Emissions 127 Опубликовано 17 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2021 13 часов назад, Dim.on-zt сказал: Кривий - жах)) кипятком полей на него In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 17 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2021 Ага, и потом вот так... 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2021 8 часов назад, Mustang-1991 сказал: Ага, и потом вот так... до 08 бампера присоски не присмокчуться. І такими штуками я не користуюсь)) "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 18 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 февраля, 2021 но про кипяток я не шутил In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 19 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2021 В 18.02.2021 в 00:48, Dim.on-zt сказал: до 08 бампера присоски не присмокчуться. І такими штуками я не користуюсь)) Восколько и когда выезжает на гонку? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2021 53 минуты назад, Tolyan сказал: Восколько и когда выезжает на гонку? Приблизно о 18. сьогодні. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 19 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2021 1 час назад, Dim.on-zt сказал: Приблизно о 18. сьогодні. Может тогда завтра увидимся) будем тебе газу кричать) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2021 Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто замикаючи силові контакти вийнявши релюху. І виявилось, щозаливна труба бензобаку протікає, коли до повного залити. Всього пару років тому нову ставив. Якість гумових виробів гівно, одначе. Треба шукати коротку рульову рейку. 2.9 немає ніде. 2.5 стукає і дорогувато. Калиновську 3.1 тулити? Кріплення перекроювати не хотілось би. Та і підсилювач треба. @$L!M каже ЭУР з Опеля якогось тулити можна. Знати би ще скільки кроїлова там і як йому через потенціометр регулювання зусилля там прикрутити. 3 4 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 6 марта, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2021 Круто По больше пиши про данные мероприятия - очень интересно же Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 марта, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2021 19 минут назад, feshuk_yuriy сказал: Круто По больше пиши про данные мероприятия - очень интересно же Я би з радістю. Але вони не так часто відбуваються. І ще менше доступні мені. Та і писатель з мене так собі "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти