Mustang-1991 636 Опубликовано 29 декабря, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 декабря, 2019 18 минут назад, Dim.on-zt сказал: От куди йому адмінство, як він навіть не знає хто вище по рангу? Так би ботів з москаляндії чистили, які самі з собою тут теми ведуть он у флеймі В общем Димон, смирись) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 29 декабря, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 декабря, 2019 4 часа назад, Dim.on-zt сказал: От куди йому адмінство, як він навіть не знає хто вище по рангу? Так би ботів з москаляндії чистили, які самі з собою тут теми ведуть он у флеймі Сори времени нет Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 января, 2020 Я тут з проводами граюсь. Зробив нові мінусові провода. А всеодно стартер пів оберта зробив і лише стрекоче. Вже і 2 акума хоч і по 11.6В з'єднав - пофіг. Думаю, спробую замкнути гайковим ключем 2 великі контакти. По ідеї має мотор просто закрутитись. А фіга. Схоже, що стартер закінчився "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 6 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 а может аккум зарядить просто надо?) In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 1 час назад, Emissions сказал: а может аккум зарядить просто надо?) Так заряджались. Один дома кілька днів на зарядці стояв. Хіба при 11.7В підключивши напряму мотор стартера він навіть не ворухнувся би? Попробую ще з джетти підкинути акум, щоб вже точно заряджений був, бо щодня їздить. Зараз на стартер ще бабла один фіг немає. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 6 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 (изменено) 49 минут назад, Dim.on-zt сказал: Хіба при 11.7В підключивши напряму мотор стартера він навіть не ворухнувся би? что то у тебя зарядное ничего не зарядило, либо аккуму глына просто, замеряй плотность ? Изменено 6 января, 2020 пользователем Emissions 1 In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 2 часа назад, Emissions сказал: что то у тебя зарядное ничего не зарядило, либо аккуму глына просто, замеряй плотность ? Вони не обслуговуються. Може ще бути, що то зарядне таке Бо щось воно не викликає довіри теж... Мабуть заберу обидва акуми додому і тестер теж. Треба ж докопатись до причини. Поки в гаражі був, то старий акум з 11.5 до 11.7 дозарядився за пару годин. Тобто якийсь заряд іде. Але наскільки максимум заряджається акум от цікаво тепер... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 6 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 25 минут назад, Dim.on-zt сказал: акум з 11.5 до 11.7 дозарядився за пару годин. та это вообще не заряд) возьми у кого-то норм зарядное) 25 минут назад, Dim.on-zt сказал: Вони не обслуговуються. почти любой обслуживается, просто часто бывает нужно снять пластиковую крышку, и под ней будут пробки In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 января, 2020 (изменено) 51 минуту назад, Emissions сказал: та это вообще не заряд) возьми у кого-то норм зарядное) почти любой обслуживается, просто часто бывает нужно снять пластиковую крышку, и под ней будут пробки Там нічого не відковирюється. Сильніше колупати я боюсь, бо розламаю. Обидва акуми "Медаліст", тільки один звичайний 60-ка, і один маленький десь 40-вка. Изменено 6 января, 2020 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 января, 2020 Спробував завезти з акумом з джетти. З пів оберта завелась. Тільки завтикав при цьому глянути що там по напрузі з новим генератором. Тепер треба зрозуміти чи то самі акуми дохлі, чи то зарядка така. Якщо при ввімкнутому зарядному я міряю тестером і на клеммах 12.06 вольт максимум, це тестер показує скільки вже в акумі є, чи те, що зарядне видає в даний момент? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти