Emissions Опубликовано 17 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 17 февраля, 2021 13 часов назад, Dim.on-zt сказал: Кривий - жах)) кипятком полей на него In Bass We Trust
Mustang-1991 Опубликовано 17 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 17 февраля, 2021 Ага, и потом вот так... 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
Dim.on-zt Опубликовано 17 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 17 февраля, 2021 8 часов назад, Mustang-1991 сказал: Ага, и потом вот так... до 08 бампера присоски не присмокчуться. І такими штуками я не користуюсь)) "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Emissions Опубликовано 18 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 18 февраля, 2021 но про кипяток я не шутил In Bass We Trust
Tolyan Опубликовано 19 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2021 В 18.02.2021 в 00:48, Dim.on-zt сказал: до 08 бампера присоски не присмокчуться. І такими штуками я не користуюсь)) Восколько и когда выезжает на гонку?
Dim.on-zt Опубликовано 19 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2021 53 минуты назад, Tolyan сказал: Восколько и когда выезжает на гонку? Приблизно о 18. сьогодні. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Tolyan Опубликовано 19 февраля, 2021 Жалоба Опубликовано 19 февраля, 2021 1 час назад, Dim.on-zt сказал: Приблизно о 18. сьогодні. Может тогда завтра увидимся) будем тебе газу кричать)
Dim.on-zt Опубликовано 25 февраля, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 25 февраля, 2021 Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто замикаючи силові контакти вийнявши релюху. І виявилось, щозаливна труба бензобаку протікає, коли до повного залити. Всього пару років тому нову ставив. Якість гумових виробів гівно, одначе. Треба шукати коротку рульову рейку. 2.9 немає ніде. 2.5 стукає і дорогувато. Калиновську 3.1 тулити? Кріплення перекроювати не хотілось би. Та і підсилювач треба. @$L!M каже ЭУР з Опеля якогось тулити можна. Знати би ще скільки кроїлова там і як йому через потенціометр регулювання зусилля там прикрутити. 3 4 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
feshuk_yuriy Опубликовано 6 марта, 2021 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2021 Круто По больше пиши про данные мероприятия - очень интересно же Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/
Dim.on-zt Опубликовано 6 марта, 2021 Автор Жалоба Опубликовано 6 марта, 2021 19 минут назад, feshuk_yuriy сказал: Круто По больше пиши про данные мероприятия - очень интересно же Я би з радістю. Але вони не так часто відбуваються. І ще менше доступні мені. Та і писатель з мене так собі "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти