Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
14 часов назад, Dim.on-zt сказал:

Лазив сьогодні з рулеткою картоновим кругом 330мм під машиною.

Під заднім правим пасажиром по місцю лише 15-18см висоти. Тобто ніякий балон не влізе туди :(  Балонів з габаритами до 18см х 40-45см немає ні циліндричних, ні тороїдальних. А бензиновий бак туди хіба якийсь додатковий можна втулити, але до нього треба буде ще насоси і трубопроводи перекачувати з основного баку, бо від горловини протягнути товсту трубу нема кудою. 

Ззаду ж притулив захист бензобаку, там виявляється по вистоті можна до 40см запхати. Подививсі які є балони в цих габаритах - 36см х 78см. це десь 70-76літрів. Це вже щось. Тепер питання чи влізе 78см. 75 то влізе точно, а  от чи ці зайві 3см ніде не будуть впиратись - питання.  

Навіть замість основного бака рекомендую пару менших ставить. Причина не тільки в тому, що воно компактніше (а тобі поза доріг загального користування це пригодиться для прохідності, а також для геометрії, не обмежуватиме кут заїзду), а й в тому, що там де стояв один бак на 90л., стало 2 на 120 загалом

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

• Ответов 430
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано
2 часа назад, Mustang-1991 сказал:

Навіть замість основного бака рекомендую пару менших ставить. Причина не тільки в тому, що воно компактніше (а тобі поза доріг загального користування це пригодиться для прохідності, а також для геометрії, не обмежуватиме кут заїзду), а й в тому, що там де стояв один бак на 90л., стало 2 на 120 загалом

З кутом з'їзду проблем не було особо. Там більше факоп стирчить.. Та і зрізати з рами кронштейни кріплення баку не хотілось би. 

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув один шар, він підсох хвилин 10, настпуний наносив. Всього наніс кислотний, епоксидний, звичайний грунти. І потім 2 шари фарби. Думаю, чи в місця, де більше всього бруд накопичується ще бітумної мастики намазюкати, чи не треба? 3ef77968f14e.gif

З середини задньої частини рами ще пів кіло піску видув :(  Що там робити х.з. Задути перетворювачем іржі, потім мовіллю задути? Кажуть рідка жижа погано -буде налипати бруд і буде потім ще більше гнити. Чи просто фарби якоїсь надути в середину типу "на іржу"?3ef77968f14e.gif  

З балонами поки вирішив не мудрувати. Поставлю назад рідний бак. А ту свою затію залишу на потім коли буде вже більш-менш їздити машина. 

Арку пошпаклював. Ще трохи підправити кілька місць і можна буде фарбувати. Правда кант тепер плавний і непомітний став, та і фіг з ним. Зате не діряве )) Потім спробую ще фендери знайти закрити своє те рукожопство з арками ? 

IMG_20210626_201644[1].jpg

IMG_20210626_201704[1].jpg

• Upvote 4

• 6 месяцев спустя...
Опубликовано (изменено)

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки. 

Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і перефарбував. Арки доварив. Сильно там їх не вишпакльовував. Буду фендери ставити. Самі фендери купив. Трішки підлатати треба, є тріщинки. Шкода, тільки бризковиків не було до них. Якшо адекватний цінник проситимуть за них, то може і рідні куплю якось. А ні, то якісь універсальні приліплю. З аркою тільки з тою, що першу варив вийшла лажа трохи з розміром. Фендер не стає. Треба буде кувалдінгом підгинати. 

Перебрав трохи соплі в проводці по задку.  Не люблю, коли проводом одного кольору  на різні споживачі протягнуто. Здогадуйся тобі що куди. 

Поставив додаткове заднє світло, камеру заднього виду і захотілось мені габаритів ще наліпити) 

Заодно вивів в багажник пару розеток, звичайну 12В і подвійну ЮСБ. Також зробив пару роз'ємів щоб швидкоз'ємний саб був зі зварювальних байонетів. 

Хотів ще поставити обшивку двері багажника з ручкою відкривання з середини. Але виявляється замки теж різні, бо тягу в мойї версії без ручки в середині нема до чого під'єднати. А на розборці казали вони однакові. От такі знатоки. Не вирішив ще чи міняти замок чи облишити цю ідею. Все ж якщо робити спальник ззаду, то зручніше було б вилазити через багажник. Поки цю ідею в довгий ящик. Є більш нагальні справи. Вже хочеться кататись на машині, а не лише крутити гайки.

43ded7902c83.jpg

d24b09df04b4.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt
  • Like 1
  • Upvote 3

Опубликовано

Поки пробую оживити акум щоб переставити машину на 180о щоб зняти роздатку, трошки захопився прокладкою дротів і розкидав салон. Явно треба детейлінг))) 

IMG_20220118_223442[1].jpg

• Upvote 1

Опубликовано
14 часов назад, hahashka сказал:

Попахивает долгостроем ?

Так вже 2 роки скоро от буде як стоїть))

Я за ці 3 тижні поки нема роботи майже зробив більше, ніж зазвичай за 3 місяці. Це при тому, що паралельно ще 8ку ковиряю зараз. День там, день там. 

По салону я думаю вечора за 2-3 справлюсь. Поки холодно, то іржею і покраскою днища я не займаюсь. З технічного там зібрати мотор на нових деталях треба, потім витягти котрий зараз стоїть і вкинути відремонтований; глянути шо там з роздаткою. І сальники в мосту всі 3 зразу замінити (сам не буду це робити). По мотору поки міжсезоння, то треба хоча б низ Віталіку віддати зібрати. От тільки там задній сальник КВ треба знайти правильний. Там є нюанс з ним. Якщо не то поставити, то буде текти. Голови і збірка\ перекидка в цілому мотора так планую вже на наступну зиму.

• Upvote 1

• 3 года спустя...
Опубликовано

Машина на ремонті мотору вже кілька місяців стоїть. Справа затягнулась, бо механіка що мав робити мотор на СТО забрали до війська. Але справа ніби зрушила з місця. Сподіваюсь, на п'ятому році нарешті зможе машина нарешті їздити.

• Upvote 1

Опубликовано (изменено)

Може свапа якогось 1.9TDI  від вага? 🙂 

Изменено пользователем КОЛЯ_RACE FAN.zp.ua

veHgogFpOLs.jpg

REDLINE

Опубликовано
7 годин назад, КОЛЯ_RACE FAN.zp.ua сказав:

Може свапа якогось 1.9TDI  від вага? 🙂 

На 3 стейджі хіба шо))) Там 3.0, або 3.1 дизеля були і то слабенькі. Та і попередній же був дизельний. 

Тепер 3.2 відкапіталений має бути.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти