки не поміняв авто на форд 1 Мій бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 2 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 2 сентября, 2021 22 минуты назад, emigrant-l сказал: Можна не прошиватись. Якщо в тебе январь, (якщо я правильно пам'ятаю), то можна тобі залити прошивку з двома наборами кутів запалення які будуть мінятись по факту переключення на газ та назад. як на своїй 99 газ ставив то грався з тими прошивками, хотів собі зробити, але в мене був бош 7.9.7 і там нічого не получилось, залили потім сток і так і катався пару років поки не поміняв авто на форд В Январі 7.2 (дивився відео) треба виводити провід з ЄБУ, який має замикатися на масу, щоб була можливість переходу між прошивками. Але у нас в місті таким не займаються. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
emigrant-l Опубликовано 3 сентября, 2021 Жалоба Опубликовано 3 сентября, 2021 17 часов назад, ВОВ@Н сказал: В Январі 7.2 (дивився відео) треба виводити провід з ЄБУ, який має замикатися на масу, щоб була можливість переходу між прошивками. Але у нас в місті таким не займаються. ага, вроді там є вивід під "датчик нерівної дороги" і його кидають на упавляючий контакт з ГБО мізків на газовий клапан Мій бортовик
Nikolja Опубликовано 6 сентября, 2021 Жалоба Опубликовано 6 сентября, 2021 В 01.09.2021 в 23:28, ВОВ@Н сказал: А під ГБО 4 треба прошиватися, чи можна на стандарті їздити? Газовые мозги сами все подкорректируют.
ВОВ@Н Опубликовано 6 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 6 сентября, 2021 (изменено) Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку з форсунками для проби. Валтек червоні 3 Ом. Дюзи десь мабуть 2.2 мм бо сверло 2 мм пролітає в них Все підєднав, включаю газ, кнопка матюкається і комп видає помилку-проблема з 3-ю форсункою. Думав може провода не підключив, перевірив все норм. Автокалібровка навіть не запустилася. Зняв, поставив свої сірі 2 Ом тільки з жиклерами від червоних. Калібровка пройшла але не написало що дюзи великі. І коефіцієнт видало ледь за 1. Взяв свої жиклери і вирішив розсвердлити, у мене було два свердла: 1.96 і 2 мм, але ніодне не пролазило, а на мій об'єм (1,6 літра) рекомендовано 2 мм. Просвердлив зразу тоншим і заодно, явже як зняв всі форсунки вирішив відкалібрувати їх. З підручних матеріалів зібрав перехідник для індикатора. Підключив провода і подавав короткими імпульсами напругу. Зазори на моїх були від 0,60 до 0,78, хоча рекомендовані 0,45 -0,50. Я зробив 0,46. Поставив на машину, підключив комп - автокаліброва пройшла успішно з коефіцієнтом десь 1,30 але підняв лінію на пару кліків, щов час вприску бензинових форсунок не мінявся. Покатався кілька днів десь кілометрів 250-300 картинка стала такою правда останні три точки трохи все ж таки підняв на пару клілків. Машина стала їхати на багато краще. На тих відрізках дороги де я їхав на 3-й передачі і при натисканні газу вона тільки гуділа, то зараз доволі шустренько набирає оберти. Поки що роботою ГБО задоволений Изменено 6 сентября, 2021 пользователем ВОВ@Н 3 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 23 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2021 Сьогодні випадково знайшов "свою сестру" - 2115 Замінив воздушний фільт. Цей раз взяв Zollex. Він із металейвою сіткою всередині, та й ціна майже в двічі менша. А це мій старий WIX, пробіг майже 20000. 1 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
emigrant-l Опубликовано 28 сентября, 2021 Жалоба Опубликовано 28 сентября, 2021 Досить брудний в тебе повітряний фільтр. Він не такий дорогий, подумай щоб міняти щоразу з мастилом. Пил в двигуні - це абразив. Економія на фільтрах може вилитись в суттєвий ремонт... Мій бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 28 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 28 сентября, 2021 Міняв його після 19750 тисяч. Тепер точно буду з маслом міняти, як і робив на 2108. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 29 сентября, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 29 сентября, 2021 На днях зробив димогенератор із півлітрової банки з металевою кришкою, в яку вставлено два штуцера з безкамерок. За допомогою сигаретного диму і автокомпресора напускаємо в двигун дим, перекривше вхід пакетом на гофрі біля ДМРВ. В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа. Вже все устранив. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 30 сентября, 2021 Жалоба Опубликовано 30 сентября, 2021 15 часов назад, ВОВ@Н сказал: На днях зробив димогенератор із півлітрової банки з металевою кришкою, в яку вставлено два штуцера з безкамерок. За допомогою сигаретного диму і автокомпресора напускаємо в двигун дим, перекривше вхід пакетом на гофрі біля ДМРВ. В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа. Вже все устранив. Всё вроде ничего, но а что делать если не куришь? Мне просто тоже нужен дымогена, но ведь я то не курю! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти