American Boy 8 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 (изменено) Ітак, купив я першу свою машину ВАЗ 21083 1991р. 1.5л карб, чорна вроді як німка. Судячи з вбитості пробіг мабуть під 900 000 . відкашляв 2000$ ,бакси ще купляв по 8.1грн. Отже шановні тазоводи, потрібна ваша допомога . Судячи з кузова ,треба варити, або міняти передні ланжерони, пороги , дно , задні арки , кришку багажника , заднюю морду , і дно багажника. Попередньо майстри з гаражів на Пирогівці 42 є там такий Андрій , сказли за роботу 4500-6000 + ЗПЧ. Мені потрібно щоб зробили як для себе планую їздити 3-5 років ще . По мотору компресія 11-7-12-11 , масла залив коли купив 1л. до позначки MAX , проїхав 1500 км залив 700 грам , димить, зле заподится , глохне при холодному старті хоча в карбах так має бути. Подушки мотра вроді треба міняти . Тормоза хрінові незнаю чому , при вимкненому двигуні тормозів реально нема , ручнік фіговий. По салону все гримить , задня полка , щось в торпеді , лівий дверний картер. Обезшумка стандартна гнила . Електрика барахлить , особливо щиток запобіжниками старого зразка . Народ куди мені звернутись і де брати ЗПЧ, щоб це все зробити , я знаю що теба їздити до різних майстрів бо різні ро***ть різне . Треба як для себе і недорого . ЛЬВІВ . P.S. О і ще сидіння передні тре поміняти на якісь із боковою підтримкою , бо сповзаю в бік при поворотах . додано 08.11.2014.: помітив вібраціїї на швидкості 80-120 віддавало на кузов , , зробив баланс вроді майже зникли, резина РОСАВА тре поміняти на щось нормальне. .... але є одна дивна річ зношуєтся резина задня на обох колах по внутрішньому радіусу . Изменено 8 ноября, 2014 пользователем American Boy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fatalJkE 566 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 (изменено) Ітак, купив я першу свою машину ВАЗ 21083 1991р. 1.5л карб, чорна вроді як німка. Судячи з вбитості пробіг мабуть під 900 000 . відкашляв 2000$ ,бакси ще купляв по 8.1грн.Отже шановні тазоводи, потрібна ваша допомога .Судячи з кузова ,треба варити, або міняти передні ланжерони, пороги , дно , задні арки , кришку багажника , заднюю морду , і дно багажника.Попередньо майстри з гаражів на Пирогівці 42 є там такий Андрій , сказли за роботу 4500-6000 + ЗПЧ. Мені потрібно щоб зробили як для себе планую їздити 3-5 років ще . По мотору компресія 11-7-12-11 , масла залив коли купив 1л. до позначки MAX , проїхав 1500 км залив 700 грам , димить, зле заподится , глохне при холодному старті хоча в карбах так має бути. Подушки мотра вроді треба міняти .Тормоза хрінові незнаю чому , при вимкненому двигуні тормозів реально нема , ручнік фіговий.По салону все гримить , задня полка , щось в торпеді , лівий дверний картер. Обезшумка стандартна гнила . Електрика барахлить , особливо щиток запобіжниками старого зразка . Народ куди мені звернутись і де брати ЗПЧ, щоб це все зробити , я знаю що теба їздити до різних майстрів бо різні ро***ть різне . Треба як для себе і недорого . ЛЬВІВ .клапана отрегулировать надо раз во 2ом котле компрессия 7, а если масло хавает, то надо кольца менять и сальники клапанов4500-6000 это хорошая цена за такой объем работ. Если хочешь что бы было сделано "как для себя" каждый день или через день стой над душой у мастеров, что бы ты видел что и как они делают. А то у меня тоже вроде меняли филенки в низу на дверях, и я вроде тоже видел что они поменяны, а уже через год, тобишь уже, краска на дверях начала вздуваться там где филеки меняли а визуально и не скажешь что она убитая :blink:моежешь полазить по бортовикам, у меня, у IvanVK, Aerodance, BOB@Hа, Лесик и еще куча народу, кто с чуть ли не "металолома" пули вылепили а за тормоза - вентеля 13 или 14, смотря какие у тебя диски, и ВУТ+ГТЦ от BMW e34, диаголньную систему перевести на паралельную и будут тебе тормоза классныеЗПЧ можна купить у многих людей сдесь на форуме:-Zvir-Yurec9-AtomDP-Рейсер88-Стас8-detali.zp.ua Изменено 10 сентября, 2014 пользователем fataljke 2108Club fatalJkE~ drive2.ru fatalJkE~ БЖшко Красная Turbo Бестия fatalJkE~ on VK <-- ~063 568 70 72 Виктор Сергеевич ~096 227 89 55 Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... © Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 Щодо запчастин, то на форумі багато людей, які займаються продажою такого. Хіба шо кузовщину самому шукати треба буде. В барахолці можеш знайти майже все, шо треба. Ручник може бути слабким і через стерті задні колодки, і через розтягнуті троси, і через зношений механізм (планки і т.п.в барабанах). Гальма можуть бути слабкі і через погані гальмівні циліндри (як робочі, так і головний), і через погані колодки і диски. До речі, колісні диски з неправильним вильотом в тебе, шо погано сказується на життя ступичних підшипників і на керованості в колії. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 10 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 Щодо запчастин, то на форумі багато людей, які займаються продажою такого. Хіба шо кузовщину самому шукати треба буде. В барахолці можеш знайти майже все, шо треба. Ручник може бути слабким і через стерті задні колодки, і через розтягнуті троси, і через зношений механізм (планки і т.п.в барабанах). Гальма можуть бути слабкі і через погані гальмівні циліндри (як робочі, так і головний), і через погані колодки і диски. До речі, колісні диски з неправильним вильотом в тебе, шо погано сказується на життя ступичних підшипників і на керованості в колії. Неправильний вильот то як ???? ті диски стояли як я купляв... думав поставити трикутні ричаги (я десь таке читав) щоб краще дорогу тримала але ще незнаю ціни . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 Неправильний вильот то як ???? ті диски стояли як я купляв... думав поставити трикутні ричаги (я десь таке читав) щоб краще дорогу тримала але ще незнаю ціни .я би починав не з цього! треуголкі на стандартних крабах і іншому не працююті як потрібно Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 я би починав не з цього! треуголкі на стандартних крабах і іншому не працююті як потрібно+Починати треба з кузова а потім все інше. 4500-6000 то ще дуже дешево за такий ремонт так що не затягуй з ним. Але і дивись щоб машина не зависла на пів рік у майстра і щоб через рік не стала рижа від іржі (з нашими гаражними майстрами можливо і таке) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2014 Неправильний вильот то як ???? ті диски стояли як я купляв... думав поставити трикутні ричаги (я десь таке читав) щоб краще дорогу тримала але ще незнаю ціни .Сильно з арок стирчать.http://avtoshyna.info/diski/index.phpПро трикутні важелі забудь! Тобі воно не треба. Краще розберись із проводкою, карбюратором, гальмами (хоча б на перед від 2112 постав 14дюймові, але тоді і диски треба будуть 14"), кузов повари. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 11 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 сентября, 2014 (изменено) Цитата с моего бортовика:Поварка закончена и в результате заменено:- два порога- две арки- два крыла- усилители порога с одной стороны- соеденители порогов тоже с одной стороны- передние поддомкратники- нижние части двух дверей- внутренние арки- плюс несколько латок. Все это мне стоило где то 3500. Можно было и немного дешевле сделать, но зато вроде как толково ребята сделали. Так что думаю, что за твои обьемы работ цена нормальная, хотя можешь и поторговаться.а визуально и не скажешь что она убитая :blink:+1 Изменено 11 сентября, 2014 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 11 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 сентября, 2014 Вспомню - вздрогну С открытием! Полистай сперва несколько бортовиков, потом берись за ремонт.... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
w-126 38 Опубликовано 11 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 сентября, 2014 Отже шановні тазоводи, потрібна ваша допомога .Разра*** свої можливості.Може статися так , що поки ти будеш її відновлювати , зрозумієш , що вона тобі не потрібна і вийде так , що відновів машину , але не собі. Адже, вище росписували витрати на відновлення.І це ще не все.Може було би варто порахувати витрати на відновлення та приплюсувати цінність самої машини у купити щось більш цінне.На чому можна було би поїздити кілька років без вкладання грошей в саму розтратну статтю - ремонт кузова.Кажу це до того , - якщо сам не в змозі варити , шпаклювати и фарбувати , то це буде така діра в сімейному бюджеті , що край. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти