ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 Постало питання в покупці незамерзайки на зиму. Яку брати?Вимоги такі1) Не вонюча (тобто без лимон, яблуко, клубніка і т.д.) бо в машині мала дитина.2) Бажано без кольору, або з блідим кольором, бо колись в дорозі прийшлось купити на ОККО якусь їхню незамерзайку голубого кольлору, то патьоки по капоті 2 місяці не міг відмити.3) Можна концентрат але не дуже дорогийОсь у себе по магазинах понаходив дещо, але не знаю чи купуватиВсе остальне що є то воняє або самогоном або шампунем, або різними фруктами. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 (изменено) Я користуюсь Лікві -80, тільки беру тару 4 літри Зазвичай роблю розчин на -15 - -20, якщо по прогнозах холода - доливаю концентрат в бачок щоб було -30+... однієї 4 л каністри мені вистачило на більшу половину минулої зими + десь літр лишилось на цю Відповідає всім твоїм вимогам. Щодо вонючості - питання відносне, в кожного свій рівень чутливості. Мені якось навіть і подобається який у неї запах ))) Изменено 4 декабря, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 DYNAMAX Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 Я користуюсь Лікві -80, тільки беру тару 4 літриЗазвичай роблю розчин на -15 - -20, якщо по прогнозах холода - доливаю концентрат в бачок щоб було -30+... однієї 4 л каністри мені вистачило на більшу половину минулої зими + десь літр лишилось на цюВідповідає всім твоїм вимогам. Щодо вонючості - питання відносне, в кожного свій рівень чутливості. Мені якось навіть і подобається який у неї запах )))Ні, ну запах спирту нікуди не дінеш. Але того року я брав Снігура (типу Пінгвіна), то воняє самогонкою в салоні. Також сьогодні ще давали понюхати Океан - воняє шампунем, Лимон і Клубніка - смердить так що аж на ригачку тягне (вибачте). А по кольлору то взагалі як краски акварельні.От з тих що на фото де 3 каністри чути трішки спиртом, але зовсім трішки. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Дядя Леша 7 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 Та любую лей)) Что заметил, что лучше сразу брать разведенную, концентрат если разводишь по их пропорции замерзает(( Удаление вмятин без покраски, полировка Наша тема - Ремонт вмятин без покраски Контакт - 096 054-54-04 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 (изменено) DYNAMAXТам 4літра -40 коштує 155 грн. ціна на данний час сильно змінилася? Изменено 4 декабря, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 Там 4літра -40 коштує 155 грн. ціна на данний час сильно змінилася?Все вопросы к партнеру клуба) я тока дал ссылку))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 (изменено) Та любую лей))Что заметил, что лучше сразу брать разведенную, концентрат если разводишь по их пропорции замерзает((Не правда!Перед Лікві завжди користувався вже готовою рідиною ОККО. На лікві перейшов перед початком минулої зими. Чому перейшов?А тому що готова рідина -15 замерзала на ходу при температурі +/- 0 градусів.... (за готові розчини інших виробників не знаю) Изменено 4 декабря, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
m@estro 29 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 Я користуюсь Лікві -80, тільки беру тару 4 літриЗазвичай роблю розчин на -15 - -20, якщо по прогнозах холода - доливаю концентрат в бачок щоб було -30+... однієї 4 л каністри мені вистачило на більшу половину минулої зими + десь літр лишилось на цюВідповідає всім твоїм вимогам. Щодо вонючості - питання відносне, в кожного свій рівень чутливості. Мені якось навіть і подобається який у неї запах )))+1з.ы. но запах мне не нравится(( резкий Автозапчасти для иномарок: https://euro-car-parts.com.ua/ Скидка для клуба 5% Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 4 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 декабря, 2015 +1з.ы. но запах мне не нравится(( резкийЛикви третий год. Разбавляю на -12-15. Ниже она уже ни к чему. А если и замерзнет в бачке, то все-равно не монолитом. А чуть потеплеет и растает. В такой концентрации не воняет, но запах есть конечно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти