Перша Тачка ВАЗ-21083 ЛЬВІВ.

Рекомендуемые сообщения

Ітак, купив я першу свою машину ВАЗ 21083 1991р. 1.5л карб, чорна вроді як німка. Судячи з вбитості пробіг мабуть під 900 000  . відкашляв 2000$ ,бакси ще купляв по 8.1грн.

Отже шановні тазоводи, потрібна ваша допомога .

Судячи з кузова ,треба варити, або міняти передні ланжерони, пороги , дно , задні арки , кришку багажника , заднюю морду , і дно багажника.

Попередньо майстри з гаражів на Пирогівці 42 є там такий Андрій , сказли за роботу 4500-6000 + ЗПЧ. Мені потрібно щоб зробили як для себе планую їздити 3-5 років ще .

По мотору компресія 11-7-12-11 , масла залив коли купив 1л. до позначки MAX , проїхав 1500 км залив 700 грам , димить, зле заподится , глохне при холодному старті хоча в карбах так має бути. Подушки мотра вроді треба міняти .

Тормоза хрінові незнаю чому , при вимкненому двигуні тормозів реально нема , ручнік фіговий.

По салону все гримить , задня полка , щось в торпеді , лівий дверний картер. Обезшумка стандартна гнила .

Електрика барахлить , особливо щиток запобіжниками старого зразка .

Народ куди мені звернутись і де брати ЗПЧ, щоб це все зробити , я знаю що теба їздити до різних майстрів бо різні ро***ть різне . Треба як для себе і недорого . ЛЬВІВ .

P.S. О і ще сидіння передні тре поміняти на якісь із боковою підтримкою , бо сповзаю в бік при поворотах . :)

додано 08.11.2014.:

помітив вібраціїї на швидкості 80-120 віддавало на кузов , , зробив баланс вроді майже зникли, резина РОСАВА тре поміняти на щось нормальне. .... але є одна дивна річ зношуєтся резина задня на обох колах по внутрішньому радіусу .

post-57446-1410349658.jpg

post-57446-1410349680.jpg

Изменено пользователем American Boy
  • Ответов 63
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Ітак, купив я першу свою машину ВАЗ 21083 1991р. 1.5л карб, чорна вроді як німка. Судячи з вбитості пробіг мабуть під 900 000  . відкашляв 2000$ ,бакси ще купляв по 8.1грн.

Судячи з кузова ,треба варити, або міняти передні ланжерони, пороги , дно , задні арки , кришку багажника , заднюю морду , і дно багажника.

Попередньо майстри з гаражів на Пирогівці 42 є там такий Андрій , сказли за роботу 4500-6000 + ЗПЧ. Мені потрібно щоб зробили як для себе планую їздити 3-5 років ще .

По мотору компресія 11-7-12-11 , масла залив коли купив 1л. до позначки MAX , проїхав 1500 км залив 700 грам , димить, зле заподится , глохне при холодному старті хоча в карбах так має бути. Подушки мотра вроді треба міняти .

Тормоза хрінові незнаю чому , при вимкненому двигуні тормозів реально нема , ручнік фіговий.

По салону все гримить , задня полка , щось в торпеді , лівий дверний картер. Обезшумка стандартна гнила .

Електрика барахлить , особливо щиток запобіжниками старого зразка .

Народ куди мені звернутись і де брати ЗПЧ, щоб це все зробити , я знаю що теба їздити до різних майстрів бо різні ро***ть різне . Треба як для себе і недорого . ЛЬВІВ .

клапана отрегулировать надо раз во 2ом котле компрессия 7, а если масло хавает, то надо кольца менять и сальники клапанов

4500-6000 это хорошая цена за такой объем работ. Если хочешь что бы было сделано "как для себя" каждый день или через день стой над душой у мастеров, что бы ты видел что и как они делают. А то у меня тоже вроде меняли филенки в низу на дверях, и я вроде тоже видел что они поменяны, а уже через год, тобишь уже, краска на дверях начала вздуваться там где филеки меняли :wacko::angry:

а визуально и не скажешь что она убитая :blink: :blink:

моежешь полазить по бортовикам, у меня, у IvanVK, Aerodance, BOB@Hа, Лесик и еще куча народу, кто с чуть ли не "металолома" :D пули вылепили :rolleyes:

а за тормоза - вентеля 13 или 14, смотря какие у тебя диски, и ВУТ+ГТЦ от BMW e34, диаголньную систему перевести на паралельную и будут тебе тормоза классные

ЗПЧ можна купить у многих людей сдесь на форуме:

-Zvir

-Yurec9

-AtomDP

-Рейсер88

-Стас8

-detali.zp.ua

Изменено пользователем fataljke

2108Club fatalJkE~

drive2.ru fatalJkE~

БЖшко Красная Turbo Бестия

fatalJkE~ on VK <--

~063 568 70 72 ;) Виктор Сергеевич

~096 227 89 55

Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... ©

Щодо запчастин, то на форумі багато людей, які займаються продажою такого. Хіба шо кузовщину самому шукати треба буде. В барахолці можеш знайти майже все, шо треба.

Ручник може бути слабким і через стерті задні колодки, і через розтягнуті троси, і через зношений механізм (планки і т.п.в барабанах). Гальма можуть бути слабкі і через погані гальмівні циліндри (як робочі, так і головний), і через погані колодки і диски. До речі, колісні диски з неправильним вильотом в тебе, шо погано сказується на життя ступичних підшипників і на керованості в колії.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Щодо запчастин, то на форумі багато людей, які займаються продажою такого. Хіба шо кузовщину самому шукати треба буде. В барахолці можеш знайти майже все, шо треба.

Ручник може бути слабким і через стерті задні колодки, і через розтягнуті троси, і через зношений механізм (планки і т.п.в барабанах). Гальма можуть бути слабкі і через погані гальмівні циліндри (як робочі, так і головний), і через погані колодки і диски. До речі, колісні диски з неправильним вильотом в тебе, шо погано сказується на життя ступичних підшипників і на керованості в колії.

:wacko: Неправильний вильот то як ???? ті диски стояли як я купляв... думав поставити трикутні ричаги (я десь таке читав) щоб краще дорогу тримала але ще незнаю ціни .

:wacko: Неправильний вильот то як ???? ті диски стояли як я купляв... думав поставити трикутні ричаги (я десь таке читав) щоб краще дорогу тримала але ще незнаю ціни .

я би починав не з цього!

треуголкі на стандартних крабах і іншому не працююті як потрібно

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

я би починав не з цього!

треуголкі на стандартних крабах і іншому не працююті як потрібно

+

Починати треба з кузова а потім все інше. 4500-6000 то ще дуже дешево за такий ремонт так що не затягуй з ним. Але і дивись щоб машина не зависла на пів рік у майстра і щоб через рік не стала рижа від іржі (з нашими гаражними майстрами можливо і таке)

Сильно з арок стирчать.

http://avtoshyna.info/diski/index.php

Про трикутні важелі забудь! Тобі воно не треба. Краще розберись із проводкою, карбюратором, гальмами (хоча б на перед від 2112 постав 14дюймові, але тоді і диски треба будуть 14"), кузов повари.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Цитата с моего бортовика:

Поварка закончена и в результате заменено:

- два порога

- две арки

- два крыла

- усилители порога с одной стороны

- соеденители порогов тоже с одной стороны

- передние поддомкратники

- нижние части двух дверей

- внутренние арки

- плюс несколько латок.

Все это мне стоило где то 3500. Можно было и немного дешевле сделать, но зато вроде как толково ребята сделали. Так что думаю, что за твои обьемы работ цена нормальная, хотя можешь и поторговаться.

а визуально и не скажешь что она убитая :blink: :blink:

+1

Изменено пользователем Mustang-1991

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Вспомню - вздрогну :wacko:

С открытием! :) Полистай сперва несколько бортовиков, потом берись за ремонт....

Разра*** свої можливості.

Може статися так , що поки ти будеш її відновлювати , зрозумієш , що вона тобі не потрібна і вийде так , що відновів машину , але не собі. Адже, вище росписували витрати на відновлення.І це ще не все.

Може було би варто порахувати витрати на відновлення та приплюсувати цінність самої машини у купити щось більш цінне.На чому можна було би поїздити кілька років без вкладання грошей в саму розтратну статтю - ремонт кузова.

Кажу це до того , - якщо сам не в змозі варити , шпаклювати и фарбувати , то це буде така діра в сімейному бюджеті , що край.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти