Dim.on-zt Опубликовано 9 июня, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 9 июня, 2019 Замінив задні колодки. З лівої сторони внутрішня вже заклепкою пружинок терла. Інші по +-2мм були. Думав і диски поміняти, але відкрутити скобу супорта виявилось нічим, бо там торкс не на 12 як я думав, а більше. Втім прийшла думка поміряти товщину диска і нового диска, виявилось що і там і там 10мм. Тож і потреби тоді міняти не бачу. Ще поки не притерлись колодки навіть вже відчутно краще стало гальмувати. Але шорхання при цьому не зникло. Вдавлювати циліндрика спершу виявилось проблемою, ще і в гаражі, де інтернет майже не ловить. Але підказали, що його треба одночасно і вдавлювати і провертати по годинниковій стрілці. Наявними приблудами у вигляді старої просверленої колодки до якої приварена гайка і в яку вкручується довгий болт для вдавлювання звичайних циліндрів, а також ключа від болгарки ця є*ля вдалась. Не знаю в чому геніальна задумка, чого б просто не вдавлювати поршень. Ще протягнув провод відеореєстратора. Думав як завжди просто знизу вгору щоб висів, але потім передумав і заховав по феншую під обшивку Роздумую все більше над тонуванням. Бо кондиціонер кондиціонером, але через лобовуху всеодно припікає, незважаючи що там якісь долі відсотка атермальності ніби є, але вони ні про що. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 24 июня, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 24 июня, 2019 (изменено) Зроблю запис для себе. Хочу порахувати скільки за час володіння машиною я проїду відстані і витрачу грошей на пальне. Зараз приблизно 72.5к миль і витрачено 4960 на заправки.. Тобто накатав я вже 3.6тис. км. Ціна 100км виходить округлено 140грн. на пальне. Изменено 24 июня, 2019 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Griff08 Опубликовано 1 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 1 августа, 2019 Привет! что-то как-то не дешево вышла машина. https://www.copart.com/lot/28056749 вот эта вышла 5750$ растаможенная и привезенная в Днепр и моя - https://autoastat.com/vehicle/1104722 8400$ с ГБО 1
pet Опубликовано 2 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 2 августа, 2019 В расскажу другую историю... Джета купленая за 1600 там. 400 шиппинг по америке. 1000 в одессу. 1300 брокеру. Растаможка 2000-3000. Точно не помню...а потом ремонта....шо аж 12000 уже вложено за все, а машина на учете не стоит... 1 тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР
Griff08 Опубликовано 5 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 5 августа, 2019 В 02.08.2019 в 16:21, pet сказал: В расскажу другую историю... Джета купленая за 1600 там. 400 шиппинг по америке. 1000 в одессу. 1300 брокеру. Растаможка 2000-3000. Точно не помню...а потом ремонта....шо аж 12000 уже вложено за все, а машина на учете не стоит... 12 000$ в ремонт? не верю (с) хотябы потмоу что за эти деньги можн оприрвезти еще одну целую. P.S. хотя, случаи бывают разные
shkrek Опубликовано 5 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 5 августа, 2019 так понял не ремонт, а за все плюс ремонт 12000 Бортовик итальянской восьмерки
pet Опубликовано 7 августа, 2019 Жалоба Опубликовано 7 августа, 2019 Общая цена 12000 была тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР
Dim.on-zt Опубликовано 20 августа, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 20 августа, 2019 Витратив ще 3450грн на пальне. Пробіг 73777миль. Виходить всього 8410грн на 3505 миль і ще бак майже повний, тобто буде десь 3700миль, що дорівнює 5637км. Тож 1км виходить приблизно 1.5грн. по пальному. Ще за цей час доробив музику - передні динаміки Кікс 2х компонентні поставив, ззаду твітери додав. Хотів ще магнітолу 1дінову звичайну свою поставити, але перехідника з ваговського роз'єму на 1 дін не знайду людського. Той що видає гугл щось мене бентежить, що там лише 8 дротів на динаміки і 2 дроти на живлення йдуть Наколхозив підсвітку в дверях, але живлення взяв від підсвітки кнопок. Тобто світиться воно при ввімкнутому ближньому світлі постійно і трохи муляє, що від порога відсвічує. Щоб під'єднати до плафона в стелі, то треба дріт затягувати крізь стійку в двері і багато гемору. Чого нормального кінцевика в замку не зробити?) Буде сильно муляти це відсвічування, то буду щось мудрувати інше. З проблемою в перемикачі дальнього світла ніби розібрався. Припаяв додаткову пружинку, щоб краще притискались контакти. З 2го разу наче вийшло, але ще треба буде по тестувати. Перший раз пружинка за сильно притискала і дальній сам вмикався при ввімкненні лівого повороту. Зараз укоротив, наче норм. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 5 сентября, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2019 Замінив ліве дзеркало на європейське. Спершу трохи не звична сферичність була, навіть зір звиклий до плаского дзеркала часом перші долі секунди погляду в нього дещо "плив" перш ніж сфокусуватись. Заодно і побачив чого обігрів не працював. Чомусь "мамки" з контактів були зняті. І видно що не самі злетіли. Також накопав ломаний додаток "каріста" на телефон, перевів одометр в кілометри і запас ходу на залишках бензину в літри. А от витрату пального не вийшло перевести в зрозумілий формат. Також активував блимання аварійки при екстренному гальмуванні (не перевіряв). Активував пробіжку стрілок по циферблату при ввімкненні запалення. Ніби і беззмістовна фіча, але прикольно Відкривання і закривання дистанційне вікон з брелка утримуванням кнопок закриття чи відкриття також не працює чогось, хоч і ввімкнене Ще сервісний лічильник почав за 4400км вже нагадувати. Треба буде якраз при наступній заміні мастила потім їхати перемикати його чи х.з. як воно там працює. Хоча там ще одна циферка щодня зменшується на 1. Але не знайду ще інформації, що саме воно відраховує і що з тим робити. Проїхався по трасі, витрата пального по БК чисто по трасі вийшло трохи менше 6 літрів на 100км при швидкості 110-120 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти