av2108ri Опубликовано 2 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 Вовчик привет! И тебя поздравляю с новым приобретением! Все потихоньку двигаются вперёд! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2021 12 минут назад, av2108ri сказал: Вовчик привет! И тебя поздравляю с новым приобретением! Все потихоньку двигаются вперёд! Дякую. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ske45 Опубликовано 5 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 5 февраля, 2021 (изменено) З оновленням! Нехай справно служить і дарує задоволення від керування) Изменено 5 февраля, 2021 пользователем ske45 Мой автобортовик)))
ВОВ@Н Опубликовано 6 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 6 февраля, 2021 Дякую Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 8 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2021 (изменено) В суботу рано заводжу авто, чекаю щоб прогрілася і чую запах бензину. Відкриваю капот і бачу моментами з'являється пара десь в районі КПП. Капав бензин на місці скрути рампи і шланга подачі бензину і попадав на вже теплий саксофон, звідси й запах йшов. Відкрутив, думав може уплотнітельне кольцо просіло, але ніякого колечка там не знайшов. Почистив в середині гайку і закрутив назад, добряче затягнувши. Пока сухо. Изменено 8 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
emigrant-l Опубликовано 8 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 8 февраля, 2021 В мене подібне щось було на 99 і також в мороз. правда не капало, просто штуцер пітнів, але запах давало добрий. Дивно що в тебе там немає кільця резинового. Знову таки по пам'яті в мене воно там було. Замінив кілечко і все. А без заміни жорстко піджимав і не помогло, думав вже зверну. Поки двигун не прогріється (а з ним і шланги) все пітніло і пітніло. Мій бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 9 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 9 февраля, 2021 (изменено) Сьогодні приїхав на роботу і чую вмикнувся карлсон, думаю відкрию капот, щоб швидше остудилася. І почув що з решотки радіатора йде тепле повітря. Відкрив капот, сунув руку між карлсоном і мотором, і чую що на руку не йде повітря. На ВАЗ 2108 йшов холодний воздух на мотор, а в 21099 він видувається на вулицю. Дочекався поки карлсон зупиниться і бачу, що він крутиться за часовою стрілкою. Дивно, чого він дує на радіатор. Треба буде поміняти проводки місцями, щоб змінити полярність Изменено 9 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 10 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 10 февраля, 2021 З приводу карлсона, було так як я й думав. Хтось перевернув фішку не тим боком. Вчора поставив правильно - теер все дує і крутиться як потрібно. 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 16 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 16 февраля, 2021 (изменено) Підкажіть, на цій колодці є постійний ПЛЮС? Ваз 21099 інж. Изменено 16 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 23 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 23 февраля, 2021 (изменено) Або такі Изменено 23 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти