Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
14 часов назад, zxc123x сказал:

а как на этом чуде свечи меняются? со снятием впускного коллектора? и на авторио рассказы есть про 5...6 литров расхода ?

апп.png

аппрпр.png

Я не знімав нічого. "Ловкость рук и никакого мошенничества". Карданчик і спеціальна головка на 16 для свічок (з резиновою втулкою, щоб свічка не випадала). Сама проблема була зняти і надіти провода а 2 і 3 циліндри. Тут допомогли довгі корцанги з роздвоєними кінчиками в сусіда по гаражу ?  Це так, щоб за самі провода ж не тягнути, коли їх знімати. 

Про 5-6 літрів - пиз*ять! По місту в середьому 23-24 милі на галлон, за містом їздив лише раз, вийшло десь 33-35милі на галлон. Це показання бортового компа. Враховуючи що газу насправді йде більше, то реальна витрата у зрозумілих нам величинах буде десь 12л газу по місту і біля 8 по трасі. Ланос в мене їв більше.

13 часов назад, Volf сказал:

Соляры да.

Про дищель не знаю. Можливо. Але на фото не дизельний мотор точно ?

4 часа назад, pet сказал:

Тормоза звездец по состоянию. Вроде все на америку кипятком писают, а по технике состояние никто никогда ничего не делал.

Теж враження що там хіба мастило  і то раз в 15-20 тисяч міняють. Тому корчі з пробігом в 100-150к. миль я би не рекомендував брати, хіба що там купити їх до 1.5к з мінімальними кузовними пошкодженнями і розраховувати, що по техніці буде чималий кусок роботи.

Взагалі, повторюсь, вся ця тема вигідна з машинами з пробігом менше 50к миль і які в нас від 15к коштують. З дешевих є смисл брати машину яка вже тут зроблена і обкатана. 

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 124
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

Тема с американцами еще долго будет мусолиться. Дешево там....наш народ халяву любит. Там фолькс битый стартцет от 1500 у.е. с малым пробегом и свежайшими годами....слюни у народа текут реками...но берешь тачку по фото, а приезжает трупак. Кому везет, а кому нет. Чуваки купили фокус битый в крыло...честно по фото повреждения минимальны. А при ремонте выяснилось, сгорел комп. И еще штука приплюсовалась. Это кроме доставки, растаможки и ремонта кузовного в украине

• Upvote 1

тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР

Опубликовано
43 минуты назад, pet сказал:

Тема с американцами еще долго будет мусолиться. Дешево там....наш народ халяву любит. Там фолькс битый стартцет от 1500 у.е. с малым пробегом и свежайшими годами....слюни у народа текут реками...но берешь тачку по фото, а приезжает трупак. Кому везет, а кому нет. Чуваки купили фокус битый в крыло...честно по фото повреждения минимальны. А при ремонте выяснилось, сгорел комп. И еще штука приплюсовалась. Это кроме доставки, растаможки и ремонта кузовного в украине

І справді. Це лотерея. Тому наступного разу, якщо мені знову захочеться погратись в таку гру, то я буду спершу дивитись корчі, які вже завезені сюди.  Або збирати більше бабла і купувати цілі машини з Манхейма :))

Опубликовано (изменено)
5 часов назад, Dim.on-zt сказал:

Про дищель не знаю. Можливо. Але на фото не дизельний мотор точно ?

Я в курсе что не электро:smile:

Дизеля 1.9 так и жрут.

Тут бы по трассе в 9 газа вложится,не то что по городу 6 даже бензина,разве что по трассе накатом с горки с выключенным зажиганием.:D

У меня меньше 12 газа по Киеву ночью по проспектам не получалось,1.8  и 2 литра по расходу почти одно и тоже,хотя 2 л. мотор поновее технологически-может и чё намудрили в сторону экономии.

Изменено пользователем Volf
Опубликовано

"1.8  и 2 литра по расходу почти одно и тоже,хотя 2 л. мотор поновее технологически-может и чё намудрили в сторону экономии. "-- ну, тут скорее все немножко не так, 1.8 20v и 2.0 8v.  мне другое любопытно и еще больше укрепляет нелюбовь к vw-audi grup-  в европе таких моторов нет, а судя по дизельгейту нормы токсичности в сша не отстают от наших. а нам туареги и 1.4 tsi с ресурсом до ремонта 60 тысяч ? и судя по дизельгейту, американцев и такое отношение к качеству продаваемых автомобилей не устраивает. мне кажется, что при пробеге в 200....300 тысячь стоимость эксплуатации старого 2.0 будет меньше, чем новомодного 1.4 tsi. и как бы машины не плохие, но в них заложены с момента разработки заниженный ресурс. 

Опубликовано
4 часа назад, zxc123x сказал:

"1.8  и 2 литра по расходу почти одно и тоже,хотя 2 л. мотор поновее технологически-может и чё намудрили в сторону экономии. "-- ну, тут скорее все немножко не так, 1.8 20v и 2.0 8v.  мне другое любопытно и еще больше укрепляет нелюбовь к vw-audi grup-  в европе таких моторов нет, а судя по дизельгейту нормы токсичности в сша не отстают от наших. а нам туареги и 1.4 tsi с ресурсом до ремонта 60 тысяч ? и судя по дизельгейту, американцев и такое отношение к качеству продаваемых автомобилей не устраивает. мне кажется, что при пробеге в 200....300 тысячь стоимость эксплуатации старого 2.0 будет меньше, чем новомодного 1.4 tsi. и как бы машины не плохие, но в них заложены с момента разработки заниженный ресурс. 

Про 1.4 на 122к.с.і справді пишуть, що там ресурс 140-160к км. На 1.4 150к.с. і того менше. Мій мотор по суті старий як гівно мамонта, х.з. як він до євро 5 дотягнутий. Напевне задушений програмно. Бо після 3000 не їде. Основний підхват з 2 000до 3000. Ніби на дизелі. Думаю, якщо йому вправити мозок до євро 2, то там ще з 10-15 к.с і Н\м можна би знайти. Але навряд я буду туди лазити. Принаймні не зараз точно.  8 клапанів, ГРМ на паску, а не на цих дурнуватих ланцюгах, де зараз найбільше заховано причин в низькому ресурсі багатьох двигунів. 

До речі про витрату пального вище я не написав, що 32-34милі на галоні - це при швидкості 120-130. По місту ось ввечері по проспектам при 90км\год 44-46. Що на наші і справді біля 5.3л\100км. Це на 5 передачі 1900-2000об\хв. 

До речі, подивився - вже 1200миль накатав на ній.

Опубликовано

Тоді не такий він старий.У мене по паспорту 12 бензину жре.

У мене "підхватує" і з 1500,далі з 2200 думає і їде уже далі з 3000-це в усіх цих моторах так,можна по другому цей момент проходить,треба вибирати правильно передачу і т.д.-я так думаю,що я на цьому моторів  буду ще довго вчитись їздить-недавно тільки поняв як треба  їхати(показав один компьютерщик) щоб обороти не піднімались коли скидую на нейтралку.Крутящий момент на 4200-так що на газу не сильно покрутиш,а на бензині стрілка рівня падає на очах,тай нема моменту(кнопку газ/бензин поставили наче спецом щоб меньше провоцирувала,далеко і не видно переключилась чи ні)

Може твоїй треба дати просраться і в мізки лізти не прийдеться:smile:

Опубликовано

самое интересное: сейчас ваг опять переходит на ремень. это к слову о цепях, которые судя по нету и после 30 000 тянулся на 1.4... а есть мотор с цепями возле маховика. https://vag-motors.ru/audi-a8-timing-chain-zamena/ и объясните мне, что реально никак невозможно это было сделать как у всех перед двигателем?  шоб маховик не снимать...

концепция понятна уже давно на примере митсубиси : с 2006 или 2007 года они на грани банкротства, сейчас сняли с конвеера кольт,  лансер и галант (ни одной легковушки), так как нет финансов на разработку моторов евро 6, но уже с 2007 демпинговали, а разницу в цене по сравнению с конкурентами закладывали в гарантийное ТО, расписав туда до 150 000 замену тормозных дисков, амортизаторов и многого другого. как бы не честная конкуренция получается...

audi-a8-timing-chain-18-1024x768.jpg

Опубликовано

Запрограмоване старіння. Того ж таки Травнікова подивіться відоси про сучасні двигуни. Після показаного ним я і зрозумів, що в 90% випадків ланцюг - шляпа.. Виробникам треба щоб по закінченню гарантії покупці викинули авто і йшли купувати нове. Маркетинг же зараз править світом :( Інженери не головні зараз.

Чому свій мотор старим називаю: немає ні фазокрутилок, ні змінної довжини колекторів, ні безпосереднього впорску, ні 2 всічок на циліндр і т.д. По суті як ТАЗовський 8 клоп тільки з електронним дроселем, 2 лямбдами і каталізатором. То де там могли нашкребти євро 5, окрім як задушити його.  З 2 літрів 115коней - це віддача  тупо така ж як у інжекторного 21083 приблизно 5.5 коней зі 100см.куб об'єму.  

• Upvote 1

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Почало було дьогратись машина. Пропуски запалення на газу в 2 циліндрі при навантаженні більше 40% дроселя (по обд сканеру). Поміняв форсунки газові місцями 2 з 4 циліндром, думав якщо перейде несправнясть, то відповідно якась форсунка глючить, свічки ж проводами ще і тисячі не проїхали. Але ні. Так само дьоргалось, але чек не вискакував і не можна було зрозуміти. Вирішив спробувати поставити стару свічку, що колись на 08 стояла, була піскоструєм почищена і покладена про запас. 4 контактна Beru. Підправив там зазори. Вкрутив. І поки додому з гаража доїхав, то все працює супер, і відчутно, що машині стало легше їхати. 

Ось так от нові Денсо - ще не значить, що будуть добре працювати. Треба якісь інші купувати. Чи по вкручувати всі решту :in_thought:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти